Acasa Revista Presei „La revedere” – i-a spus Traian Băsescu lui Elena Udrea

„La revedere” – i-a spus Traian Băsescu lui Elena Udrea

scris de Florin BUDESCU
17 afisari

„La revedere” – aceasta a fost reacţia lui Traian Băsescu, atunci când a fost întrebat ce părere are despre noul aviz pentru arestarea Elenei Udrea, conform website-ului Ştiri pe surse.

traian basescuEste o reacţie tipică fostului preşedinte, care se manifestă adeseori spontan şi dramatic la cele mai diverse lucruri care se întâmplă în jurul său. Traian Băsescu a spus „La revedere” când era înpreună cu soţia lui, Maria Băsescu, la vizionarea filmului „De ce eu?” al regizorului Tudor Giurgiu, care porneşte de la moartea procurorului Cristian Panait. Interesant: „De ce eu?”, se întreba Elena, iar preşedintele a răspuns, spontan: „La revedere”.

Nu se potoleşte, asta este cert. Elena Udrea iar s-a pipăit pe la nas, în plen, înainte să spună vorbe de duh despre statul poliţienesc. O fi pupat-o vreun şobolan pe năsuc în arest, ce ştim noi, neiniţiaţii?

Ieri DNA a percheziţionat firma fratelui lui Sebastian Ghiţă, Alexandru Ghiţă, 2K Telecom, explică HotNews. Mie asta cu „doica” îmi duce gândul, nu ştiu de ce, la doici şi la alăptare.

Ana Maria a denunţat-o pe Elena, anunţă Curentul. Ea este „prietena” şi este a treia fată veselă din celebrele poze de la Paris, făcute acum un an şi apărute ex-abrupto, în campania electorală.

Condamnat, urmărit penal sau trimis în judecată într-un dosar penal – aşa este fiecare al zecilea parlamentar, conform Gândul. Ăştia ne fac legile.

România este ţara cu 30 de miniştri = două guverne de penali. România Curată a făcut calculele.

Miliardarii epocii noastre mândre fac chetă pentru o campanie disperată, cu care încearcă să scape in-extremis de Kovesi, anunţă Naţional. Planul ar fi să o arunce în sus pe şefa DNA în corpul procurorilor europeni, ce se constituie. Prea târziu.

Germania a pus tsiprasul cu botul pe labe şi acum îi dă lovituri dure, punând condiţii draconice, identice cu cele de dinainte de negocieri: Grecia să compenseze cheltuielile cu economii sau majorări de taxe. Nu cred că Syriza va rezista mult la putere, grecii vor ieşi în stradă.

De mai mulţi ani spun că injecţia de bani în gangrenele financiare, făcută în Occident de către băncile centrale, nu rezolvă, ci doar amână criza, care, când va exploda, va fi teribilă. Adrian Panaite de la Curierul naţional vorbeşte deja despre intrarea pieţelor în dezintegrare.

Noua ţintă a separatiştilor pro-ruşi, adică a lui Putin, este Mariupol, informează România liberă. Se masează trupe în jurul oraşului, vom avea încă un take-over.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult