Acasa Revista Presei Proteste anti-PSD în toată ţara (revista presei)

Proteste anti-PSD în toată ţara (revista presei)

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Proteste contra PSD şi a candidatului Victor Ponta vor avea loc în acest week-end în toată ţara, anunţă Gândul. Aceste proteste au început încă de vineri în Sibiu, oraşul care este fieful candidatul Dreptei, Klaus Iohannis.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERASâmbătă şi duminică vor fi manifestaţii de protest în Bucureşti, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj, Reşiţa, Timişoara, Arad şi Oradea.

FADERE, organizaţia românilor din diaspora, cere demiterea lui Titus Corlăţean, formarea unui comitet de criză la MAE şi amânarea alegerilor, explică Bursa. Nici una dintre aceste revendicări nu este băgată în seamă de PSD.

Se repetă scenariul din timpul Pieţei Universităţii, din mai 1990, numai că acum e de partea Dreptei şi Diaspora, şi mare parte din ţară. Sunt toate condiţiile, dacă aceşti puşcăriabili se agaţă de putere, ca în viitor să înceapă un conflict de altă factură.

Primul conflict va fi multiplu şi va fi provocat, se pare, de agenţi ai puterii pontiste, chiar la punctele de votare din afara ţării unde s-au înregistrat afluenţe record de votanţi. Un fel de mineriade multiple, în care provocatorii, se spune, vor aştepta ca poliţiile locale să intervină şi să-i aresteze pe românii, care astfel nu vor mai putea să voteze.

BEC explică, citat de HotNews, că MAE putea să mărească numărul de secţii de votare din diaspora şi nu a făcut-o. Dopurile umane se vor forma în continuare, iar profitorii lui Ponta vor specula situaţia, cum am explicat mai sus.

Victor Ponta s-a trezit vorbind despre Ion Raţiu în campania electorală. Nick Raţiu a reacţionat, spunând că tatăl său nu l-ar fi susţinut niciodată pe unul ca Ponta. A consemnat Evenimentul Zilei.

Comisarul anunţă că Emil Constantinescu, primul preşedinte de dreapta al României postdecembriste, a ajuns atât de cârpă, încât îl susţine pe Victor Ponta. El i-a adresat o scrisoare deschisă premierului, considerată de publicaţie drept de-a dreptul greţoasă.

Mihai Răzvan Ungureanu dă alarma în ACL, atrăgând atenţia că se reface Patrulaterul Roşu din anii 90, explică Naţional. În anii 90, Patrulaterul Roşu era format din PUNR, PRM şi PSM, alături de FDSN.

Mai ţineţi minte că acum câteva luni, pe când făcea Mircea Badea tocşăul său în stradă, nişte motociclişti l-au bâzâit? Ei bine, unul dintre aceştia, practicant de muay thai, i-a dat întâlnire teleastului felixian în ring. Aici l-a făcut praf în câteva secunde, tresaltă de bucurie povestind Curentul. Cul!

Barna Tanczos, senator UDMR, fost şef al Administraţiilor Domeniilor Statului pe vremea Cabinetului Tăriceanu, este urmărit penal pentru abuz în serviciu, explică Curierul naţional. Să mai zică cineva că DNA nu este o instituţie obiectivă. Nu există partid politic neafectat de anchetele procurorilor.

Ruşii au început să trimită artilerie grea (tunuri Howitzer) şi tancuri, arată Adevărul. Se pare că prognozele meteo arată că va fi o iarnă uşoară. În acest caz, Putin va începe ofensiva. Nebunul va intra în Ucraina, credem imediat după alegerile din Români, ca să nu pericliteze şansele prietenului Ponta, ducând dezbaterea electorală înspre chestiunea rusească.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult