Acasa Revista Presei Lăzăroiu îi cântă prohodul “incoruptibilului” Boc: “Este foarte erodat”

Lăzăroiu îi cântă prohodul “incoruptibilului” Boc: “Este foarte erodat”

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Puterea: Lăzăroiu îi cântă prohodul “incoruptibilului” Boc: “Este foarte erodat” „Lăzăroiu a afirmat joi seară la TVR 1 că, după schimbarea lui Emil Boc din fruntea Guvernului, şansele PDL de a creşte în sondaje sunt mai mari”

Sebastian Lazaroiu foto Puterea

Sebastian Lazaroiu-foto: Puterea

Adevarul: Ģirts Valdis Kristovskis, Ministrul leton al Afacerilor Externe: „Marea Neagră este sub influenţa intereselor Rusiei“ „Regiunea Mării Negre este o zonă cu interese diferite, conflicte îngheţate şi în care Rusia are un cuvânt greu de spus. Declaraţiile aparţin ministrului de Externe de la Riga.”

Curierul national: Cum va arăta noul Cod al Muncii? „În această formă a Codului Muncii nu mai există nicio prevedere legată de contractele colective de muncă. S-a hotărât ca pentru acestea să existe legi speciale şi separate de Cod. Mai mult, pe 2011 se pot încheia contracte colective de muncă, dar doar cu valabilitate până la 31 decembrie 2011”

Curentul: Liderii de sindicat gestionează anual zeci de milioane de euro „Potrivit Art. 10 al Legii sindicatelor, în timpul mandatului şi în termen de 2 ani de la încetarea mandatului, reprezentanţilor aleşi în organele de conducere ale organizaţiilor sindicale nu li se poate modifica sau desface contractul individual de muncă pentru motive neimputabile lor, pe care legea le lasă la aprecierea celui care angajează, decåt cu acordul scris al organului colectiv de conducere ales al organizaţiei sindicale”

Romania libera: „Magistrala” lui Oprescu trece prin dormitorul familiei Iliescu „Demolarea unei jumătăţi din casa familiei Iliescu, de pe strada Berzei nr. 65, pentru a face loc noii „magistrale” Buzeşti-Uranus, a semănat cu o mică invazie nazistă într-o casă de indezirabili. În timp ce primăria susţine că a respectat legile şi a despăgubit familia cum se cuvine, Ilieştii reclamă abuzuri demne de colectivizarea sovietică.”

Financiarul: Motoare de crestere economica in 2011 in viziunea lui Boc: investitiile publice si fondurile UE „Premierul adauga, totodata, ca guvernul a luat o serie de masuri privind absorbtia fondurilor europene, dar ca acum este randul administratiilor locale sa dovedeasca modul in care vor implementa proiectele”

Bursa: BCR a devenit Market Maker pentru acţiunile Fondul Proprietatea „Banca Comercială Română va începe sa acţioneze în calitate de Market Maker pentru acţiunile emise de Fondul Proprietatea, de luni, 21 februarie 2011, potrivit unui comunicat al Bursei de Valori Bucureşti (BVB).”

EvZ: Doctor Mencinicopschi – războinicul E-urilor „Omul care a dat de pământ cu producătorii de ouă stresate, mezeluri şi sucuri vrea ca omenirea să se întoarcă în timp. „Omul e supus greşelii” scrie cu roşu pe cana secretarei doctorului Gheorghe Mencinicopschi. Tocmai cu supunerea asta luptă omul cu nume ciudat”

Gandul: Mana lui Dumnezeu – imagine NASA „Fotografia a fost făcută de Observatorul NASA Chandra, şi se pare că reprezintă o stea neutronică înconjurată de o masă nebuloasă cauzată de mişcarea şi radiaţiile ei. Cercetatorii au observat că se aseamană cu o mână care încearcă să apuce o sursă de lumină roşie”

StareaPresei.ro

2 comentarii

Shark 20-02-2011 - 02:40

labaroiu are pareri… personale?
si cand te gandesti ca asta este platit din bani publici !!!!!!!!!!
apropos… dar de seful tau cel chior si betiv nu spui nimic rau? chiar nimic?

ParpangheL E R U D I T uuuu ... 20-02-2011 - 03:49

Never ,game over!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult