Acasa Revista Presei Revista presei. Revenirea KGB-ului la Chişinău

Revista presei. Revenirea KGB-ului la Chişinău

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

 CurentulKGB revine la Chişinău „Tinerii basarabeni implicaţi în „revoluţia“ din aprilie 2009 de la Chişinău sunt mai nou anchetaţi de serviciile moldoveneşti tributare ale metodelor KGB, deşi SIS-ul moldovenesc este, teoretic, controlat de actualul partid de guvernare, ce face parte din aşa-zisa Alianţă pentru Integrare Europeană” 

KGB revine la Chisinau

Romania libera: Revoluţia murdară a lui Ion Iliescu „Ion Iliescu a confiscat Revoluţia română, a maculat-o dincolo de orice posibilitate de curăţire şi apoi avândut-o la bucată unui grup de jefuitori de cadavre care s-au autointitulat „revoluţionari”” (editorial de Cristian Campeanu)

AdevarulMarile jafuri ale escrocului din Guvern „George Costin este obişnuit cu actele false. El a creat, în 1996, un document prin care a obţinut certificate de revoluţionar pentru 2.337 de oameni de pe tot cuprinsul ţării. De ce a făcut asta? Din raţiuni pur financiare”

ZFFamilia Ţiriac vrea să se transforme în dinastie: şi-a făcut simbol heraldic cu leu, albină, stea şi turn „Ţiriac Holdings, grupul de firme controlate de miliardarul Ion Ţiriac, cu afaceri de aproape 1 mld. euro, a demarat o nouă campanie de rebranding, care are în centru un simbol heraldic”

Curierul nationalÎşi revine turismul românesc? „Peste două treimi din proprietarii de unităţi de cazare nu mai vor să le vândă. Specialiştii spun că se văd semnele unei reveniri ce ar putea deveni evidentă anul viitor. Aceştia se aşteaptă ca în 2012 să avem parte de mai mulţi turişti din străinătate”

PutereaCathedral Plaza, plimbată suspect prin acte „Scandalul declanşat de vânzarea gigantului de lângă Catedrala Sfântul Iosif, respectiv Cathedral Plaza Office, este departe de a se fi încheiat. De fapt, în cartea funciară este notată o promisiune de vânzare a clădirii către firma Casina Construct SRL”

EvZMuncitorii români se trezesc din visul spaniol. Norvegia, venim! „Spaniolii pregătesc interdicţii românilor care se urcă în autocar şi merg să se angajeze la ei. Cei care s-au stabilit acolo spun că au copii la şcoală, credite ipotecare, sunt legaţi de Spania şi rămân oricum. Aşteaptă să treacă criza economică”

Fin.roPe fondul crizelor globale, increderea europenilor in banci s-a redus la jumatate „Criza financiara internationala, care s-a manifestat si printr-o inghetare a creditarii, a dus la o erodare fara precedent a increderii consumatorilor in institutiile financiare”

BursaAjutor pentru datornicii Europei „Zona euro va acorda credite cu dobânzi mai mici şi maturităţi prelungite statelor din regiune care au probleme financiare, precum Grecia, Portugalia şi Irlanda, conform proiectului declaraţiei finale ce urma să fie adoptată de liderii UE care s-au întrunit ieri, la Bruxelles, ca să găsească o soluţie pentru împiedicarea răspândirii crizei datoriilor”

GandulGrecia, împrumut de 109 miliarde de euro pentru 30 ani „Contribuţia netă a sectorului privat este estimată la 37 de miliarde de euro”, potrivit comunicatului publicat la finalul reuniunii desfăşurate la Bruxelles. Un program de răscumpărare de acţiuni va contribui cu 12,6 miliarde de euro, totalul ajungând astfel la 50 de miliarde de euro pentru perioada 2011-2014. În intervalul 2011-2019, contribuţia totală netă a sectorului privat va fi de 106 miliarde de euro”
Continuare pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult