Acasa Opinii Vreau un barbat fara cazier in dragoste

Vreau un barbat fara cazier in dragoste

scris de Ziua Veche
2 afisari

.O buna amica, in toate sensurile, se tot incapataneaza de cativa ani sa-si gaseasca un barbat cu cazier curat in dragoste. Toate prietenele ii spun ca a innebunit, insa ea le asculta povestile triste, pline de tradari, trecute, prezente si viitoare, zambeste omniscient si isi continua neabatuta cautarile.


Deunazi, pe cand afara, soarele amiezei topea neiertator asfaltul, am zabovit la o umbra de aer conditionat si o racoroasa cafea, ascultandu-i teoria barbatului fara cazier. Asta dupa ce vreo jumatate de ora se dusese aiurea pe ultimele (oare?!) aventuri galante ale sotului unei prietene comune care se plansese de curand de recidivele lui tot mai dese si nediscriminatorii. Mai pe sleau, tot ce intra accidental pe teritoriul lui de vanatoare, ca era colega noua sau ruda mai veche, fireste ca de-ale ei, mai tanara sau mai putin, mai aratoasa sau mai ne, isteata ori toanta, nu scapa de atentia lui imediata si de penisul zburdalnic. Iar ea ii scuza comportamentul de satir cu vorba idioata ca nu exista barbat care sa nu fi calcat stramb macar o data. „Si o data e mult, necum de o suta de ori. Eu stiu de la tatal meu ca exista si altfel de barbati. Adevarat ca nu pe toate drumurile si nici la vreo discretie, dar tocmai asta ii face speciali, si nicidecum papagali. Daca mi-o fi scris sa imbatranesc cautand, asta e! Dar n-as vrea sa fiu nici o clipa in pielea vreuneia dintre femeile care inchid ochii din naiba stie ce motive, niciunul onorabil, ori isi gasesc la randul lor alinarea pasagera a razbunarii in brate straine, compromis cu acte in regula”. Barbatul fara cazier… Imi place cum suna. „E bun, cu sufletul bun. Un om bun nu poate face rau. Iar daca e nevoit cumva, va minimiza pe cat posibil costurile celuilalt. Si aici apare a doua trasatura care il detaseaza de pluton, onestitatea.

Un barbat onest nu va minti ori insela vreodata. El stie ca provoaca suferinta si daca cere despartirea inainte de a fi comis practic infidelitatea, dar nu la fel de mare ca atunci cand separarea s-ar intampla dupa. Iar bunatatea si onestitatea vin in majoritatea cazurilor impreuna cu o minte buna. Spune-mi, te rog, daca ar trebui sa alegem dupa alte criterii ori in alta ordine.”

„Sigur ca nu” i-am raspuns. Iar in gand aproape am urlat „Vreau si eu un barbat fara cazier!”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult