Acasa Revista Presei Revista blogurilor: Cabral s-a lasat, lacomia OTV, sondaj ApD

Revista blogurilor: Cabral s-a lasat, lacomia OTV, sondaj ApD

scris de Ziua Veche
2 afisari

@ Cristian Preda despre “O valoare europeana”: Cand citesc, in ancheta Pro Democratia, ca 91% dintre cetatenii romani ar vrea reintroducerea pedepsei cu moartea, ma intreb in ce masura am reusit sa interiorizam Europa.

@ Si Ovidiu pe tot despre sondajul Pro Democratia se mira: Despre cum sa inventezi subiecte cu sondajul

“Ieri a fost ceva vanzoleala mediatica pe tema unui sondaj realizat de CCSB pentru ApD, in care erau puse cateva intrebari de efect: despre pedeapsa cu moartea, despre retragerea cetateniei unor categorii de oameni (“infractori care aduc deservicii imaginii Romaniei”, respectiv “cei ce solicita autonomia Tinutului Secuiesc”), despre pedepsirea penala a celor ce critica BOR si alte cateva….

Primul lucru care sare in ochi este ca fiecare dintre aceste intrebari este precedata de una filtru: “sunteti de acord cu organizarea unui referendum pe tema…” si doar cei ce spun da mai sunt intrebati si despre cum ar vota. Asa cum ne asteptam, covarsitor spun ca ar vota da, ca doar de-aia vor referendum, cei care sunt impotriva resping consultarea de la inceput; nu trebuie sa fii mare sociolog ca sa anticipezi aceasta situatie. In schimb, da foarte bine la presa sa insisti pe cifrele de la a doua intrebare, desi este filtrata…”

@ Cabral  publica “Visul unui ecologist” . Apoi ne anunta ca s-a lasat de fumat.

@ Vladimir Tismaneanu omagiaza Sacrificiul lui Doru Maries: Cine tace devine complice!

@  “Diaconescu cel lacom: peste 40 de minute de publicitate peste limita legala la OTV. De ce a dormit CNA pana astazi?” se intreaba Petrisor Obae  

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult