Acasa Revista Presei Ponta out, Gabriel Oprea va fi premier (revista presei)

Ponta out, Gabriel Oprea va fi premier (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Ponta urmează să plece din fruntea Guvernului, de aceea e aşa vineţiu-verzuliu-străveziu la faţă de la o vreme, iar Gabriel Oprea va asigura interimatul, afirmă Comisarul.ro.

oprea pontaLaurenţiu Mihu listează pentru România liberă motivele pentru care Victor Ponta ar trebui să plece din fruntea Guvernului: lipsă de legitimitate, rol de barieră între Diaspora şi ţară. Mai este încă un motiv: noi credem că Victor Ponta este un infractor. Poate greşim, dar noi aşa credem. Or, un infractor nu are ce căuta în fruntea unui guvern.

Plecarea lui Ponta, deja prevestită, din fruntea Guvernului, ar fi legată de iniţierea de către Ghiţă a formării unui nou partid, lucru anunţat de Adevărul.

Interesant cum, după eşecul proiectului “căţelandrii tineri în faţă, lupii bătrâni la butoane”, PSD se splitează poate în două: căţelandrii un partid, lupii bătrâni altul. Ambele grupări, la fel de toxice pentru România.

Vasile Geambazi, ruda lui Gigi Becali, s-a spăriat rău de tot de anchetele DNA în domeniul despăgubirilor pe drepturi litigioase şi renunță la drepturile ce fac obiectul unui astfel de dosar, evidenţiază Curentul.

Deci, Geambazi ori se afla înainte de momentul în care ar fi trebuit să dea şpagă, iar atunci e mai curat şi uscat acum, ori a atras atenţia mai abitir asupra sa.

Nicuşor Constantinescu a fost azi eliberat condiţionat de către Curtea de Apel Constanţa, spune Puterea. El a ieşit pe poarta instituţiei dotate cu grati roşu în obraji, gras şi foarte nervos, ca orice canceros.

De trei ani, nimeni nu ştie ce se întâmplă de fapt cu bugetul de salubrizare şi de reabilitare a străzilor din Sectorul 5, explică EvZ. Şi noi ştiam la fel de mult timp. Ce bine e să fii dat afară din PSD, începe să se vorbească despre tine în presă, Marian Vanghelie.

Euronews, citată de Bursa, susţine că în câţiva ani, pe considerente legate de rezervele uriaşe de gaze naturale deţinute în Marea Neagră, ce urmează să fie exploatate de prin anul 2020, România va deveni nod energetic al Europei.

Curtea Constituţională din R. Moldova va analiza cererea unui grup de parlamentari pro-europeni, care au cerut eliminarea din Constituţie a neutralităţii statului, informează HotNews.

Şi din Franţa vine un avertisment al ministrului de Interne, care susţine că riscul unor atentate teroriste în UE este extrem de mare. A consemnat Gândul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult