Revista presei. Circ la minister cu Dan Diaconescu. În direct | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Circ la minister cu Dan Diaconescu. În direct

Revista presei. Circ la minister cu Dan Diaconescu. În direct

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

„Circ la minister”, o cacealma de Dan Diaconescu, care şi-a construit un scenariu mediatic menit să-i aducă capital electoral.

Dan DiaconescuEvZ: „Circ la minister”, o cacealma de Dan Diaconescu ”Patronul de la OTV și-a construit un scenariu mediatic menit să-i aducă capital electoral. Totul clădit pe suferința a mii de oameni, angajați încă la Oltchim. În acțiunile lui, Dan Diaconescu și-a bătut joc în permanență de slăbiciunile guvernului, iar majoritatea românilor nu a înțeles de ce este lăsat”

Curentul: Cum îl ajută legea pe Dan Diaconescu să amâne plata pentru Oltchim ”Dan Diaconescu nu este obligat, din punct de vedere legal, să încheie contractul de vânzare-cumpărare a Oltchim în termen de maxim 10 zile din momentul în care a fost declarat câștigător al licitației”

Puterea: În ultima sa zi de muncă, Kovesi l-a mandatat pe Morar să îi ţină locul 6 luni. Şah la Mona ”Prea ocupat cu urmărirea aventurilor televizate ale lui DD şi ale sacilor săi cu bani, Guvernul Ponta, ameţit de atâtea breaking news-uri, a primit o poşetă drept în moalele capului de la Codruţa Kovesi, procurorul general al României, aflată în ultima zi de mandat”

eNaţional: Philip Gordon ii sifoneaza pe dusmanii lui Basescu ”Sunt la curent cu intentiile unor politicieni de a organiza un nou referendum pentru a-l inlatura pe presedintele Traian Basescu, a dezvaluit adjunctul secretarului de stat al SUA, sugerandu-le artizanilor suspendari (uselistii, evident) sa respecte procedurile constitutionale”

România liberă: Deşi este un adversar al acestuia, Mona Pivniceru trebuie să-l menţină pe Daniel Morar în fruntea Ministerului Public până la alegeri. „Operaţiunea Morar“ strică planurile USL la Justiţie “Actualul şef al DNA, Daniel Morar, are toate şansele să conducă Parchetul General cel puţin până la alegerile generale. După numirea lui Morar ca interimar la conducerea acestei instituţii, USL nu are practic nici o pârghie pentru numirea altei persoane până pe 9 decembrie, dacă respectă procedurile legale”

ZF: ING, unul dintre cei mai mari brokeri, iese de pe bursă după 15 ani ”ING va închide operaţiunile de brokeraj din România, ca urmare a deciziei grupului olandez de a se retrage la nivel global de pe toate pieţele unde are astfel de activităţi, cu excepţia zonei Benelux (Belgia, Olanda şi Luxemburg) şi a Poloniei.”

Adevărul: Vasile Cepoi – out, Raed Arafat – in ”Ministrul Sănătăţii Vasile Cepoi i-a solicitat ieri premierului Victor Ponta eliberarea din funcţia de ministru al Sănătăţii. Raed Arafat numit în locul său”

Bursa: Mechel: “Ducem tratative cu un potenţial investitor interesat de combinate” ”Investitorul cu care negociază ruşii intenţionează să păstreze integritatea uzinelor “Mechel””

Gândul: Ce cred reprezentanţii Dacia despre ameninţarea şefului Renault cu mutarea în Africa. De ce ar putea să plece constructorul francez din România “Reprezentanţii constructorului francez de automobile Renault, prezent pe piaţa locală prin brandul Dacia, susţin că există întotdeauna posibilitatea de a-şi muta operaţiunile din România către state din Africa, deşi se declară mulţumiţi de calitatea ingineriei şi fabricaţiei de care au parte în ţara noastră”

Starea Presei

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult