Acasa Revista Presei Revista presei. “Tăinuirea” lui Felix, prescrisă în februarie 2015

Revista presei. “Tăinuirea” lui Felix, prescrisă în februarie 2015

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Tăinuirea se prescrie pentru Dan Voiculescu pe 14 februarie 2015 “Deci dacă, în cel mai fericit caz pentru Dan Voiculescu, i se preschimbă încadrarea juridică în tăinuire, fapta se va prescrie in 14 februarie 2015 care este momentul încetării infracțiunii, forma acesteia fiind una continănuată” (Curentul)

VOICULESCUFinal de epocă pentru varanul Dan Voiculescu (opinie de Petre Iancu, Deutsche Welle) “Se va sfârşi tenebrosul ev marca Dan Voiculescu? Se vor putea demantela reţelele securisto-oligarhice din fostul univers comunist care pun democraţia în pericol? Condamnarea lui definitivă ar putea declanşa o revoluţie” (Adevărul)

Moșia secretă de milioane de euro a lui Voiculescu. Schema prin care a pus mâna pe teren fără să cheltuiască vreun leu “Imperiul Grivco, înființat de mogulul Antenelor, a primit, în 2007, două mii de hectare de teren arabil de la Academia Română într-o comună săracă din Călărași. “Chiar mă întrebam când o să ajungeți la noi să vedeți de ce am rămas fără teren pentru culturi și pământul nostru a ajuns în curtea lui Voiculescu”, sunt cuvintele cu care suntem întâmpinați de inginerii Institului de Cercetare Mărculești, Călăraș” (EvZ)

Ponta ii schimba pe sefii Cancelariei si „Doi s’un sfert”! “Ca multi atatia alti politiceni care, de-a lungul ultimelor doua decenii, au visat ca vor putea controla serviciul secret al ministerului de Interne, si Victor Ponta se afla acum la un pas sa-si franga gatul. Chiar daca actualul premier a jucat cel mai tare pe aceasta carte, trecand DGIPI chiar cu japca, printr-o controversata hotarare de Guvern, in subordinea sa directa” (Naţional)

Conflictul Băsescu-Ponta, tranşat de CCR în favoarea şefului statului! “Curtea Constituţională a decis, miercuri, cu unanimitate, că nu există un conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi Preşedinţie, referitor la reprezentarea României la Consiliul European din iunie” (Cronica română)

Mizele lui Ponta în lupta pentru reprezentarea la Bruxelles “De trei ori a încercat Victor Ponta să uzurpe atribuțiile prezidențiale în privința reprezentării la Consiliul European și de tot atâtea ori CCR l-a blocat. Specialiştii consultaţi de RL spun că pre­mierul poate fi delegat doar în funcţie de anumite criterii de către preşedinte. Pe de altă parte, Tratatul de la Lisabona prevede că o ţară este reprezentată la Consiliu de o singură persoană” (România liberă)

FMI, răzbunat din Cotroceni. Băsescu nu vrea, încă, reducerea CAS “Preşedintele Traian Băsescu îl ia din nou la întrebări pe Victor Ponta, chemându-l la discuţii pe tema reducerii CAS” (Bursa)

Prima declaraţie a torţionarului Istrate, „unul din marii criminali” de la Gherla: „Nu i-am bătut pe deţinuţi la talpă cu ciocanul. Era un levier” “Supravieţuitorii temniţei comuniste vorbesc despre cruzimea acestuia care îi bătea cu ciocanul la tălpi, însă torţionarul are o variantă halucinantă: invocă „înscenările” şi susţine senin că nu i-a bătut pe deţinuţi cu ciocanul, ci cu levierul” (Gândul)

Sute de oameni, despăgubiţi de fosta AVAS în 2010, sunt acum somaţi să dea banii înapoi“Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), fosta AVAS, responsabilă cu plata despăgubirilor către românii escrocaţi de Fondul Naţional de Investiţii (FNI), încearcă noi strategii de a se eschiva de la obligaţiile care îi revin, pe seama miilor de păgubiţi care se văd acum înşelaţi a doua oară, chiar de către stat” (Puterea)

35,5% din acţiunile Hofigal, scoase la vânzare “Proprietarii producătorului de suplimente alimentare şi cosmetice Hofigal Bucureşti vor să vândă un pachet de 35,5% din capitalul social pentru suma de 5 milioane de euro, a anunţat compania” (Curierul naţional)

StareaPresei.ro

111 comentarii

Antibasistul 10-07-2014 - 20:38

Moarte porcului basist securist Calugarul!!!!!!

UnUL 10-07-2014 - 21:43

copy-paste 8

Antibasistul 11-07-2014 - 16:36

Mai bine racoare pe viața pentru Calugarul MARE MINCINOS!!!!!

urbos 10-07-2014 - 20:48

Hahahaha, l-am auzit acuma pe porcu Basescu grohaind la TV ca familia inseamna doar sot, sotie, copii. D-aia guita sifiliticu rujat p-aici. Idiotii astia regurgiteaza fecalele Kiorului cuvant cu cuvant. Hahahaha!

pathfinder 11-07-2014 - 14:34

Tu ai o problema cu trecutul, prezentul si viitorul.
Le confunzi.
Sa-ti dau un exemplu: ieri e in trecut, azi e in prezent si maine e in viitor.
Daca nu-ntelegi, intreaba cuviincios filozofu’ lu’ mamuca…

urbos 11-07-2014 - 15:04

Mamuca-ta-i moarta in cotet, trage-i un pisat pe cruce.

pathfinder 11-07-2014 - 15:10

Aha!
Carevasazica ai inteles cum sta treaba cu trecerea inexorabila a timpului.
Si ca evenimentele din viitor nu le pot precede pe cele din trecut!!!
Bravo filozofu’ lu’ mamuca!

Incet-incet deprinzi si logica elementara necesara pregatirii tale filozofice!
De ce ai lipsit de la cursuri, bai handralaule? Ha?

Da’ de la aia sapte ani de acasa de ce ai lipsit?
Uf…uf…uf

urbos 11-07-2014 - 15:25

Labuta trista, tu nu stii limba romana, esti retardat. E o limba destul de grea si foarte interesanta.

PS Pisa-te pe mamuca-ta.

pathfinder 11-07-2014 - 15:28

Auzi la filozofu’ retardel.
Ba nu!
Ba tu!
Bleah!

urbos 11-07-2014 - 15:30

Acuma faci iar ca maimuta? Piei ma oropsitule.

pathfinder 11-07-2014 - 15:36

Maimuta esti tu.
Ia uita-te in sus…
La forum tampitel!
Acu’ citeste.
Ai intels?!?
Daca nu, mai da-te odata cu capul de perete…

UnUL 11-07-2014 - 15:39

Păcat de perete.

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult