Acasa Revista Presei Hrebenciuc, fals în declaraţia de avere (revista presei)

Hrebenciuc, fals în declaraţia de avere (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Hrebenciuc, deşi este unul dintre cei mai influenţi politicieni români, recunoscut pentru talentul său deosebit de a ţese din umbră cele mai felurite scenarii de culise, pare a fi unul dintre cei mai săraci. Declaraţia de avere a lui Viorel Hrebenciuc aceasta pare să spună. Dar realitatea este poate alta.

Viorel HrebenciucHrebenciuc – fals în declaraţia de avere. De frică „«Nu sunt tâmpit să vină DNA pe urmele mele», explica Hrebenciuc felul în care se ferea el să vorbească la telefon unor ziariști de la Cotidianul, prin 2008. Nici nu neînchipuiam că cel alintat duios de prieteni «Javra» ar putea chiar fi prins ca orice ageamiu: Voicu, Vântu, Luca, Schwartzenberg” (Curentul)

Lăzăroiu nu exclude alegeri prezidenţiale anticipate în 2015 „Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu spune că există posibilitatea unor alegeri prezidenţiale anticipate în 2015, în cazul în care liberalul Klaus Johannis reuşeşte să obţină prima funcţie în stat” (Cronica română)

Cătălin Voicu, corupt de corupt. Un nou dosar pe numele fostului senator PSD care este deja în puşcărie, pentru şapte ani „Fostul senator Cătălin Voicu este urmărit penal într-un nou dosar, în care este acuzat de complicitate la abuz în serviciu. Procurorii anticorupţie arată că Voicu s-a folosit de funcţiile publice pe care le-a deţinut pentru a facilita acordarea de contracte publice unor firme de casă” (Puterea)

Microbuzul, o producţie de televiziune a Casei de filme Palatul Victoria: ce s-a tăiat la montaj „Sub copertina din curtea Guvernului, ferit de stropii care se scurg, când şi când, pe hainele bune ale celor din Piaţă, va apărea, peste vreo două ore, premierul. Victor Ponta are de dat 100 de chei de la tot atâtea microbuze Opel din 600, câte a cumpărat Guvernul său cu mâna ministrului Liviu Dragnea, cu 16,2 milioane de euro” (Gândul)

Câți bani a recuperat Fiscul de la „greii” din fotbal condamnaţi în „Dosarul Transferurilor” „Inspectorii Fiscului au pus în executare sentința Curții de Apel București dată în Dosarul Transferurilor și încearcă sărecupereze prejudiciul de aproape 13 milioane de euro. În acest dosar au fost condamnaţi cu executare: Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Mihai Stoica, Gică Popescu, Gigi Neţoiu, Jean Pădureanu şi George Copos” (EvZ)

Moldova vrea să ceară OMC sancţiuni împotriva Rusiei „Rusia a interzis, începând de luni, importurile de conserve de fructe şi legume din Republica Moldova, după ce a decis să impună un embargo asupra fructelor moldoveneşti, din cauza unei insecte periculoase. Premierul Victor Ponta a declarat că România va sprijini Republica Moldova în faţa sancţiunilor economice la care este supusă din partea Rusiei” (Curierul naţional)

De unde vine laşitatea Europei faţă de Rusia „Dincolo de dependenţa de petrolul şi gazele ruseşti, Europa şi Rusia sunt legate de comerţul bilateral în valoare de sute de miliarde de euro, iar aplicarea unor sancţiuni economice pentru ruşi ar afecta fără îndoială şi economia UE” (Adevărul)

A doua tragedie aviatică în mai puțin de o săptămână. Peste 51 de morţi după o aterizare forţată în Taiwan „Avionul TransAsia Airways efectua o cursă internă între oraşele taiwaneze Kaohsiung şi Magong, pe Insula Penghu. Avea numele de cod GE222” (România liberă)

StareaPresei.ro

8 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 24-07-2014 - 18:15

Alta otreapa de care se va ocupa DNA-ul. Nici jigodia asta nu are avere. Nici jigodia asta nu detine averi, nu stie nimic de firmele care fac miliarde sub numele lui. Usor dar sigur, DNA-ul il vor aduce si pe zdreanta asta in fata legii. Sa te tii. Dar, bineinteles ca toate astea se vor intimpla NUMAI pina in noiembrie anul asta, caci, dupa ce pleaca Basescu, se va alege praf si pulbere de justitia romaneasca. Dupa noiembrie se va da unda verde la megaciordeala nationala, toti puscariasii vor scosi dinpuscarii si vor fi avansati in cele mai inalte functii ale statului si propusi ca modele „morale” pentru tot boboru.

urbos 24-07-2014 - 19:26

Labagiulee, zi de Badin. Zi ba de Badin. Zi-i si cacatului de Closetescu de Badin. Zi de Badin ba. Ia zi de Badin.

UnUL 24-07-2014 - 19:30

BA DIN prostia ta !

Ionel 24-07-2014 - 21:58

Badin? Poate nimereste intre PSD-isti. Casa de piatra!

ancuta 24-07-2014 - 19:37

ba’ neterminatule, o sa crapi de ciuda ca n-o sa pateasca nimic ca a luat 4999,99 lei, iar hemoroiDAN infunda puscaria pentru mult mai putin!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-07-2014 - 20:15

Shlapareasao,,,,sareaq dar CINSTIT , ca …bhasescu
GUZGANU ROZALIU nu e ca SHOBOLANU , dar erau sa
FIE >>>CUMETRI … alta TZAGANIE !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult