Acasa Revista Presei Noi grosolănii pontanace la adresa lui Băsescu (revista presei)

Noi grosolănii pontanace la adresa lui Băsescu (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Noi grosolănii pontanace la adresa lui Traian Băsescu proferate de Victor Ponta. Noi grosolănii pontanace care se înscriu pe traiectoria fără putinţă de întoarcere pe care se află premierul. După ce l-a jignit în toate felurile pe şeful statului, făcându-l incompetent, habarnist în cele ale economiei, afirmând că el, nu şeful statului, trebuie să îndeplinească atribuţia de a reprezenta România la Consiliul European. După ce a afirmat că Băsescu trebuie izolat la Cotroceni, să nu-i mai dea nimeni atenţie şi să se guverneze ca şi cum acesta nici nu ar exista. Şi aşa mai departe.

Ponta: Nu l-am rugat pe Băsescu să-mi fie naş

Ponta este suparat pe Basescu

Victor Ponta: De la 1 ianuarie, Traian Băsescu poate face cel mult nişte ani de închisoare „S-a exprimat greşit (n.n. – şeful statului) şi vreau să pun la punct acest lucru, a zis că vedem, poate facem de la 1 ianuarie. Domnul Băsescu, de la 1 ianuarie, cel mult poate să facă nişte ani închisoare, în niciun caz nu mai poate să facă reduceri de CAS sau să promulge legi, pentru că nu va mai fi preşedintele României” (Puterea)

Hrebenciuc, audiat la DNA într-un dosar de corupţie „Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Viorel Hrebenciuc a venit la DNA, fiind chemat să dea declaraţii într-un dosar în care se fac cercetări pentru presupuse fapte de corupţie. Hrebenciuc a declarat, la ieşirea de la DNA, că a dat o declaraţie de martor în cazul plângerii PPDD, în care le-a relatat anchetatorilor despre relaţia instituţională dintre Parlament şi Consiliul Naţional al Audiovizualului” (Cronica română)

Viitorul ministru al Culturii cunoaşte limba română drept „limbă străină” „Propunerea UDMR pe postul de Ministrul al Culturii, Rozalia Biro, cunoaște limba română la nivel de limbă străină. Cel puțin așa are trecută în C.V. Vicepreședintele UDMR. Printre celelalte informații legate de activitatea profesională și politică, Rozalia Biro a trecut în CV la secțiunea cunoștință de limbi străine două limbi: engleza – nivel mediu și română – nivel superior” (Curentul)

Familia Adamescu renunta la creditul pentru magazinul Unirea si la cumpararea de actiuni Astra „Societatea Unirea Shopping Center SA, controlata de sotii Carmen si Dan Adamescu prin The Nova Group Investments Romania, a convocat AGA pentru a revoca mai multe decizii luate in iunie, referitoare la contractarea unui credit de 45 milioane euro pentru investitii si cumpararea de actiuni Astra de 16 milioane de euro” (Naţional)

BSkyB preia companiile europene de televiziune cu plată ale lui Rupert Murdoch „Grupul britanic de televiziune BSkyB a anunţat ieri că a semnat un acord cu 21st Century Fox, societatea lui Rupert Murdoch, pentru a prelua acţiunile sale la Sky Italia şi Sky Deutschland în schimbul sumei de 6,2 miliarde de euro, în ideea de a da naştere Sky Europe, un nou gigant în domeniul televiziunii cu plată din Europa” (Bursa)

Un secret îngropat de patru decenii în Marea Roșie. Misterioasa dispariție a unui avion cu șase piloți români la bord „Catastrofa aeriană din estul Ucrainei, în urma căreia 298 de pasageri ai cursei malaesiene MH-17, ce opera pe ruta Amsterdam-Kuala Lumpur și-au pierdut viața, a repus pe tapet și a readus în discuție cele mai grave evenimente care au marcat aviația civilă internațională. Ferită, în decursul anilor, de asemenea tragedii, compania TAROM are în istoricul său trei momente mai importante în care s-au înregistrat asemenea evenimente” (EvZ)

Cine este Diavolul, rusul pe care serviciile secrete din Ucraina îl acuză pentru tragedia zborului MH17 „Serviciile secrete ucrainene au dat publicităţii înregistrarea unei conversaţii telefonice dintre doi separatişti, cu două minute înainte ca avionul Boeing 777 care aparţinea companiei Malaysia Airlines să fie doborât. Mărturia unui „angajat în cer“: cum se văd catastrofele aviatice prin … Înregistrarea arată că teroriştii din grupul lui Igor Bezler, poreclit Diavolul, locotenent-colonel din cadrul GRU (Glavnoye Razvedyvatelnoye Upravlenie), cunoştea poziţia aeronavei. După ce subordonatul său îi dă raportul, el transmite informaţia mai departe. Două minute mai târziu, avionul este doborât” (Adevărul)

Israelul respinge propunerea lui John Kerry privind un armistiţiu în Fâşia Gaza „Guvernul israelian a anunţat vineri că respinge, în actuala situaţie, propunerea secretarului de Stat american, John Kerry, privind instituirea unui armistiţiu în Fâşia Gaza” (Curierul naţional)

StareaPresei.ro

8 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-07-2014 - 18:25

Flo …. peer -si -sti !

UnUL 26-07-2014 - 18:39

Tradu în română, te rog.

salut 26-07-2014 - 23:33

Hahaha, ce-l doare pe Budescu, ca Ponta a zis ca de la 1 Ianuarie, Basescu poate face niste ani de puscarie…

hehehe, incepe !

Budescu, Basescu…tot curul prezent !

digital 26-07-2014 - 23:39

păi, îl cam doare, că i se termină ”sponsorizările”!

salut 26-07-2014 - 23:52

Stiu, si ma bucur. Pot sa pun pariu si ca alte secaturi dispar dupa trecerea lui Basescu la Puscarie, acolo unde ii e locul: UnUL, hierogliful, vreo cativa botezati cu briciul… Se aeriseste forumul, duhoarea de sobolan se atenueaza, desi Rujatul o sa ramana activ.

digital 27-07-2014 - 00:42

secăturile nu vor dispărea niciodată, partea bună e că lumea își mai revine în matcă după efluviile kiorului grandoman!

salut 27-07-2014 - 00:50

Dispar de pe forum. E un fel de-a zice „dispar” … caci vor veni cu alte nick-uri. Nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase. Dar duhoarea ii urmareste, se vor da de gol in scurt timp.

urbos 27-07-2014 - 00:08

Din pacate, tot „antibasismul” lui Ponta, dar si al PSD in general, se opreste la cateva vorbe, niste latraturi aiurea, caci atunci cand ar trebui intr-adevar sa spuna ceva, tac ca javrele. Iese pe un post un fost procuror, caruia i s-a luat abuziv dosarul care ajungea pana la Basescu, si spune cum a fost amenintat si apoi dat afara de mafia lui Kovesi la ordinul lui Basescu, iar Ponta nici nu guita. In schimb baga cacareze d-astea de pacalit prosti.
Animalele basiste isi pot pune linistiti sperantele in acest gunoi de Ponta, dar sint prea imbecili.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult