Acasa Revista Presei Ponta alături de Antena 3 (revista presei)

Ponta alături de Antena 3 (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Ponta este alături de Antena 3. A scris-o pe o reţea de socializare, făţiş, fără nici o jenă. Victor Ponta se poziţionează din nou alături vechii săi parteneri de afaceri politice şi economice.

Ponta: Sunt alături de jurnaliştii de la Antena 3 Ponta: „Am luat act de decizia Curții de Apel București. Nu comentez sentințe în cauze penale, dar vreau să asigur pe toată lumea că, atât timp cât voi fi lider politic și cetățean al României, sunt obligat să fac tot ce stă în puterile mele, pentru ca jurnaliștii Antena 3 / Antena 1 şi toţi jurnaliştii din țara noastră, indiferent de politica lor editorială, să-și poată desfăşura activitatea conform dreptului constituţional la libera exprimare şi independenţa presei.

Sunt convins că, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnaţi, o ţară liberă poate exista doar dacă există și o presă liberă. Alături de milioane de alți români, doresc și cred că mulţi ani de acumînainte «Antena 3 va fi aici»!” (Curentul)

Dosarul „ICA”. Dan Voiculescu a ajuns la Rahova după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Sediile Antena 3 şi Grivco, confiscate „Dan Voiculescu (67 de ani) a ajuns la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare. De asemenea, şi ceilalţi condamnaţi la închisoare cu executare în dosarul „ICA” au fost duşi în arest. Curtea de Apel Bucureşti a dat, vineri, sentinţa definitivă în acest caz. Cu această ocazie, judecătorii au decis să-i confişte lui Dan Voiculescu mai multe terenuri, dar şi imobilul în care se află postul Antena 3” (Adevărul)

Cum și-a ascuns Dan Voiculescu averea în Antena 1 și Antena 3. Lista bunurilor confiscate sau sechestrate „Judecătorii au dat publicității bunurile confiscate de la Dan Voiculescu. Printre ele se regăsesc sediile Grivco Group și Antena3. De inventarierea tuturor bunurilor care ar mai aparține familiei lui Dan Voiculescu sau ale apropiaților acesteia se va ocupa șeful Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Laura Kovesi, împreună cu specialiști din cadrul ANAF.” (EvZ)

Cine sunt judecătorii care l-au condamnat pe Dan Voiculescu la închisoare „Camelia Bogdan este unul dintre judecătorii tineri din sistem. A promovat recent la secţia a II-a penală a Curţii de Apel Bucureşti. Camelia Bogdan a fost cea care a judecat până la un moment dat în dosarul în care Sorin Ovidiu Vântu a fost condamnat pentru favorizarea lui Nicolae Popa. Ea a fost eliminată din complet pentru că judecătoarea Elena Burlan, de la Tribunalul Bucureşti, a considerat că judecă mult prea repede dosarul” (Gândul)

Există ceva și mai interesant decât condamnarea lui Voiculescu la 10 ani „Într-o atmosferă adeseori învăluită în ceață, Justiția face aerul tot mai respirabil. Iar când te uiți la vârstele și peste CV-urile magistraților care au reușit în ultimii ani ceea ce părea pe veci imposibil, simți cum sporește gradul de confort în societatea asta greuîncercată. Recuperarea prejudiciului e, însă, o mare cheie de boltă” (România liberă)

Liderii PSD, în căutare de voturi la moaştele Sfintei Parascheva „După ce vicepremierul Liviu Dragnea s-a rugat la moaştele Sfintei Parascheva pentru cei din cauza cărora este judecat în dosarul referendumului, şi Victor Ponta va cere ajutorul Cuvioasei” (Cronica română)

Ministerul Sănătăţii a luat măsurile necesare legate de Ebola „Ministerul Sănătății (MS) a luat măsurile necesare pentru gestionarea aspectelor legate de ridicarea nivelului de alertă față de îmbolnăvirile cu virusul Ebola, conform recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) și Comisiei Europene (CE)” (Bursa)

Mircea Sandu renunţă la funcţia de preşedinte de onoare al FRF şi la toate facilităţile viagere „Am decis ca începând de astăzi să renunţ la funcţia de preşedinte de onoare al FRF, precum şi la toate facilităţile viagere care mi-au fost oferite statutar şi legal de Comitetul Executiv al FRF.

Nu mai pot accepta ca numele meu să fie legat de o echipă de impostori condusă de un tânăr format parcă la şcoala comsomolului sovietic şi de un reprezentant al fostei cooperative, care în loc să se preocupe de prezentul şi viitorul fotbalului duc un război cu duşmanul de clasă reprezentat de Mircea Sandu şi apropiaţii săi. În această luptă s-a alăturat bineînţeles şi camarila noului preşedinte, formată din consilieri dubioşi care mai ieri umblau bezmetici pe străzi” (Puterea)

Vladimir Putin pregăteşte o invazie la scară largă „Dincolo de sancţiunile economice pe care SUA, UE şi Rusia le schimbă între ele, ceea ce-i ingrijorează pe analiştii politici este iminenţa unor acţiuni militare ce vor marca debutul celui de-al Treilea Război Mondial” (Naţional)

StareaPresei.ro

6 comentarii

Mircea 09-08-2014 - 09:05

Stirea zilei e alta:

„Un eveniment destul de neobisnuit, care a avut loc pe sest, s-a petrecut miercuri la Kremlin. 18 dintre cei mai inalti ofiteri si-au pierdut posturile: lideri militari, sefi ai ministerului de Interne, ai Serviciului Federal de Control al Drogurilor, si ai Comitetului de Investigatie. Decretele pentru demiterile surprinzatoare au fost semnate de urgenta de presedintele rus, Vladimir Putin.”

Se pare ca elita institutiilor de forta ruse nu e „in deplina unanimitate” de acord cu aventurismul in care ii arunca kaghebistul de la Kremlin. Rusia a mai trecut prin asemenea momente. Sa ne amintim de imbolnavirea brusca a lui Hrusciov sau de cea a lui Gorbaciov. Asta e doar inceputul.

UnUL 09-08-2014 - 09:21

Foarte interesant; știrea asta îmi scăpase.

BULA 09-08-2014 - 11:22

Ti-au scapa mai multe chestii, ca nu esti prea destept.

UnUL 09-08-2014 - 13:44

…grăi Buliișor, geniul pustiu.

BULA 09-08-2014 - 11:21

Eu nu cred ca „Ministerul Sănătăţii a luat măsurile necesare legate de Ebola”. Medicii de la noi sunt subcalificati in multe privinte. Nu le au cu bolile tropicale si parazitare cunoscute de multa vreme, cu atat mai putin cu Ebola. Nu au laboratoare dotate corespunzator, dar nici interes pentru aceste boli, pentru ca li s-a bagat in cap, in timpul facultatii, ca aceste boli nu au cum sa apara la noi.
De exemplu, de curand s-a descoperit in lacurile termale din jud. Bihor o specie de melci care constituie gazda intermediara pentru o boala parazitara grava, numita schistosomiaza. Sunt convins ca in timpul verii larve de schistosoma sund transportate de pasari si in baltoacele din sudul tarii si ca exista persoane bolnave de asa ceva. Schistosomiaza se trateaza, dar medicamentul (Praziquantel, Cesol-R, Biltricide, Epiquantel) nu se importa in Romania si nu se gaseste nici la Sp. Colentina, unde exista singura sectie de boli parazitare din tara. Nici alte boli nu se trateaza si in special nu se diagnosticheaza in Romania, decat eventual la vreun spital din Bucuresti. Ma refer la unele infectii fungice (criptocoza, aspergiloza, histoplasmoza, etc) sau parazitare (strongiloidoza de ex).
Ar trebui ca Ministerul Sanatatii sa aiba o farmacie la Bucuresti, la care sa se aduca orice medicament, la cerere. Pentru ca farmaciile obisnuite sunt simple societati comerciale, care nu aduc produse care pot sa ramana pe stoc si care se vand la bucata. S-ar putea folosi una din farmaciile de la spitalele mari din Bucuresti, ca sa nu se angajeze personal suplimentar. Iar la medicamentele cu care se trateaza bolile transmisibile (infectioase sau parazitare) adaosul comercial sa fie minim (sub 10%), sa nu se faca bisnita pe seama sanatatii pop.ulatiei.

BULA 09-08-2014 - 11:25

Vad ca sunt cretini care vorbesc despre cel de-al Treilea Război Mondial, ca si cum n-ar exista zeci de mii de focoase nucleare. Cine se incumeta sa atace o mare putere nucleara ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult