Acasa Revista Presei Banii Securităţii la Antene (revista presei)

Banii Securităţii la Antene (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Banii Securităţii au fost folosiţi pentru ca tu să te uiţi lla Antene- aceasta ar trebui să-ţi spui atunci când deschizi televizorul şi din el ies, violaceu-violacii, buzele răsfrânte ale lui Mihai Gâdea. Am ştiut dintotdeauna că sunt banii Securităţii, dar nu am putut demonstra. Informaţia despre cum s-a născut Trustul Intact a circulat difuz prin lumea presei, dar de-abia acum au început să scape documente din curtea Varanului puşcăriaş. Şi e de-abia începutul.

Documente incendiare: Antenele sunt aici, din banii Securităţii „Mogulul media Dan Voiculescu a făcut primele investiţii la Antene din banii firmei Securităţii – Crescent Commercial & Maritime (Cyprus) Ltd -, a dezvăluit, marţi, Stelian Negrea, fost şef al departamentului investigaţii din trustul Intact, pe contul său de Facebook, unde a prezentat o serie de documente din care reiese că sediul şi aparatura postului de televiziune au fost închiriate, sau achiziţionate, în urma unor afaceri cu statul” (Puterea)

Legea: sediul Antenei 3 trebuie vîndut. Schema prin care Finanțele pot evita vînzarea „Actualul sediu al Antenei 3, confiscat prin decizie a Curții de Apel București, trebuie valorificat, spune legea, numai prin vînzare la licitație de către statul român. Totuși, în lege sînt ascunse portițe prin care Ministerul de Finanțe poate lungi la nesfîrșit procesul de vînzare. În cele din urmă, aceleași portițe din lege pot face ca imobilul confiscat să nu fie vîndut. Totul depinde de buna-credință a funcționarilor de la Finanțe. Și, desigur, de decizia politică de la vîrful Guvernului” (România liberă)

EBA o acuză pe Elena Udrea că interzice filialelor PMP să strângă semnături pentru Cristian Diaconescu, ca să candideze ea la prezidenţiale „Reacţia sa vine după ce şefa femeilor din Mişcarea Populară, Ruxandra Dragomir, a invocat posibilitatea unei candidaturi pentru Cotroceni a Elenei Udrea, susţinând că prezidenţiabilul partidului are probleme în a strânge cele 200.000 de semnături necesare înscrierii în alegeri” (Gândul)

ANAF a pus sechestru pe toate conturile primarului Constanţei. Radu Mazăre: „Mi se face lehamite, mă gândesc să renunţ” Mazăre: „De ieri, am toate conturile blocate pentru că toate amenzile juridiciare pe care le-a primit primăria, de-a lungul sutelor şi miilor de procese în care se judecă cu diverşi cetăţeni sau societăţi, mi-au fost reţinute de domnii de la ANAF mie, şi mi s-a pus sechestru mie, personal” (EvZ)

Dragnea dă Marea Amnistie din budă! „În timp ce conducerea superioară de partid şi de stat le dă asigurări că vor scăpa cu bine de prigoana DNA, baronii cad pe capete la puşcărie. Astfel că nemulţumirea lor este tot mai mare, mulţi dintre aceştia nesfiindu-se să ameninţe cu acţiuni de nesupunere pe linie de partid” (Naţional)

Ambasada SUA la Bucureşti confirmă recepţia dată la Vila Dante „După ce liderul PNL, Klaus Iohannis, a dezmințit o întâlnire cu Traian Băsescu, ambasada SUA a decis să iasă public și să confirme varianta lui Iohannis de prezență la vila Dante în cadrul unei festivități de rămas bun a fostului însărcinat cu afaceri al SUA la București, Duane Butcher” (Curentul)

Cum am ratat unirea cu Basarabia şi ce zic prezidenţiabilii despre relaţia cu Republica Moldova „Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, omologul său moldovean, Mircea Snegur, dar şi fostul premier basarabean Mircea Druc au explicat cum s-a ratat unirea celor două state despărţite de Prut. Victor Ponta, Klaus Iohannis, Monica Macovei şi Cristian Diaconescu susţin unirea României cu Republica Moldova, unii cu tărie, alţii doar cu jumătate de gură” (Adevărul)

Declinul vânzărilor şi taxa pe stâlp au înghiţit din profitul Petrom „Cererea redusă de produse petroliere şi gaze, combinată cu impozitarea suplimentară introdusă în 2013-2014, a neutralizat, în mare măsură beneficiile rezultate în urma liberalizării preţului gazelor” (Bursa)

Convoiul umanitar rusesc bate la porţile Ucrainei „Rusia trece peste avertizările UE şi trimite convoaiele umanitare în Ucraina. Franţa se teme că această tactică ar putea fi doar o acoperire pentru o incursiune” (Curierul naţional)

StareaPresei.ro

12 comentarii

UnUL 13-08-2014 - 07:56

Se bănuia de mult cum e cu banii securității, dar idioții nu vor crede nici văzând documentele, după principul lui Murphy: „dacă dovezile contrazic teoria, suprimăm dovezile”.

Antibasistul 13-08-2014 - 07:58

”Documentele” sînt falsuri ale securiștilor lui Basescu!!!

UnUL 13-08-2014 - 07:59

Evident, Bășinel. Nu faci decât să confirmi ce spuneam mai sus.

UnUL 13-08-2014 - 09:36

Mai tampit ca altul.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-08-2014 - 13:03

,,Necazurile par să nu se mai termine pentru fratele mai ușor de prins în flagrant al lui Traian Băsescu. Reținut preventiv pentru 30 de zile, Mircea Băsescu a fost surprins aseară de polițiști în toiul unei alte tentative penibile de trafic de influență, adică fix în momentul în care, în schimbul unei sume modice, se mințea singur că se poate scoate din pușcărie, deoarece știe pe cineva care știe pe cineva care-l poate rezolva.

“Mînca-ți-aș p… ta, Mirceo, fă ceva, scoate-ne d-acilea.” “Te scot mă, cum să nu te scot, trebuie decît să vorbesc cu cineva.” “Ai primit alea 12 țigări pe care ți le-am strecurat în buzunar în timp ce dormeai?” “Care 12, la mine n-au ajuns decît 10.” “Vorbește cu Traian!” “Păi, ce crezi, mă, că Traian nu știe? Știe!”, ar fi fost prins Mircea Băsescu spunîndu-și singur, fix în timp ce polițiștii intrau peste el în celulă.

Întrebat ce părere are despre această nouă ispravă a fratelui său, Traian Băsescu a negat mai întîi, din reflex, că ar cunoaște un bărbat pe nume Mircea Băsescu, după care a spus că Mircea nu trebuie lăsat singur în celulă, pentru că anturajul reușește să-l corupă de fiecare dată. “Marele lui noroc, atunci cînd creșteam, a fost că eu am plecat de acasă. Altfel nu știu ce se alegea de acest băiat.”

Potrivit anchetatorilor care investighează cazul, Bercea Mondialu nu este prima persoană căreia Mircea Băsescu îi promite că o va ajuta în schimbul unui morman de bani. Astfel, pe măsură ce audierile continuă, este foarte probabil să aflăm că Mircea Băsescu i-a promis lui Victor Pițurcă că îl poate ajuta să cîștige Campionatul Mondial, lui Tăriceanu să-și găsească o coloană vertebrală și unui elev de liceu că îl poate trece Bac-ul.”
sursa Sigura

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 13-08-2014 - 13:19

Klaus Iohannis a minţit! Iată dovada că s-a întâlnit cu Traian Băsescu după 2008, în 2011

Publicat: (acum 3 ore) // Actualizat: (acum 3 ore) // Sursa: romaniatv.net
OBIECTIV.INFO vă prezintă, în exclusivitate, dovada faptului că Iohannis și Băsescu s-au întâlnit și au discutat și după 2008 – ceea ce demonstrează că edilul Sibiului a mințit în cunoștință de cauză!

http://media.rtv.net/image/201408/w620/dsc_0228_64715400_18454900.JPG

ValVerde 13-08-2014 - 16:41

că este imposibil să vorbeşti inimii, conştiinţei profunde a indivizilor care şi-au dat personalitatea autentică în schimbul unui stereotip de grup sau ideologic. Poţi să le spui orice, să le arăţi chiar şi realităţile cele mai evidente şi mai stridente, nimic nu-i atinge. Nu văd decât ce vor ei. Şi-au pierdut flexibilitatea inteligenţei. Au schimbat-o pentru un sistem fix de emoţii repetitive, acţionate de un reflex dement de auto-apărare de grup.”
(Carvahlo)

===

Genial !!!
Limbricu si ceata lui !

PS Bula nu intra aici ca la el e patologic. Are scurcircuite neuronale. I-au sarit sigurantele.

BULA 13-08-2014 - 16:49

Nu ma intereseaza Varanul si antenele. Incepusera sa-i linga in kur pe americani, rau de tot, si m-au scarbit.

urbos 13-08-2014 - 18:50

Dementa PURA. Sifiliticul lindic da lectii de pe bordura alora cu pixelu albastru. Sictir ma dementule!
Culmea!

Dinu 13-08-2014 - 17:27

Hahalere…..Praf in ochii celor spalati pe creier!!!!!
S-a gasit si cine sa le scoata pe piata…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult