Acasa Revista Presei Dan Şova a şters-o din ţară în Insulă (revista presei)

Dan Şova a şters-o din ţară în Insulă (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Dan Şova a şters-o de sărbăutori la Londra, unde le va şi petrece cu Vasilica, susţine Comisarul.ro. Ceea ce nu ştie el e că aceasta e cea mai tâmpită perioadă din an la Londrişoara: frig, umezeală, ceaţă, când e DNA pe urmele tale.

dan sova la dnaSorin Roşca Stănescu şi Gigi Becali au participat la faza pe penitenciar a campionatului de şah al puşcăriaşilor. Din păcate, Sorin s-a clasat pe locul 4, iar Gigi a fost coada cozilor. Ghinion: la Campionatul Naţional, explică Ştiri pe surse, merg doar primii doi clasaţi din cele 11 penitenciare existente.

Ponta iar s-a apucat să spună Justiţiei cum să dea sentinţe. În cazul popriirii pe acţiunile statului la Petrom, el indică magistraţilor, citat de Bursa, să nu dea acţiuni la Petrom fraţilor Micula.

În realitate, de vină pentru blocarea conturilor Finanţelor este o decizie luată acum mulţi ani de Adrian Năstase, inteligentul planetei, spune Curentul: fraţii Micula au investit masiv acum16 ani, pe baza legilaţiei din 1998, într-o zonă defavorizată, apoi facilităţile pe care le-au avut iniţial le-au fost retrase.

Începe căderea capetelor baronilor corupţi din ţară, Gheorghe Ştefan a fost suspendat din funcţia de primar, prin ordinal prefectului de Neamţ, la solicitarea ÎCCJ, arată Curierul Naţional.

Ştefan nu e singur. Pe urmele lui vine puternic pe turnantă mafiotul piteştean Tudor Pendiuc, arestat preventive, conform României libere. Inteligentul a reuşit, datorită avocaţilor săi, să fie numai cercetat în arrest la domiciliu şi a luat legătura cu un alt cercetat din dosarul său.

Până la urmă, explică EvZ, DNA primeşte 22 din cele 25 de milioane de euro pe care le ceruse în planul bugetar înaintat Ministerului Public şi nebăgat initial în seamă de către Tiberiu Niţu şi acoliţii lui pesedişti.

Grupul Mediafax a fost pus sub acuzare pentru spălare de bani, informează Adevărul. Nu este decât confirmarea a cee ace am scris aici: credibilitatea unei instituţii de presă se bazează pe credibilitatea oamenilor din fruntea ei.

Dar Mediafax susţine că procurorii ar încadra aiurea drepturile de autor la evaziune fiscala, conform Gândul. Da, procurorii au dreptate Vom reveni la acest subiect într-o postarea separată.

ZF, din Mediafax Grup, o face pe niznaiul. Pe main-ul website-ului celui mai bun cotidian economico-financiar din România tronează subiectul trepidant al vinului roze, care a dominat anul 2014. Probabil la cei care au necazuri cu Fiscul.

Piţurcă nu se simte deloc bine în Arabia Saudită, după patru înfrângeri şi o remiză, arată Puterea. El probabil crede că patronii săi arabi de acum sunt Mircea Sandu, să-I tolereze incompetenţa. Va avea surprise. Am mai spus: emirii o să îl ardă de nu se va vedea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult