Acasa Opinii Zodia şarpelui cu ochelari

Zodia şarpelui cu ochelari

scris de Teodor Seran
8 afisari

Viaţa politică cunoaşte numeroase ipostaze de comportament, care se manifestă pe faţă permanent, sau doar uneori, atunci se vrea a fi impusă o anumită situaţie de fapt. Care trebuie să fie doar aşa cum o gândeşte cel puternic. Este un mod de a conduce lumea prin înspăimântare. În viaţa politică românească actuală această atitudine este denumită mascat, „frenezie”.

teodor seranÎn junglele nepătrunse din Africa şi Asia trăieşte un şarpe veninos teribil, care atunci când vrea să îşi înspăimânte adversarul, se ridică vertical în aer şi îşi umflă gâtul, lăţindu-l considerabil. În stânga şi în dreapta capului, cobra africană are pete negre cu margini albe, asemănătoare unor ochelari. Imaginea şarpelui cu ochelari ridicat în aer, cu ochelarii pictaţi pe cap, este înspăimântătoare pentru presupusul adversar. Ea îl avertizează pe cel aflat în faţă că se poate produce oricând un atac fulgerător, urmat de o muşcătură letală. Ar putea fi aceasta o imagine asemănătoare celei furnizate de premierul MR Ungureanu? Dacă am avea ca punct de plecare blândeţea şi sfătoşenia „à la Ion Creangă” de care dă dovadă primul-ministru în diverse împrejurări, ar fi perfect justificată temerea ca atunci când acesta iese în mod neaşteptat la rampă, susţinându-şi cu „frenezie” punctul de vedere, avem de-a face cu comportamentul cobrei cu ochelari, iritată la maxim. Schimbarea bruscă de atitudine şi comportament, impusă prin înspăimântare şi prin avertismentul nerostit al unei posibile „muşcături”, este de natură să-i inhibe şi chiar să îi îngrozească pe unii dintre cetăţeni. Acesta este genul de tactică „unpredictable”, care reprezintă o armă teribilă, pentru că nu ştii niciodată când şi împotriva cui se îndreaptă veninul mortal.

Comportamentul acesta de tip asiatic, de neprevăzut, contravine total dezideratului secular al seminţiei române, care şi-a dorit mereu cu ardoare să aibă parte de o atitudine a semenilor, care să respecte în comportament o cvasiutopie: „ce ţi-e-n guşă, şi-n căpuşă!” Aparenţele ar putea fi capabile să demonstreze faptul că ne aflăm în prezenţa unui comportament de factură şireată şi imprevizibilă, specifice şarpelui cu ochelari. Împotriva acestuia nu se poate lupta, pentru că nu se ştie cu precizie ce intenţionează şi nu se poate avea certitudinea momentului în care se poate folosi muşcătura veninoasă. Se poate evita o eventuală iritare a cobrei. Dar acest lucru nu depinde de voinţa victimei, ci mai mult de voinţa agresorului. Până la momentul adevărului, totul este bine şi în târâişul lui lent prin cotloanele mediului social şi economic, se pare că nemiloasa cobră nu ar da niciodată un semnal că ar putea să devină iritată. După declararea intenţiei de privatizare a „CUPRU MIN”, premierul MR Ungureanu s-a ridicat „unpredictable” vertical, susţinându-şi punctul de vedere într-un stil de forţă, care nu lăsa loc pentru echivoc.

De alftel, în toate ocazile în care a fost nevoie să procedeze astfel, „frenezia” a fost asemănătoare. Şi în cazul universităţii de la Tărgu Mureş, şi în cazul exploatării gazelor de şist, şi în cazul ajutoarelor guvernamentale pentru primării, a fost ridicat capul şi s-a zornăit ameninţător din ochelari. Deocamdată, avem de-a face doar cu o zornăială. Muşcătura veninoasă nu se ştie când va fi. Tot „unpredictiable”.

În Bucovina de Nord se spune că împotriva muşcăturii de şarpe veninos, trebuie folosit un descântec, rostit de o descântătoare bătrână, în Duminica a treia după Rusalii, în Noaptea de Sânziene, pe marginea unui râu. De unde se adapă cu apă cristalină, sub clar de lună, trei mânji albi, cu o stea neagră în frunte. Legenda descântecului este frumoasă, deşi este atât de îndepărtată de viaţa reală. Cu toate acestea, la vreme de primejdie, înţelepciunea populară spune că între legendă şi realitate poate exista uneori doar un singur pas mărunt.

53 comentarii

milosul 14-04-2012 - 14:04

‘De alftel, în toate ocazile în care a fost nevoie să procedeze astfel, „frenezia” a fost asemănătoare. Şi în cazul universităţii de la Tărgu Mureş, şi în cazul exploatării gazelor de şist, şi în cazul ajutoarelor guvernamentale pentru primării, a fost ridicat capul şi s-a zornăit ameninţător din ochelari. Deocamdată, avem de-a face doar cu o zornăială. Muşcătura veninoasă nu se ştie când va fi. Tot „unpredictiable”.’

Domnule Seran, credeti ca Ungureanu, acest ‘prim ministru’ caruia incercati sa-i faceti un mic ‘pupincurism’, poate avea o parere diferita de cea a lui basescu? Nu uitati, va rog, ca ungureanu nu este adevaratul prim ministru. El este un simplu executant, asa-i? Este un boc cu alta infatisare. Acest ungureanu are un rol bine definit, sa-i salveze pe cei de la pdl de la dezastru. Sper sa nu reuseasca!!!!!

dxn 14-04-2012 - 17:04

De ce sa nu reuseasca Cretinuleeeeeeeeeee?
Ne-ar fi bine tuturor!

milosul 14-04-2012 - 17:48

dobi, am spus sa nu reuseasca sa salveze pdl, ai inteles? Nu cred ca intelesasi, pt ca singurul tau neuron este in capul ………..???!!!

urbos 14-04-2012 - 18:33

Ce te face sa crezi ca n-a inteles?
Duhoarea de usturoi e ceea care-i uneste.

dxn 14-04-2012 - 20:20

Tur/Curbosule, Cretinosule,
N-am fost eu.
Va faceti voi doi „dialoguri” ca sa ma incitati?
Hai ma’ prostilor la INVIERE!
Va indemn la un gest uman, umanoid, postprimate, neanimalic!
Incercati. E mai greu, da’ merita!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 14-04-2012 - 18:49

1. Cretinuleeeeeeeeeee
2. Ne-ar fi bine tuturor! Tu ori esti ,intradevar cum afirmi in poz 1. ori esti troll pe blog, si nu vrei sa intelegi ca aceaste LIFTe SPURCATe vor sa initieze IMPLOZIA STATULUI ROMAN. DL. BERCA mai este cineva pe punte, s-au nu intereseaza amanuntul!

DXN 14-04-2012 - 20:04

N-am scris eu!
Iata cum se baga unii!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

urbos 14-04-2012 - 17:41

Rolul acestui excrement uman, vandut, este sa distruga tot ce a mai ramas de distrus. PDL-ul nu mai poate fi salvat, si nici nu-l intereseaza, nici macar pe lepra de la Cotroceni n-o intereseaza, ei vor sa se salveze pe ei, si mafia pentru care lucreaza, ca s-o mentina la putere. D-aia vine acest ji dovit nenorocit cu tot felul de asa zise „proiecte politice” etc. Nu va reusi in nimic. Excrementul va fi eliminat din viata politica. Cel putin.

Ciu Huhu 14-04-2012 - 20:25

Da asa-i, adevaratul prim ministru e dictatorul Basescu, evreul MRU e doar sluga lui credincioasa, preaplecata!

Ciu Huhu 16-04-2012 - 01:58

Nu m-as mira ca Basescu sa fie sluga credincioasa a Mafiei ovreiesti internationala care jefuieste tarile lumii!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 16-04-2012 - 02:06

…CIU-mette :Cu mintea ta , nici eu nu m-as mira, dar vad ca ai doua nick-name , te-ai ajuns ,ce mai esti GRANDE ! DAr daca mai doresti sa apari ,cere si tu voie de la superiori tai de la YERUSALEM ba’h OVREULE!

ANCUTA 14-04-2012 - 15:23

Ar fi cam multe de spus!
altadata,

basesekoo_1 14-04-2012 - 16:44

Obiceiurile provin de la emascularea de dupa 89 s-au propagandistul isoric , intervine pentru o marire de pensii in continuare cu cele 3000 de roni incasati ilegal.Tandemul cu caisa este dezavantajos in perspectiva.

ANCUTA 14-04-2012 - 17:02

Ce spuneti domnule baseskoo_1?
Cred ca delirati!

Tache 14-04-2012 - 17:21

Agentul comercial de la Cotroceni lovește din nou. La discursul de înscăunare a noului ministru al Mediului, ipochimenul a emis câteva fraze de necrezut:
– “Romania nu mai poate oferi locuri de muncă dacă nu începe activitatea de minerit”. Corect este: “Adunatura de cretini aflați în fotoliile puterii nu sunt în stare să creeze locuri de munca”. Numai că, în acest caz, singura atitudine de bun simț ar fi fost DEMISIA, în secunda doi după această afirmație. Știu, cer bun simț acolo unde nu e!
– “Cuprumin a avut profit anul trecut” Păi, atunci, cum rămâne cu necesitatea de a fi privatizată? Și cu sloganul “statul e un prost administrator”?
– “Exploatarile presupun investiții de miliarde, pe care România nu le are”. Ca de obicei, o nou minciună ordinară. Investiția inițiala de la Roșia Montană este de 2-3 sute de milioane EUR, bani pe care ăștia îi cheltuie în campania electorală din 2-3 județe. Necontabilizați. Dar, chiar și dacă ar ajunge la ordinul a câteva miliarde, de ce nu a fost folosit creditul de la FMI? Întrebarea este inutilă, pentru că toți știm răspunsul.
– Ceea ce m-a lăsat, însă, “bouche-bee”, este că neisprăvitul ăsta amenință cu procese statul român! De necrezut, și fără precedent în istoria omenirii, ca un președinte de stat să-și amenințe propriul stat! Alo, adormiții de la SRI, aveți mărturisirea în direct și la o oră de vârf că omul trădează! Ce faceți?
– A spus: “daca România nu are nevoie de gaze de șist”. Păi, marinăraș de doi bani, România are nevoie de gaze, nu neapărat de șist, dar, pe de o parte, nu are nevoie de explozii controlate în subteran, eventual și experimente nucleare mascate, și nici de mustul de otrăvuri folosite pentru fracturarea hidraulică, iar pe de altă parte exploatarea acestor gaze de către Chevron (sau Shell, sau BP, sau oricine), nu înseamnă că România va avea gaze, ci că cel care le exploatează va avea gaze și le va factura la prețul pe care-l stabilește singur, către consumatorii români, așa cum se întâmplă și în cazul Petrom-OMV!
– “II invit pe ziariști să vadă situația actuală de la Roșia Montană și Roșia Poieni privind poluarea”. Păi, toa’șu prezident, nu cumva ești mătăluță președinte jucător de vre-o 7 ani? Ce pisici ai păzit toți anii ăștia? Ai admis cu bună știință otrăvirea zonei respective? Nu crezi că ministerul blondei de le Pleșcoi putea să renunțe la telegondole și să facă proiecte de dezvoltare turistică în zonele respective, incluzând în proiecte și ecologizarea lor? Ești cumva la curent cu articolul din Codul Penal privind atentatul la sănătatea publică? Dacă nu, ți-l explicăm noi. Pe îndelete.
autor Mos Darie

ValVerde 14-04-2012 - 17:46

Tache, tot ce spui devine irelevant daca ai intelege un lucru simplu:

„Nu e treaba Statului sa creeze locuri de munca. Statul nu trebuie sa sa implice in activitatea productiva. Capitalul privat este singurul motor capabil de a furniza dezvoltare economica sustenibila. Trecutul comunist glorios nu te-a invatat nimic?”

Pribeagul 14-04-2012 - 18:13

ValVerde, toate cele bune!

Sper sa nu te deranjeze daca-ti urez: Sarbatori fericite!

Mie-mi plac sarbatorile. 🙂

Si daca statul ar crea locuri de munca cu bani pe care-i cheltuiste aiurea, care ar fi baiul?

Sa le creeze si sa le dea cuiva degeaba, tot ar fi mai bine.

ValVerde 14-04-2012 - 19:29

Nicidecum Pribege. Sarbatori Fericite si Hristos a’nviat !

Si mie imi plac sarbatorile, crestine, mahomedane, evreiesti, laice, religioase, locale sau globale…sarbatori sa fie !!!
Uite o idee…noi astia ateii, nu avem destule sarbatori…ar trebui sa inventam citeva…cum sa concurezi cu ouale rosii si vinul si mielul…nu avem nici o sansa…ii sfatuiesc si pe prietenii evrei sa fie mai creativi cu sarbatorile lor…de paste crestinii cu cozonaci si drob de miel, si fripturi, tuica si vin ia evreii:….dau si ei o ciorba sau supa traditionala.
Evreii astia aveau faima de inventivi si destepti…tot ce puteti e sa veniti cu o supa????

Las-o dracu de alifie, cum vreti sa va atrageti musterii?

Dar divaghez Pribege.

1. Statul nu ar trebui sa cheltuiasca banii aiurea. Punct.
Daca are prea multi, ii da inapoi stapinului de drept: contribuabilul (prin reducerea taxelor)

2. Nu corectezi un rau (statul cheltuieste bani aiurea) cu alt rau (statul cheltuieste bani unde nu-i fierbe oala=se baga in economia de piata)

dxn 14-04-2012 - 19:45

De acord VVcV!
Cu 1. si 2.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 14-04-2012 - 19:51

,,Desigur nu pot raspunde unui individ, eventual unor ideii induse si ca de obicei INSUFICIENt INTELESe ,,—-…noi astia ateii, nu avem destule sarbatori…ar trebui sa inventam citeva…cum sa concurezi cu ouale rosii si vinul si mielul…nu avem nici o sansa…ii sfatuiesc si pe prietenii evrei sa fie mai creativi cu sarbatorile lor…de paste crestinii cu cozonaci si drob de miel, si fripturi, tuica si vin ia evreii:….dau si ei o ciorba sau supa traditionala.
Evreii astia aveau faima de inventivi si destepti…tot ce puteti e sa veniti cu o supa???? Y A H W E =SFANTUL DUMNEZEU ,U N I C si ADEVARAT ,SLAVIT FIE NUMELE LUI a lasat 622 de PORUNCI, din care in sinteza 10 au ramas intiparite (relativ) in mintea celor care I-AU URMAT ODIISEA, si daca eu …tzagan din clisura dunareana ( ca si VOI, dealtminteri romanasilor, vin si i-mi permit sa va spun ca in codul genetic al fiecarei fiinte pretins umane se afla inscris genomul uman, iar cromozomi au forma si dispunerea alfabetului folosit din acel moment, numit alef- beith, ziceti ca si asta sa ..jidovit , mai rau ca este si ungur, si rus, mai beau o gura de wischi , si daca va mai suport,(greu de crezut) poate mai incerc sa va …I L U M I N E Z ..

ValVerde 14-04-2012 - 20:06

Prietene Parpa, du-te si fa nani ca esti obosit si plin de contradictii.

1. Daca incepi prin a spune ca „nu pot raspunde…” de ce raspunzi???

2. Sint convins ca tu crezi din tot sufletul ca dumnezeul tau e singurul, cel mai tare si cel mai adevarat dintre dumnezei. Dar cit de tare crezi tu, cit de mult iti e inradacinat crezul in fiinta ta, nu are nimic de a face cu realitatea.
Mai pe scurt, nu conteaza cit de convins esti tu de un lucru….in marea schema a vietii e doar o alta opinie.

3. „in codul genetic al fiecarei fiinte pretins umane se afla inscris genomul uman”

Asta e citat din ideile tale. Deci genomul uman nu te face decit sa fii o fiinta pretins umana.
Ce te face uman? Are genomul uman vreo contributie in a te face uman sau e doar un prim pas…te face intii „pretins uman” si dupa aia???…ce?

4. Aia cu cirligele si betisoarele e de necomentat.

Pribeagul 14-04-2012 - 20:50

Apropo,

Totusi, cu ce ocazie putem spune ateilor urari de genul „Sarbatori fericite!”?

Referitor la stat:

Daca tot are banii, daca tot ii cheltuieste aiurea, daca tot se plinge ca marele rau in Romania este lipsa locurilor de munca in ramuri economice care creeaza valoare adaugata, de ce nu-l indemnam sa rezolve pe cit posibil aceat lucru?

Daca te incearca ceva nervi, o lasam pe altadata. 🙂

Stii ca eu consider ca nu exista tara puternica fara un stat puternic. Prin puternic nu inteleg… rau.

ValVerde 14-04-2012 - 21:07

1. „Totusi, cu ce ocazie putem spune ateilor urari de genul “Sarbatori fericite!”?”

Cu ocazia (oricaror si) tuturor sarbatorilor.

2. Pui gresit si de maniera fatalista probema.
Daca statul cheltuieste bani aiurea, trebuie sa-l opresti. Nu sa cauti un mod de a risipi banii un pic mai putin daunator decit cel existent.

Statul puternic are menirea de a da legi care favorizeaza economia de piata, care niveleaza terenul pentru toti jucatorii si de asemenea are menirea de a urmari, prin justitie, ca regulile jocului sa fie respectate de toata lumea.
Aici se termina rolul statului in economie.

Poate imi dai exemplu de economie infloritoare in care statul este „puternic” involucrat.

Nu-ti fa griji pentru echilibrul meu. Am capatat imunitate conversind cu o menajerie plina de elemente distorsionate. Dupa mielul asta nu mai exista multe idei cretine care sa ma scoata din sarite.

Ciu Huhu 15-04-2012 - 09:01

Tovarasul ValV. io-s in cazu’ aista total de acord cu matalii, statutului ar trebui sa i se dea peste deste cind vrea sa ne ia banii, sa fure banii pe motiv ca face bani. intreprinderile particulare, private tre’ sa faca banii si locurili di munca

tomi 15-04-2012 - 20:38

Ciu Ciu vezi ca ai luat-o razna cu gramatica,ori te-a inlocuit cineva pina stai internat la ospiciu,ori vrei sa fi natural cu exprimari tipice de la Cacalestii de Munte-Gara.

Ciu Huhu 16-04-2012 - 02:02

Multumesc la tine Tomi jovreu ce pute necontenit pe Internet, Alah e bun si mare!

Tache 14-04-2012 - 23:12

Prefer sa ma raportez la perioada interbelica si nu la perioada comunista. Si pe vremea regilor, in Romania, resursele naturale au fost monopol de stat, fiind exploatate spre beneficiul intregii societati.

Poti sa consulti legea minelor din acea perioada.

Ciu Huhu 15-04-2012 - 09:03

Corect, resursele naturali tre’ sa ramina propitatea statului, nu sa fie ”vindute” pe nimica jidovilor de catre jidovul MRU!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 15-04-2012 - 13:31

Ciu Huhu
15-04-2012 at 09:03

Corect, resursele naturali tre’ sa ramina propitatea statului, nu sa fie ”vindute” pe nimica jidovilor de….. SIC ,SIC COGITO ca sant in asentimentul blogherasilor depeacilea sa-l linistim pe colegul nostru internabil, in acesta SFINTA zi de PASTE, ca nu VOM PERMITE nimanui, dar ABSOLUT nimanui sa atenteze la ,, propritatea si integritatea” sa mentala, indiferent de starea sa de degradare. Desii circula deja tot felul de oferte : De la gruparea BILDENBERG&SLITZENBERG, de la magnatul SOROS , si chiar de la BILL GATES &GUVERNUL EVREIESC MONDIAL, care au fost instiintati de gradul de I.Q al colegului CIUsi vor sa-l …closeteze ! Dar noi, nu-l dam , ori este al nostru, ori tragem noi apa la …toillete !

Ciu Huhu 15-04-2012 - 14:14

Iar ai vorbit neintrbat jidove Parpanghel, numai prostii, ca de obicei!

tomi 15-04-2012 - 20:33

Pe dracu,Tache,cunosc personal proprietari de sonde din zona Ploiestilor care au fost nationalizati de comunisti,lasa balivernele,Romania a fost un stat capitalist inaintea razboiului, totul era proprietate personala nici o mina si nici o sonda nu era a statului.

Tache 16-04-2012 - 09:28

Pe dracu Tomi, un evreu nu poate fi crezut nici daca spune ca ziua urmeaza dupa noapte.

Legea minelor din 4 iulie 1924:

Art. 1. Sunt şi rămân ale statului în toată dezvoltarea lor, de la suprafaţă până la orice adâncime, zăcămintele substanţelor minerale din care se pot extrage metale, metaloide sau combinaţiuni ale acestora, precum şi zăcămintele combustibililor minerali, bituminele, apele mineralizate în genere şi gaze naturale de orice fel, precum şi bogăţiile de orice natură ale subsolului.

Rămân la dispoziţiunea proprietarului suprafeţei: masele de rocă comune, carierele de materiale de construcţie şi depozitele de turbă, fără prejudiciul drepturilor dobândite de stat în baza legilor anterioare.

Izvoarele minerale şi apele subterane mineralizate, sau apele curative în genere, urmează regimul special prevăzut în această lege.

http://ebooks.unibuc.ro/istorie/istorie1918-1940/9-1-4.htm

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 14-04-2012 - 18:36

Dacă nu, ți-l explicăm noi.. Pe îndelete.
autor Mos Darie… Hai , tache lale , daca esti asa de volubil la ceas de tara ,da tu aici la blogherasii care se lupta din greu pentru dreptul la exprimare, cum se face ca fostul predicator neo-protestant este …WANTED by U S A , cel citat ,adica tu EUFROSIN travestit in calugar ortodox la un asezamant de cult din judetul CLUJ-NAPOCA, si care nu ai bagat (INCA) calusul in bot, desii esti cautat (vorba,vine) si de autoritatile de stat romane!

Tache 14-04-2012 - 23:03

Analistul economic Ilie Şerbănescu a revenit la începutul săptămânii cu o nouă declaraţie dură, comparând România cu statele din lumea a treia de pe “continentul negru”.
“E o prosteală. Oamenii ăştia ne cred chiar tâmpiţi. În lume, cu excepţia Africii, nu se vând zăcămintele. Nu se dau spre concesiune altora. Sau dacă se face, se face cu nişte câştiguri foarte serioase“, a declarat Ilie Şerbănescu în cadul unei emisiuni televizate, în care s-a discutat despre privatizarea Cupru Min.
Compania canadiană Roman Cooper, câştigătoarea licitaţiei pentru privatizarea Cupru Min Abrud, a refuzat să depună o garanţie pentru investiţiile de mediu într-un cont bancar, să achite în maxim o lună preţul pentru acţiuni şi să accepte publicarea documentului de privatizare. Ca urmare, contractul de privatizare, care trebuia încheiat până vineri, 6 aprilie, ora 24.00, nu a mai fost semnat. Guvernul va relua însă privatizarea companiei Cupru Min.
Pe de altă parte, aceasta nu este prima afirmaţie şocantă a lui Ilie Şerbănescu, acesta acuzând la începutul anului Uniunea Europeană că practică un “colonialism economic” faţă de ţara noastră. Deasemenea, în toamna anului 2011, România a fost catalogată drept o “anexă bananieră” a UE.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 14-04-2012 - 23:17

Eufrosine sterge putina, la nespalatii care te adapostesc, ilegal. Tu ai cunoscut doar discursul de spalare de creiere, criminal de femei !

Tache 14-04-2012 - 23:32

Eu nu sunt Eufrosin, asta numarul unu. Iar numarul doi, pentru informarea ta, nu sunt cautat de cine zici tu, eu ii caut pe altii. Vezi sa nu te caut si pe tine !!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 14-04-2012 - 23:42

frusinache , sa nu spui ca esti dalai-lama, de catzi ani ne cunoastem noi , criminal de femei din Romania, si de ce te cauta FBI , de ce esti pe lista WANTED by USA, si cum te gazduieste cineva in lumea ,monahala. Avem dosare cu tine, si daca ne-ai cauta , ar fi OK!

Tache 14-04-2012 - 23:48

Beeey sugaciule ! Nu ma cauta FBI-ul, ca nu intarzii la program. Intotdeauna ajung la servici cu un sfert de ora mai devreme.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian 15-04-2012 - 00:17

mai ,intarzi tu pe la chilie, cand nu se termina ,staretu , s-au vreunul din … team. Macar la poki, in USA, nu erai asa de volubil cu fratii, dar i-ai turnat , in legatura cu detinerea ilegala de armament, asa apare intr-o declaratie data si semnata de tine, si fara constrangere ,desigur. Sper ca esti constient , ca pe plaiuri mioritice, nu se respecta ,amanunte insignifiante, care incetinesc anchetele…

Tache 15-04-2012 - 00:24

Tu te consideri amenintator ? Esti doar caraghios.

tomi 15-04-2012 - 20:26

T

tomi 15-04-2012 - 20:28

Tache,dar pe mine de ce nu ma cauti, m-ar bucura mult.

ValVerde 14-04-2012 - 17:37

D-le Seran, pentru ca iti place sa-ti condimentezi textele cu expresii englezesti, da-mi voie sa-ti spun: you are missing the point !

Comportamentul sarpelui pe care il invoci, este reactia lui cind se simte amenintat! Nu este comportment ofensiv ci defensiv.

Largirea gitului are menirea de a descuraja agresorii, de a le spune: „lasati-ma in pace!!”

Asta ai vrut sa transmiti despre Ungureanu?

tomi 14-04-2012 - 21:54

Cu multă stimă şi respect,din tot sufletul urez UN PASTE FERICIT SI SARBATOAREA PRIMAVERII SFINTE tuturor prietenilor de pe forum, forumişti, redactori şi jurnalişti,tuturor multă sănătate,realizări şi bucurii.Mai adaug o urare pentru noi toţi: ROMANIA,MULT NOROC SI INDEPENDENTA, SINGURUL TAU CONDUCATOR SA FIE POPORUL ROMAN.
tomi

Ciu Huhu 14-04-2012 - 22:04

Sarpele cel mai otravitor din Univers e ovreul Tomi!!!!!!!

Carpa Ciu Huhu 15-04-2012 - 13:37

Cred , totusi ca doar eu l-am intrecut , desii nu cred ca am fost normal, vreodata !

Carpa Ciu Huhu 15-04-2012 - 14:24

Si de data asta ,sant sincer

Ciu Huhu 16-04-2012 - 02:11

Ai pile la cenzor Cirpa proasta jidoveasca, io-s adevaratul Ciu Huhu!

tomi 16-04-2012 - 21:22

Nu-i adevarat,tu nu esti ciu huhu tu esti ciu bubu strabunicul tau venit din iad sa te duca.

Sorin 14-04-2012 - 21:29

„muşcăturii de şarpe veninos, trebuie folosit un descântec, rostit de o descântătoare bătrân”

Desigur ,ION ILIESCU PRESEDINTELE USL !,

Viorica Ianc 16-04-2012 - 08:38

Hristos A Inviat !
Jos palaria ! Pentru Articol !

digital 16-04-2012 - 10:17

măi vale.io înțeleg,că tu ai o datorie față de țara ta,adoptivă,dar să te transformi chiar într-un propagandist ipocrit și să te faci că nu vezi diferența dintre statul român și statul ”puternic” care are influență cu adevărat într-o țară,hai să zicem,democratică,mi se pare forțat al dreqului…
chiar crezi că toți or fi fraieri pe lumea asta?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult