Acasa Revista Presei Plimbarea pentru libertate (revista presei)

Plimbarea pentru libertate (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
32 afisari

Plimbarea pentru libertate, care duce la lipsa libertăţii. Plimbarea pentru libertate, care generează ură socială. Plimbarea pentru libertate. Libertatea de a înjura. Plimbarea pentru libertate. Libertatea de a lovi o femeie. Plimbarea pentru libertate. Libertatea de a huidui statul de drept. Plimbarea pentru libertate de mâna Justiţiei.

Reportaj de la „plimbarea pentru libertate“. Antena 3 vrea să câştige în stradă procesul pierdut de patron „Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare şi confiscarea averii acestuia, printre care şi imobilele unde funcţionează televiziunile sale, i-a determinat pe angajaţii săi să-şi instige telespectatorii la un protest mascat, sub forma unei plimbări în jurul Palatului Cotroceni” (Adevărul)

Martiriul tumorii şi convulsiile organelor sale de presă. Mitomania îl pierde pe Dan Voiculescu „Clic!, deschid Antena 3, pe ecran scrie, cu roşu, «POST CONFISCAT». Cad pe gânduri. «Cum se poate?!». Dacă postul este confiscat, atunci nu poate să afişeze «POST CONFISCAT». Numai dacă nu este confiscat, atunci postul poate să afişeze «POST CONFISCAT»” (Bursa)

Suporterii Antenei 3 și ai infractorului Voiculescu au AGRESAT jurnaliști la mitingul neautorizat de la Cotroceni. Forțele de ordine NU au intervenit. Câțiva jurnaliști au mințit că sunt de la Antena 3 ca să fie lăsați în pace „22.22: Poliția l-a identificat pe agresorul jurnalistei agresate de la B1 TV și l-a condus la Secția de Poliție 2. Redăm comunicatul Poliției Capitalei” (România liberă)

„Plimbarea” împotriva statului de drept „La «plimbarea» convocată de Mircea Badea, Mihai Gâdea şi celelalte vedete ale Antenei 3 au răspuns prezent, ieri la ora 17.00, peste o mie de persoane, majoritatea în vârstă. Înainte de a se apuca să dea ocol Palatului Cotroceni, unii dintre manifestanţi au agresat jurnaliştii posturilor tv concurente” (Puterea)

Manipulare și minciună TV pentru condamnatul Voiculescu. Gâdea și Badea s-au victimizat fals, în maniera copiată de la OTV „Judecătorii au confiscat imobilele Grivco pentru a recupera cele 60 de milioane de euro, paguba făcută statului de Voiculescu în privatizarea ICA. Antena 3 este chiriașă într-un imobil ce aparține Grivco. Postul TV nu este afectat în urma deciziei instanței” (EvZ)

Căldură mare, nervi şi confuzie la mitingul Antenei 3: reportaj cu trei băsişti nervoşi, un şeic şi „Oaia lui Becali” „Răgetul mulţimii se loveşte brusc şi neaşteptat de crupa leului urcat pe soclu, vizavi de intrarea la Palat. Se rostogoleşte, apoi, în vale, până la Grădina Botanică, unde aşteaptă la 50 de suflete plimbăreţe, strânse în apropierea carului Antenei 3” (Gândul)

Codruta Kovesi le-a tăiat sonorul pesediştilor „Când vine vorba de DNA şi de Laura Codruta Kovesi, pesediştii nici nu mai îndrăznesc să sufle. Dezvăluirea a fost făcuta de primarul Constanţei, Radu Mazăre, care nu a ascuns că este extrem de nemulţumit de atitudinea colegilor săi” (Naţional)

Egipt : Partidul Frații Musulmani a fost dizolvat „Înalta Curte Administrativă egipteană a pronunțat sâmbătădizolvarea Partidului Libertății și Justiției(PL J), aripa politică a Fraților Musulmani. Abdel Fattah al-Sissi, fostulșef al armatei, ales în luna mai cu o majoritate confortabilă de voturi la președinția Egiptului, promisese în campania sa electorală «eradicarea confreriei islamiste Frații Musulmani», declarată încă de anul trecut, că urmare a sângeroaselor evenimente de la Cairo, drept organizație teroristă” (Curierul naţional)

StareaPresei.ro

9 comentarii

nae girimea 11-08-2014 - 09:56

Plimbarea trebuie facuta si pe la Ambasada Americana intrucit
SUA sint responsabile pt instaurarea si sprijinirea regimului si justitiei bashiste .

urbos 11-08-2014 - 22:15

Absolut!
E obligatoriu sa se strige „afara cu ameticanii” si sa se dea foc steagului SUA. Jigodiile alea trebuie sa priceapa ca nu-i tarlaua lor. Cat timp nu se protesteaza si impotriva SUA, e degeaba. Fara asemenea proteste, javrele americane ne vor trata, asa cum o fac acum, ca pe niste gunoaie.
Afara cu javrele americane!

Antibasistul 12-08-2014 - 00:04

Subscriu, americanii-s jeguri la fel de mari ca rușii comunisti stalinisti!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-08-2014 - 13:09

Da de …B E R C E A & B A S E S C U n i m i c ?
C a n c i si M u c l e s ? ! ?

De averea traseistei care in ultimi 4/5 anisori a fack ut o AVERE cu
…. chiar N I M I C ?!?

urbos 11-08-2014 - 22:17

E trucaj ordinar. Si de fapt sint basisti, Jegul Coosetescu si familia lui.
Sictir ma Closetescule si sa va vedeti toti basistii, familiile aliniate la morga.

jan dinu 11-08-2014 - 22:45

Mah — VARANISILOR — timpul vostru a luat sfirshit – shi acum pU-La atzi belit
Gata — TAINU — s-a terminat c-atzi mincat prea mult ca-caT !!
JD-USA

Antibasistul 12-08-2014 - 00:06

Dispari cioroi batrin fara creier, Jan!

Cioxe 12-08-2014 - 02:01

Si tu maninci mult ca-cat…. si-am mai auzit ca bei si niste pis -hat fiind membru misa.
Du-te de-a dura ba bilutza !

salut 12-08-2014 - 00:34

Pe de alta parte, exista o anumita ironie a istoriei. Acum aproape 10 ani, Voiculescu si partidul sau minuscul ajungea in Parlament pentru ca PSD-ul ii cedase niste locuri.
Dupa care, imediat dupa alegeri, cum, necum, Basescu l-a convins pe Voiculescu sa treaca in barca lui („solutia imorala”) si incepand de aici, Jigodia Nationala si-a cladit dictatura de deraiati mintali pe care o vedem acum in toata floarea ei.

Daca Dementului National i se opunea o forta parlamentara serioasa, probabil ca Romania nu ajungea in halul asta.

Moral vorbind, Voiculescu isi cam merita soarta. Sper ca pana la sfarsit, Basescu sa mai calce pe cadavrele catorva care l-au ajutat in diferite momente. E un comportament tipic ji-danesc, deci specific lui Basescu – acest antiroman nebun, dar poate ca intr-un anume sens curata apele.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult