Acasa Revista Presei La Vîntu vine, vineri, Popa

La Vîntu vine, vineri, Popa

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: La Vîntu vine, în sfârşit, Popa  “Nicolae Popa ar putea fi  prezent vineri, ca martor, în procesul de favorizare a infractorului în care sunt judecaţi Sorin Ovidiu Vîntu şi doi dintre locotenenţii săi, Octavian Ţurcan şi Alexandru Stoian”

Nicolae Popa, martor in procesul lui Vantu

Nicolae Popa, martor in procesul lui Vantu

Curierul national: Dinel Staicu a cazut în plasă în Ungaria  “La numai două săptămâni de când a fugit din ţară schimbându-şi numele în Nuţu, Dinel Staicu, ar fi fost capturat în Ungaria”

EvZ: Necolaiciuc aterizează azi. Nu e primit cu trandafiri  “Fost director al CFR, Mihai Necolaiciuc aterizează astăzi pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” (Otopeni). Arestat în SUA după ce a fost urmărit prin Interpol aproape cinci ani, Necolaiciuc va călca pe pământ românesc la ora 13.05, venind cu o cursă KLM de la Amsterdam (Olanda), unde aeronava la bordul căreia s-a îmbarcat în SUA a avut escală”

Gandul: “Mărunţişul” lui Botiş. Cum a reuşit Asociaţia din casa ministrului Muncii să ia 500.000 de euro, deşi nu îndeplinea condiţiile UE  “Ministrul Muncii, Ioan Nelu Botiş, a avut ideea înfiinţării Asociaţiei Parteneriat Euroactiv Bistriţa (APEB), în 14 septembrie 2007. De atunci (de la înfiinţare) şi până în prezent, APEB nu a depus niciun bilanţ contabil la ANAF. Există o sancţiune pecuniară (între 400 şi 5.000 de lei) pentru nerespectarea acestei obligaţii fiscale, însă problema majoră e alta: prezentarea bilanţului contabil cu viza ANAF este condiţie obligatorie la accesarea fondurilor europene”

Puterea: Familia Botiş, implicată serios în afacerea Euroactiv. Soţia ministrului şi fosta sa şefă de cabinet parlamentar fac afaceri pe piaţa forţei de muncă  “Scandalul care se poate solda cu demisia ministrului Nelu Ioan Botiş pleacă de la descoperirea unei adevărate reţele care  activează pe piaţa reconversiei  forţei de muncă din Bistriţa”

Adevarul: Şoc la Dinamo! Mărgăritescu îşi petrece noaptea în arest!  “Mijlocaşul dinamovist şi Cristi Munteanu au fost audiaţi într‑un dosar de furt de maşini de lux”

ZF: Pentru un simplu PFA, cel puţin trei drumuri la trei instituţii şi şapte cozi  “De ce să devii persoană fizică autorizată? Cel mai mare avantaj al unei persoane fizice autorizate este că prin acest mod devine propriul său angajat şi, în acelaşi timp, propriul său şef. În România sunt 255.497 de PFA-uri active, dintre care aproape 20.000 în Bucureşti, iar în primele trei luni ale acestui an s-au deschis la nivel naţional 8.368 de PFA-uri, faţă de 9.341 în aceeaşi perioadă din a anului trecut”

Bursa: Ialomiţianu: “România nu poate reduce accizele la carburanţi!”  “În acordul de aderare la Uniunea Europeană s-a negociat pentru a ajunge la nivelul minim de accizare în 2011. Alte state au putut să reducă accizele la carburanţi pentru că au depăşit nivelul minim, dar, pentru a face acest lucru, în România ar fi nevoie să renegociem acordul de aderare, ceea ce este imposibil”

Fin.ro: Cum isi da Romania cu stangu-n dreptul. Studiu de caz: vanzarea certificatelor de emisii poluante  “Romania mai are timp aproape un an si jumatate sa vanda surplusul de certificate de emisii poluante, astfel risca sa nu incaseze niciun cent. Acum, valoarea acestora este de 1,5 miliarde de euro, la jumatate fata de 2009″

Romania libera: A fi sau a nu fi premiant UNITER  “După cum era de aşteptat, „Strigăte şi şoapte” a luat toate premiile la care a avut nominalizări, incusiv cel de cel mai bun regizor, în persoana lui Andrei Şerban care a trimis un mesaj neaşteptat de paşnic prin scenografa Carmencita Brojboiu, şi de cel mai bun spectacol”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult