Acasa Revista Presei Revista presei. 2.000 de PR-isti la stat

Revista presei. 2.000 de PR-isti la stat

scris de Ziua Veche
1 afisari

Statul plateste o divizie de 2.000 de PR-isti la stat, care nu fac nimic – cam aceasta este concluzia Ziarului financiar. Defapt, e clar: acest sistem de PR este o capusa (foto), prin care institutiile statului se fac ca respecta legea informatiilor publice, in realitate exact cenzura facand.

Lucrul este realizat printr-o combinatie de incompetenta si competenta a PR-istilor. Adica? – voi fi intrebat pe drept. Simplu: singurul lucru la care sunt acesti oameni competenti este sa traga de timp si sa ofere cat mai putine informatii cu putinta.

Mai ramane de facut calculul banilor de la buget care se duc pe apa sambetei pentru nerespectarea legii pomenite.

Cat de mult au cazut preturile la terenuri din cauza crizei – aflam din Romania libera. Raspunsul este ca ori nu cumpara nimeni in unele zone, ori pretul a cam scazut la jumatate. Eu cred ca pretul o sa mai scada. Scaderea de-abia a inceput.

Daca dolarul va egala in cotatie moneda euro, vom simti aceasta in preturi, explica jurnalistii de la Evenimentul Zilei. Adica dolarul astfel va importa in Romania mai multa inflatie.

Defapt, ceea ce trebuie sa intelegem este ca, de la criza subprimelor, Statele Unite nu inceteaza sa supravietuiasca si chiar (intr-un fel) sa prospere exportandu-si criza. Chestiunea punctuala cu raportul dolar/euro este numai unul dintre multele aspecte.

Curierul National se intreba daca, prin proiectul de lege privind combaterea evaziunii fiscale, combatem sau inflamăm evaziunea. Cele doua personalitati chestionate, Sorin Minea, presedintele Asociatiei Romane a Carnii, si avocatul de drept financiar Gabriel Biris critica initiativa legislativa.

Nicolae Popa, audiat în secret la Jakarta de către Parchetul General din România, anunta Puterea. Cine credeti ca l-a audiat pe Popa? Nimeni altul decat… procurorul Marius Iacob!

Cristian Tudor Popescu: „În ’90, Ion Iliescu însemna ceva pentru mine”. Este marturisirea pe care o face jurnalistul pentru Adevarul. Sincer, si pentru mine insemna ceva Iliescu, inca de la inceputul anului 1990. Dar cu totul altceva decat pentru fostul sef al Clubului Roman de Presa.

www.stareapresei.ro

0 comentariu

maria 22-11-2010 - 11:46

bine gandit Cristinel
ne mai ddeschizi mintile
Botticelli ,,,,,un bun observator al sufletului omenesc,al sentimentelor umane

amantul mariei 22-11-2010 - 14:08

Cine ti-a deschis, fa, mintile? Cristinel cu boticul lui? Dar cind te destrabalezi la marginea patului cu mine, nu te mai extaziesti? Fa?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult