Acasa Revista Presei Megapower, la rând în sarcina lui Ponta (revista presei)

Megapower, la rând în sarcina lui Ponta (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
12 afisari

Megapower este numele unei firme americano-române, care a provocat un scandal uriaş la jumătatea anilor 90. Strămoaşa Megapower a fost Rompower, care a fost subiect de scandal de presă în anii 1992 – 1993. Săptămâna viitoare vom afla, susţine Comisarul, cum a fost pus Ponta să mermelească Dosarul Megapower.

Ponta-megapowerAu reînceput audierile în Dosarul Referendumul, informează România liberă. Primul efect este că probabil că liderii PSD se vor gândi de zece ori înainte să facă iar fraude, având exemplul a ceea ce se petrece acum.

În fine, averea lui Nicuşor Constantinescu e sub sechestru, anunţă Curentul. Se pare că te vei putea plimba poate anul viitor prin Costineşti, de la Vox Maris la Disco Ring, apoi la Megadiscoteca Tineretului, dorindu-ţi să eşuezi la Restaurantul Mexican fără să umfli deloc buzunarele acestui ipochimen.

Samsarii de maşini înmatriculau bolizii de lux în Bulgaria, împărţind echitabil europtericşii la sticleţii noştri şi ai lor, afirmă EvZ. Este bine de ştiut că oricum nu ai cum să înmatriculezi o maşină în Bulgaria şi să o deţii în proprietate. Singura soluţie e să fii pur şi simplu în gaşcă cu samsarii, ca să fii sigur că într-o zi nu-ţi dispare bucifalul din parcare. Te duce cu gândul la eventualele conotaţii penale din spatele înmatriculării de către Rovana Plumb a unei anumite maşini.

Bloomberg, citat de Bursa, anunţă că 25 de bănci nu au trecut testele de stres al BCE. Mai mult ca sigur, este vorba despre băncile-gangrenă care nu au fost reformate după debutul crizei, în 2008, ca şi de suratele acestora, care s-au infectat de la ele.

Se spune că Şahtior ar fi refuzat să-l lase pe Lucescu să antreneze şi Naţionala, aşa că vine Iordănescu, afirmă Adevărul. Carevasăzică, ne ţinem de iordane. Ultima dată când a antrenat Naţionala, Nea Puiu a făcut un egal istoric cu team-ul de renume mondial al Armeniei.

Când scrii despre Şahtior, o echipă surghiunită în Lvov, pe stadionul rivalei Karpatî, cu superba arenă proprie în ruină din cauza lui Putin, este imposibil să nu te gândeşti că Putin a recunoscut, după opt luni, că l-a ajutat pe Viktor Ianukovici să fugă din ţară, cum arată Gândul.

Curierul naţional relatează că Coreea de Nord a interzis intrarea în ţară a străinilor, de teama epidemiei cu virusul Ebola. Punem pariu că regimul de la Phenian le spune bieţilor nord-coreeni că lumea din afara graniţelor ţării se prăbuşeşte infectată cu virusul ucigaş.

Traian Băsescu promite că nici un metru cub de gaz nu va tranzita pe filiera South Stream, ci exportul se va face exclusiv prin Transgaz, consemnează HotNews. De la câte milioane de metri cubi tranzitaţi prin Gazprom începem licitaţia online pe acest website, dacă iese Victor Ponta preşedinte?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult