Acasa Revista Presei Ce se întâmplă când e Adrian Sârbu la birou (revista presei)

Ce se întâmplă când e Adrian Sârbu la birou (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
18 afisari

E prăpăd când vine Adrian Sârbu la birou, la Mediafax, conform Reporter Virtual. Avocaţii acestuia trimit un email, cu conţinutul: interdicţie acces etaj 10 – iar cei vizaţi, martori în dosar, cu care Sârbu nu trebuie să comunice, pleacă la etajul 4.
adrian sarbuSub un morman de evenimente care ne izbesc în acelaşi timp, pe nesimţite, tipitil, pâş-pâş, a trecut de Parlament, spre promulgare, Legea Big Brother, conform Curierului.
Credem că principala problemă este cine foloseşte datele colectate în bazele acestei legi, pentru că dacă încalcă legea şi face poliţie politică, consecinţele asupra României vor fi imense şi răul făcut va fi reparat în mulţi ani.
Noul Bancorex este întregul sistem bancar, atrage atenţia ZF. Dacă lucrurile stau astfel, să nu uităm că vechiul Bancore a dat faliment.
Toate măreţele mărci europene de maşini au trişat la emisii, la modelele diesel, este concluzia dramatică trasă de Adevărul. De exemplu: BMW X3 diesel – de 9,9 ori peste limita de emisii legală, măsurate pe stradă.
Câteva sute de refugiaţi ar putea să vină pe Marea Neagră în dreptul Mangaliei, care ar putea astfel să devină primul oraş ce se confruntă cu problema aceasta din România, explică Ştiri pe surse.
Angela Merkel nu se mai opreşte cu refugiaţii / imigranţii. Aktual24 a prins-o spunând că beneficiile de pe urma venirii lor sunt mai mari decât lucrurile rele. Atunci, să ia Germania dacă se poate toţi refugiaţii, să beneficieze numai ea de marile beneficii.
Pentru 10 minute, o mulţime de oameni au rămas fără lumină, fără miros, fără creier, fără tot: Cine suntem noi? Existăm fără description? Nu putem da like, deci nu trăim? Ce suntem? Nişte comentarii care nu pot fi făcute! Facebook a căzut, a consemnat BN24.
Realitatea.net îl citează pe liderul cecen Ramzan Kadîrov spunând că ultima tragedie de la Mecca, soldată cu peste 700 de morţi, este şi un mare dar de la Cel de Sus, pentru că eun privilegiu să mori într-un asemenea loc sfânt.
Se apropie momentul în care Scutul de la Deveselu va fi inaugurat până la sfârşitul anului. Un oficial american este citat de Gândul spunând că Rusia, care a investit miliarde de ruble în astfel de sisteme pe teritoriul ei de-a lungul timpului, nu trebuie să se simtă ameninţată.
La cererea lui Vladimir Putin, Obama îl va primi la New York, să stea de vorbă cu omul despre crizele din Ucraina şi Siria, spune Flux24. La ceas de seară, Barack îl va ţine de mână pe Vova şi-i va spune, privindu-l în ochi: „You, man, don’t worry, in the end there can be only one!„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult