Acasa Revista Presei Revista blogurilor 21.03 – Cristoiu pleaca de la mogulul Patriciu

Revista blogurilor 21.03 – Cristoiu pleaca de la mogulul Patriciu

scris de Ziua Veche
3 afisari

 

.@ Adrian Nastase se plange pe blogul sau de lipsa locurilor de munca pentru tineri si de faptul ca taranii nu isi pot vinde produsele agricole. In schimb, Adrian Nastase este multumit de cum arata stadionul din Mizil. Dupa proiectul cu salile de sport, probabil ca PSD-ul vrea un teren artificial de fotbal in fiecare catun din tara. Pana atunci, Nastase bate tara in lung si in lat pentru a pregati alegerile locale in partid.

@ Dupa ce a citit stirea de pe Reporter Virtual despre posibila inlocuire a lui Razvan Corneteanu cu Peter Imre, Ion Cristoiu i-a dat un telefon lui Tiberiu Lovin pentru a-i declara ca daca managerul general de la Adevarul este inlaturat atunci e foarte posibil sa renunte la toate contractele cu holdingul lui Patriciu. “Eu nu am facut contract cu mogulul, ci cu Razvan Corneteanu. In siuatia in care el nu va mai fi, atunci este foarte posibil sa reziliez toate contractele cu holdingul Adevarul”, i-a marturisit Ion Cristoiu lui Lovin. Aceasta este una dintre reactiile privind aducerea lui Peter Imre ca sef suprem la trustul lui Patriciu. .

 

@ Dolores Benezic constata cu amaraciune ca in Targu Jiu nu exista indicatoare care sa te ajute sa gasesti rapid locurile unde se gasesc operele lui Brancusi . Imi aduc aminte ca am fost si eu de mai multe ori prin Tg.-Jiu si daca nu eram cu un bun prieten care e din zona nu cred ca reuseam sa gasesc Masa tacerii, Poarta sarutului sau Coloana Infinitului.

@ Starea Presei ne semnaleaza ca anumiti prezentatori de la TVR Cultural au un umor diabolic. In urma cu cateva zile, pe respectivul post, prezentatorea de la TVR Cultural a urat La Multi Ani…… mortilor !!!! Sa fie de sufletul ei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult