Acasa Revista Presei Rervista presei. Crin Antonescu, un risc pentru PSD

Rervista presei. Crin Antonescu, un risc pentru PSD

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Naţional: Daca nu creşte cu 20% în sondaje, Antonescu s-a lins pe bot de susţinerea PSD pentru Cotroceni „Liderul PNL are o cotă înjumătăţită faţă de numărul de procente cu care este creditat USL, 30% faţă de 60%, prin urmare pesediştii şi susţinătorii lor nu mai cred în şansa lui şi nu vor risca susţinându-l în cursa prezidenţială”

Crin Antonescu despre criza din Coreea şi cea cu PC

Crin Antonescu

EvZ: Prezidenţiabilul Crin Antonescu, un risc pentru PSD „Dacă nu-şi vor ameliora intenţia de vot, riscând să piardă alegerile prezidenţiale, social-democraţii şi-ar putea schimba candidatul, atrage atenţia sociologul Vasile Dâncu”

Adevărul: Incompatibilitatea, cuiul lui Pepelea. Baronii locali încolţiţi de ANI şantajează Guvernul prin primarii de comune „Aleşii locali ameninţă Guvernul Ponta cu retragerea sprijinului la alegerile prezidenţiale şi europarlamentare dacă nu va modifica Legea privind incompatibilitatea primarilor”

Puterea: Donaţiile către partide ale liderilor PNL şi PSD cercetaţi penal „Dobre, fostul ministru delegat pentru Administraţie, cercetat penal în dosarul referendumului din 2012, a donat partidului 37.500 lei. Sume mari au mai donat şi şefi locali care au fost găsiţi incompatibili de către ANI: Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeaţean, 55.000 lei, în timp ce Constantin Boşcodeală, primarul din Buzău, a dat 32.200 lei”

Curentul: Raduly Robert, primarul UDMR care bate ofițeri români, este incompatibil, corupt și penal „De aici și furia sa la adresa autorităților. Raduly știa foarte bine că este în atenție pentru faptele sale de corupție”

România liberă: Cum ajung jurnaliştii în patul politicii „Criza etică a jurnalismului britanic analizată în raportul de peste 2.000 de pa­gini, după audierea câtorva sute de per­soa­ne, es­te un simptom al unei boli sociale cro­nice: de­legitimizarea politicienilor şi a presei, după ce acestea şi-au părăsit obligaţiile civice în fa­voarea intereselor proprii”

Cronica română: Nini Săpunaru, propus de Antonescu pentru şefia Transporturilor „Deputatul PNL Nini Săpunaru a declarat, joi seară, că a fost sunat şi întrebat dacă acceptă propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunând că a fost de acord şi că a fost autorizat să anunţe acest lucru”

Gândul: Mircea Pop va fi înlocuit de la conducerea CNADNR. Ce spune Şova „«Pop va fi schimbat astăzi, după ce se reuneşte Consiliul de Administraţie. El va rămane în Consiliul de Administraţie ca membru», a spus Şova”

Curierul naţional: Certificatul energetic îngheaţă piaţa chiriilor „Obligativitatea acestor documente ar putea avea ca efect descurajarea închirierilor cu contract. Imobiliare.net: Nici măcar 10% dintre proprietarii care închiriază nu deţin astfel de certificate. În acest an sunt aşteptaţi, în Bucureşti, circa 50.000 de studenţi care vor sta în următorul an cu chirie. Din luna iulie a acestui an a intrat în vigoare noua legislaţie privind performanţa energetică a clădirilor, prin care orice proprietar care vrea să vândă sau să închirieze trebuie să deţină, în mod obligatoriu, un certificat energetic pentru proprietăţile în cauză”

Bursa: Investigaţie oficială pe piaţa cerealelor „Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie pe piaţa comercializării cerealelor privind o posibilă înţelegere anticoncurenţială pentru fixarea preţurilor la achiziţie”

ZF: Investitorii pleacă cu banii din America Latină şi Asia. Vin în România? „Este posibil ca o parte din investiţiile de portofoliu care se retrag din Asia şi America Latină să fie direcţionate către România dacă vom oferi o imagine de stabilitate investitorilor. Vânzarea unor pachete minoritare de acţiuni ale companiilor energetice pe Bursa din Bu­cureşti, posibile emisiuni de obliga­ţi­uni corporative în lei şi noi emisiuni de euro­obli­gaţiuni ale Guvernului român pot avea succes în lunile următoare”

18 comentarii

UnUL 23-08-2013 - 08:25

Nu. Cr9et)in Antenescu, UN RISC IMENS PENTRU ROMÂNIA.

UnUL 23-08-2013 - 08:27

SCUZE : CR(ET)IN ANTENESCU

Antibasistul 23-08-2013 - 08:29

Basescu a fost si ramine o MARE PACOSTE pentru Romania si romani!

UnUL 23-08-2013 - 08:31

Asta-i părerea ta. Pacostea cea mare e USL-ul, cu C ă c ă r ă u-Tonta și Felix.

Antibasistul 23-08-2013 - 16:50

Ramine cum am zis, acela-i adevarul!

UnUL 23-08-2013 - 18:48

Bășinel, e a 217-a oară când îți explic că pseudo-adevărul tău nu are nici cea mai mică tangență cu Adevărul.

urbos 23-08-2013 - 08:33

Dancu, mare porc din grupul porcilor din blestematul Cluj, care scotea exit poll-uri cu 16% eroare. Cine se uita ce vomita un porc ca asta, in afara de viermii basisti?

UnUL 23-08-2013 - 08:35

Da… așrta pentru că românii mint de sting, și le-a fost rușine să declare că vor vota, sau că au votat cu USL-ul. iar exit-poll-urile se fac în funcție de ce declară fiecare la ieșirea de la urne.

UnUL 23-08-2013 - 08:42

evident : „asta pentru că…”

urbos 23-08-2013 - 08:50

Nu ma taratura imbecila, eroarea aia a scos-o porcul basist Dancu la alegerile din Moldova. Presupunand ca aia sint si redusi mintal, gunoierii basisti faceau experimente, ca sa vada reactii si cum sa aplice metodele si minciunile ordinare mai apoi in Romania. Deci mars la cotet!

ANCUTA 23-08-2013 - 09:07

Timpul va demonstra dacă are dreptate… Totuși, Antenescu rămâne un personaj trist despre care pot scrie doar pamflete. Defectele sale sunt atât de evidente încât pot stârni chiar și compasiunea. Trebuie sa se retraga onorabil să-și trateze problemele existențiale, care au devenit cronice.

ANCUTA 23-08-2013 - 09:08

despre care (se) pot scrie doar pamflete

UnUL 23-08-2013 - 10:54

Indiferent la ce alegeri unde participă români, e același lucru. Crezi că dobitocii din Moldova care votează cu comuniștii recunosc asta la ieșirea de la urne? Nu mai mult (ba chiar mai puțin) decât dobitocii din România care votează cu neocomuniștii de la USL.

urbos 23-08-2013 - 11:15

Aia cu siguranta ca-s niste dobitoci, ca au venit in RO ca sa voteze cu fiul de catea Basescu.
Si-acuma hai mars, ca esti prost de mori. Sinteti din ce in ce mai plictisitori si mai putini distractivi. Cred ca d-aia apelati la serviciile unui alt schizofrenic care umple forumul cu cacat, sifiliticul Congo, morcova, si dreacu sa-l ia cum isi mai zice, ca Udrea.

pathfinder 23-08-2013 - 16:37

@ANCUTA
Habar n-am cine-i psihodobre, da sa-ti lasi 1i92i5u asa la dispozitia oricui e semn de disperare…. 😉

Antibasistul 23-08-2013 - 16:46

Ancuta, retardatule basist, ca toti basistii, DXN, valea in IAD, acolo-i locul tau si al basistilor!

UnUL 23-08-2013 - 18:51

P.S. Dacă e nevoie îți fac și un desen ca să pricepi mai bine.

pathfinder 23-08-2013 - 20:23

Buna vodka? 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult