Acasa Revista Presei Revista presei. 1989: Oameni platiti sa ucida pentru instalarea lui Iliescu

Revista presei. 1989: Oameni platiti sa ucida pentru instalarea lui Iliescu

scris de Ziua Veche
1 afisari

Romania libera: Corneliu Stoica: „Am ucis la revoluţie” „Mărturie incredibilă. În decembrie 1989, Dan Iosif ar fi plătit oameni care să tragă cu arma pentru a-l instala pe Iliescu la putere”

EvZ: Hărţuirea a devenit „diferenţă de opinii” „Angajata unui hotel din Capitală şi-a dat şeful în judecată la CEDO, dezamăgită de verdictele obţinute în ţară.”

Curentul: Deputatul de Vaslui Dragoş Iftime – trimis în judecată pentru spălare de bani. „Evaziune, spălare de bani, corupţie sunt acuzaţii care apar din ce în ce mai des în dreptul parlamentarilor romåni, semn că ascensiunea în politică îi aduce pe mulţi aleşi şi în zona penalului.”

Adevarul: Boagiu: „Am găsit un dezastru la Transporturi“ „Anca Boagiu a criticat în termeni duri situaţia în care se aflau diverse companii din subordinea Ministerului Transporturilor în momentul preluării conducerii instituţiei în luna septembrie.”

BursaDinel Staicu pleacă de la SIF Oltenia, dar rămâne jucător la Bursă. „Preşedintele SIF5: „Nu pot să lipsesc de pe piaţa de capital, mai ales că vine şi Fondul Proprietatea la Bursă””

ZF: Începe furtuna RCA pe piaţa asigurãrilor. „Cei aproape 1,5 milioane de şoferi care îşi reînnoiesc poliţele de răspundere civilă auto în perioada decembrie-ianuarie pot obţine reduceri ale primelor de până la 25% sau pot achita contravaloarea poliţei în rate. Între 30 şi 40% din poliţele RCA expiră în această perioadă.”

Financiarul: Numarul firmelor intrate in insolventa se apropie de 20.000, in acest an. „In schimb, s-a redus numarul societatilor cu activitatea suspendata temporar  In primele 11 luni s-au „nascut“ aproximativ 115.000 de agenti economici”

Puterea: Poşta Română a cheltuit peste 5.8 milioane de lei pe avocaţi, in ultimii trei ani. „Deşi se află de câţiva ani pe toboganul dezastrului financiar, Poşta Română şi-a permis să cheltuiască sute de mii de euro pe diverse servicii juridice oferite de  case de avocatură alese pe sprânceană, deşi are angajaţi sute de jurişti în filialele din întreaga ţară.”

Gandul: Finantele dau afara 2.000 de oameni. „Ministerul care face bugetul României strânge cureaua: 2.000 de oameni vor rămâne anul viitor fără un loc de muncă. Sindicatele spun că nu au fost consultate”

Curierul national: Băsescu la Consiliul European: Nu acceptăm obligaţii suplimentare pe Schengen. „Şeful statului a declarat, ieri, la finalul lucrărilor Consiliului European de iarnă, că a afirmat, la summit, că România nu acceptă obligaţii suplimentare în ceea ce priveşte intrarea în Schengen şi că nu vrea să fie victima colaterală a ceea ce nu merge bine în UE în prezent”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult