Acasa Revista Presei Revista presei. Ponta vrea să fie cercetat de pretenul Niţu

Revista presei. Ponta vrea să fie cercetat de pretenul Niţu

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

Reporter Virtual observă că Victor Ponta s-a dat de gol la Antena 3, atunci când a început să explice (şi s-a oprit subit) că îi convine disjungerea cauzei sale din dosarul de la DNA; pentru că ar dori ca noul dosar să fie instrumentat de procurorii de la prietenul Niţu, de la Parchetul General.
victor ponta cu barbitaFlux24 anunţă că la întâlnirea pe care liderii socialişti europeni o vor avea la Viena, la solicitarea cancelarului Austriei, nu va fi prezent prim-ministru PSDist Victor Ponta. Acesta nu se află pe listă.
Fostul primar al Timişoarei Gheorghe Ciuhandu şi doi funcţionari din Primăria Timişoara sunt urmăriţi penal de către procurorii anticorupţie pentru că ar fi finanţat ilegal clubul Poli Timişoara – cel al omului de afaceri Marian Iancu, notează Curierul naţional.
Curtea de Apel Ploieşti a decis, în sentinţă definitivă, că imobilul Cathdral Plaza trebuie demolată, anulând sentinţa de suspendare a demolării, dată anterior, anunţă România liberă.
Continuă hemoragia de capital din Rusia. Surse citate de InCont susţin că Deutsche Bank se pregăteşte să părăsească ţara, care devine tot mai zolată economic de lumea occidentală.
Rusia a trimis în vestul Siriei tancuri T-90, care să-l sprijine pe preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, informează Gândul. Prezenţa rusă în Orientul Apropiat redevine palpabilă, ca în anii 80 şi va juca un rol de pivot în ce se va petrece aici în anii ce vor urma.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult