Acasa Revista Presei Biziday este în grilă (revista presei)

Biziday este în grilă (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
29 afisari

Biziday, emisiunea lui Moise Guran de pe TVR, este inclusă în grila de toamnă a postului. Nu a durat decât o zi şi nu ştim de ce până la urmă Biziday a rezistat în grilă. Vom urmări cu interes dacă şi de acum încolo Biziday va rămâne aceeaşi emisiune foarte bună şi tăioasă, ori ceea ce s-a consumat vineri a fost ultimul răcnet de independenţă al lui Moise. Până atunci, spunem: “Go, Moise, go!”.

Biziday este în grilă

Biziday este în grilă

Nu doar Moise Guran a rezistat în grilă, ci şi ceilalţi “independenţi”: Cornel Nistorescu, Sorin Avram şi Dragoş Pătraru sunt acolo, pe această listă, aşa cum explică Gândul.

Ponta rămâne ambiguu şi se ascunde după deget în chestiunea cu ofiţerul acoperit. Ce a spus el spun toţi ofiţerii acoperiţi. Problema e că Ponta se umflă, se umflă şi o dată cu el şi degetul său. Problema e că, pe măsură ce el şi degetul său seumflă, el e tot mai vizibil, pentru că degetul său nu-i poate ascunde la infinit persoana în curs de dăbălăzare.

Zhang Gaoli, prim-viceprim-ministru chinez, vine într-o vizită oficială în România. Problema este că Falun Dafa România. Cine este onorabilul Gaoli? Suspectat de genocid, tortură şi crimă în Spania, conform Curentul. Pe nuele său, în februarie 2014, a fost emis un mandat de arestare. Şi Ponta îl primeşte în România…

Meleşcanu ar candida la Preşedinţie. Omul şi-a strâns deja semnăturile necesare, arată România liberă. Întrebare: e legal ca, în România, şeful în funcţie al unui serviciu secret să strângă semnături pentru a candida la Preşedinţie? Întrebare: acum, dacă luni anunţă că va candida, mai poate să rămână în funcţie? Ce spune Legea Română?

Vom găzdui neşte meciuri de la Euro 2020: patru întâlniri – trei în grupe şi una în optimi, informeazăPuterea. Problema este: ce facem cu fotbalul până atunci? Vom fi ca Argentina sau Germania, care a profitat de această oportunitate pentru a-şi fortifica fotbalul, ori vom fi ca Africa de Sud sau Ucraina ori Polonia, care au ieşit în glorie, din grupe?

Rusia ar dori ca semnatarii să modifice acordul de asociere Ucraina – UE, explică Bursa.. În acest timp, şantajează la greu pe toată lumea. Dacă i-ar sta în putinţă, ar şantaja şi marţienii.

Ionuţ Ancuţescu susţine în Adevărul că asistăm la propaganda care e inclusă în războiul global de tip nou purtat de Rusia, care de fapt este al treilea război.Bun, dacă este aşa, atunci acest război a început pe la startul primilor ani ai deceniului unu al acestui secol, atunci când Putin a ajuns la putere şi a început să pună, harnic, bazele la ceea ce face acum.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult