Acasa Revista Presei Ebola spre România, ne pregătim de zor (revista presei)

Ebola spre România, ne pregătim de zor (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Ebola spre România – pare a fi ultima alertă dată prin sistemul sanitar românesc. Cu Ebola spre România, cumpărăm capsule de transport şi spital de campanie. Înseamnă că e groasă.

Tot ce trebuie să ştii despre virusul EbolaMulţi români lucrează în Africa, continent de pe care a pornit epidemia, comentează EvZ. Până acum au murit 3.000 de oameni din cauza Ebola. Turul ciclist Tour de Faso, din Burkina Faso, a fost anulat din cauza epidemiei de Ebola.

Mai sunt şi alte boli (în afară de bubele noastre pe creier, ca naţiune). E o bacterie cu nume de curtezană italiană, Serratia, care era prezentă în săpunul lichid de la Elias. Acum e problemă în mai multe spitale, afirmă Gândul.

Aşa cum era de aşteptat, Traian Băsescu a avizat favorabil începerea urmăririi penale a celor cinci foşti miniştri, informează Bursa. Parlamentul European va face probabil acelaşi lucru. Problema rămâne cum va reacţiona Parlamentul României, ca de obicei.

Banu’ arde cel mai tare: DNA instituţie sechestru asigurător pe averile celor care sunt implicaţi în afacerea cu licenţe Microsoft, anunţă Curentul. Problema rămâne în continuare: ce se va petrece acum cu averile parlamentarilor, dacă Legislativul nu va încuviinţa începerea urmăririi penale. De unde se va recupera prejudiciul imens?

Cristian Preda, vicepreşedinte PMP, votează cu Monica Macovei, subliniază Puterea. Acesta este trendul intelectualilor din PMP. Se pare că Elena Udrea are un enorm capital de antipatie, inclusiv în propriul ei partid.

Naţional susţine că Monica “Macovei îşi pregăteşte colaborarea cu PSD”. Acesta este un răutăcism implicit. În realitate, din declaraţia Monicăi Macovei, rezultă clar că se pregăteşte, dacă devine preşedinte şi Ponta nu-şi dă demisia, pentru a colabora instituţional cu acesta şi cu toţi ceilalţi actori politici. Ceea ce altceva şi e ok. Ce-aţi vrea, să vină un preşedinte care să explodeze ţara, să pună bombe informatice la Palatul Victoria?

Stăm pe resurse enorme de gaze, susţine fostul ambasador la Bucureşti al SUA, Nicholas Taubmann, explicând că Exxon Mobil le-a depistat în Marea Neagră, informează România liberă.

Poate că Moscova vrea să controleze România, ca să controleze aceste resurse imense. Mintea încârligată de ofiţer de servicii secrete a lui Putin poate să bedrelească astfel de planuri machiavelice.

Dan Dungaciu detaliază în Adevărul capcanele dintre trilateralei România , R. Moldova şi Ucraina. De exemplu, spunem noi, în toate trei statele există minorităţi ale celuilalt stat. În R. Moldova şi România există ucraineni, iar în Ucraina există români. Ce te faci cu drepturile acestora? Ele nu sunt respectate uniform peste tot. Iată o sămânţă de discordie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult