Acasa Revista Presei Revista blogurilor 19.03.2010 – Voicu, vinul lui Cezar…

Revista blogurilor 19.03.2010 – Voicu, vinul lui Cezar…

scris de Ziua Veche
3 afisari

@ Sorina Matei, , care s-a ocupat in ultimii trei ani de personajul Catalin Voicu, promite ca va continua si da o informatie foarte-foarte interesanta despre “Proiectul Iohannis” al neintrecutului Crin: “Acest om, acest sinistru mafiot e senator al Romaniei, fost deputat, fost consilier. Acest personaj s-a pitit acolo si l-au pitit si altii(printre care si cuplul Vanghelie-Hrebenciuc) doar pentru imunitate, asa cum banuiam. Acesta groaznica faptura era cat p’aci sa ajunga Ministru de Interne in Romania. De doua ori. Odata cand s-a facut guvernarea PSD- PDL si a doua oara, inainte ca Geoana sa piarda alegerile. El in 2009, in campanie, isi negocia cu organizatiile PSD (vezi discutia cu Mazare, fratele lui Radu Mazare)  functia de ministru de Interne, intr-un posibil guvern PSD-PNL cu Johannis premier, pe care deja il santaja, prin socrul sau”.

 Hopa, ce ne facem fetelor? Ce ne facem maestre Antonescu? E posibil doamna Valean? “Proiectul” e santajabil? Vai…
 @ Cum a dat peste cap Traian Ungureanu interesele PSD si interesele rusesti in Parlamenul European  cititi pe http://www.dreapta.net

Pe Blog de europarlamentar, Traian Ungureanu continua povestea amendamentului pe care l-a depus cu succes si cu ajutorul caruia a reusit sa scoata o prevedere care ar fi introdus interesele Rusiei in discutiile privind instalarea scutului antiracheta american in Europa.

Initiativa lui Traian Ungureanu a fost sprijinita de europarlamentari est-europeni din mai multe grupuri politice, mai putin de pesedistii manati in lupta de Adrian Severin.

Parca Adrian Severin e tatar, nu? Pardon, el zicea de Basescu ca e tatar. Pai care e mai tatar, acum?

@ Vadimita cronica si campaniile actuale zice Vladimir Tismaneanu

N-am reactionat la campaniile imunde din ultimele saptamani. Nu o voi face nici acum, pentru ca sunt sigur ca oamenii de buna credinta stiu sa distinga intre onoare si dezonoare. Exista prioritati intelectuale si angajamente morale care ar trebui sa impiedice contaminarea cu ceea ce Monica Lovinescu diagnostica drept vadimita. Observ cu mahnire ca in unele cazuri aceste bariere preventive au disparut. Recomand aceasta interventie semnata de Cristian Patrasconiu.  patrasconiu.ro/?p=5365

@ Cezar Ioan  ne recomanda Riesling de Rhin – oricand, cu placere!

Hai noroc, Nea Cezare!

@ Exclusivitate http://www.reportervirtual.ro: In curand, angajatii de la Adevarul Holding vor fi anuntati ca managerul general al trustului va fi Peter Imre, sustin sursele mele. El va fi ajutat de noi sefi care vin de la Rompetrol si vor fi numiti pana la sfarsitul lunii. Momentan nu se stie ce se va intampla cu Razvan Corneteanu, actualul manager general, care a fost pus de Dinu Patriciu sa aleaga daca vrea sa lucreze in continuare dar cu un coleg de pe aceeasi pozitie sau sa gaseasca o alta varianta.

O sa dea drumul la fumat in birouri?

@Cristian Orgonas   socoteste Cati bani are acum un investitor care in 2004 a investit infonduri mutuale

 @ „Cred ca estimarea privind un milion de someri in 2010 este pesimista, dar nu imposibil de atins. Nu cred insa ca vom atinge aceasta cifra a somerilor. Fara interventia masurilor guvernamentale, somajul ar fi depasit un milion de oameni”, zice Andreea Paul Vass pentru RFI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult