Acasa Revista Presei After School si terorism PKK

After School si terorism PKK

scris de Ziua Veche
3 afisari

Din Evenimentul Zilei aflam ca after-school-ul este solutia pentru relaxarea elevilor, impovarati de prea multe teme si un program scolar prea incarcat. Cred ca de cand e lumea scolarii s-au plansa de cantitatea temelor. Aici imi permit o observatie: scoala ar trebui sa faca nu doar educatie, ci si selectie. Nu pot toti copii sa ajunga medici. Sau pot, dar vom avea foarte multi medici foarte prosti. Pe vremea lui Ceausescu profesorii se plangeau ca trebuie sa tarasca toate loazele vreme de opt clase. Acum mi se pare ca loazele trebuie tarate vreme de zece clase. N-ai ce face cu el! trebuie sa il treci clasa, e obligatoriu sa faca zece clase, imi spunea un profesor. De ce sa fie obligatoriu?!?!? Daca nu-i place scoala si i se pare ca sunt prea multe teme n-are dacat sa se duca la oi! Pana una alta scoala romaneasca produce pe banda prosti cu diploma. La sapat de santuri nu este nevoie de zece clase. In curand o sa ne trezim ca e obligatorie facultatea facultativa…

Tot din EvZ aflam ca suntem cobaii guvernului. Asta asa este, dar nu e nimic nou aici. Inca de pe vremea fanariotilor romanii au fost sufocati de taxe si impozite. Doar ca pe vremea aia romanii inca mai puteau fugi prin paduri sa se ascunda de zapcii. Acum padurile le-a taiat Verestoy, iar romanii s-au bagat cu totii sclavi la banci. Bietii valahi mai au i pasapoarte biometrice si nu mai pot fugi de gheara lunga a guvernului pe nicairea in lume. O solutie pare a fi Congo.

 Adevarul anunta pe prima pagina ce urma sa se intample cu armele furate de la Ciorogarla: trebuia sa fie folosite in cadrul unui razboi intre clanul Preda si traficantii de heroina kurzi din PKK. Fix asta ii lipsea Romaniei: un razboi intre interlopi si un partid u trecut terorist. Tot din Adevarul aflam ca ambasadorii Romaniei nu prea cunosc limba tarilor unde isi desfasoara misiunea. Pana la urma, de ce ar trebui s-o stie? Ca oricum pe multi dintre ambasadorii nostri nu ii prea baga nimeni in seama.

 Jurnalul National se ocupa de povestea unei tinere violate, batute si aruncate de la etajul al patrulea. Tot din Jurnalul National aflam ca viitorii spioni ai NATO vor fi pregatiti la Oradea intr-un centru special. Intr-o opinie publicata in cotidianul citat Adrian Nastase anunta “despartirea de vrajitoare”. Mai bine s-ar desparti de samanul imbatranit in rele Ion Iliescu.

 Bursa ne anunta ca 35% din sistemul nostru bancar este detinut de Portugalia, Irlanda, Italia, Spania si Grecia. Tot despre banci, in Bursa: bancile pun conditii diabolice fermierilor. Degeaba toata vorbaria despre modernizarea agriculturii in Romania.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult