Acasa Opinii VNA (O)MOARĂ PE SIRET

VNA (O)MOARĂ PE SIRET

scris de Marin Neacșu
2.984 Afisari

Pe timpul lui Ceaşcă era un banc cu proba de perspigramatică a limbii române pentru catindaţii la şcoala de miliţie. Li se da spre analiză titlul operei „Venea o moară pe Şiret „ şi li se cerea să spună care e subiectul şi care predicatul, să pună întrebarea ca să facă proba raţionamentului.

Marin Neacsu Toţi au răspuns corect : subiectul era Venea . Întrebarea „ cine omoară pe Şiret ? VNA !”

 Şi uite aşa, acum povestea se repetă cu alţi poliţişti care VNA(u) la Siret să îl omoare. Nu e impresionantă coloana aia de maşini ale VNA, pardon DNA, rulând în vârful picioarelor către VAMĂ să îi prindă pe pungaşi pe ne … gândite ? Nu este acesta un semn de normalizare şi de intrare în rândul lumii şi cine ştie şi în rândul statelor Schengen ? Nu despre graniţele cu moldovenii se plângeau “les amis und freund “? Nu despre corupţie vorbeau duşmanii integrării României în rândul statelor cu adevărat europene? Ouuuuuuuuuuuuuuui, Bien sur că Jawohl. Ei uite că prin trei intervenţii rapide ale lui Zeus, toate probemele s-au rezolvat, calea spre Schengen ne e deschisă. Am arestat capul corupţiei din România, am prezis chiar că este arestat când el încă dormea, l-am ridicat încătuşat ca pe ultimul tâlhar şi l-am trimis direct pe masa de operaţii.Şi uite aşa am dovedit şi că instituţiile statului funcţionează. Păi, mascaţii şi-au făcut datoria şi doctorii la fel. Doamne ce ţară minunată avem.

 Apoi l-am rugat pe un presupus (nu e aşa că în cazul PD-L şi numai al PD-L primează prezumţia de nevinovăţie, deci iată că la noi se respectă drepturile omului când trebuie ) corupt din partidul de la putere să se dea un pic lovit, aşa într-o pană a aripii drepte, să se facă că cere să fie judecat, parlamentul să se facă că îi dă acordul şi, eventual, dacă din greşeală doamna Anastase greşeşte la număratul voturilor, aplicăm planul B, judecătorii să se facă că îl găsesc nevinovat, iar dacă din greşeală vreun judecător greşeşte, aplicăm planul CC, va interveni CC care va descoperi că ceva nu a fost constituţional pe undeva, s-a comis un viciu de procedură, a fost eventual ridicat de mascaţi şi nu a apucat să îşi bea cafeaua înainte de a i se citi drepturile şi prin urmare viciu de procedură şi achitat pe veci.Mai contează că nu ar intra in atribuţiile CC să se pronunţe în acest caz? Ei hai, nu umblaţi cu nimicuri. Vi se pare anormal ? Da de unde. Şi bomboana pe colivă a venit pe Siret. Săracul Siret, de la Sadoveanu încoace e tot omorât de VNA, transformat recent în DNA. Deci, iată că în România se lupă cu corupţia, se respectă drepturile omului şi se securizează graniţele şi toate într-o săptămâna, la un singur semn al preşedintelui . Alooooooooooooo, Mubarak, fraiere , tu ce ai păzit frate ? Vezi dacă nu ai consilieri FMI? Păi la voi FMI-le nici nu au voie să umble pe stradă . Ia uite la noi, umblă mână în mână cu preşedintele. Unele pe la Senat, altele pe la Transporturi, altele pe la Dezvoltare . Ce ştii tu, „ FMI-a te ridică , FMI-a te coboară, de umbli fără ea , te vezi gonit din ţară! „

 Vezi, de aia se întâmplă ce se întâmplă pe acolo. Ce zici, când pleci, nu dai o tură prin Cotroceni? ? Hai, că te roagă vreo 17 milioane de români . Insh Allah! 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult