Acasa Revista Presei Revista presei 26 aprilie. Miron Cozma il da in gat pe Ion Iliescu

Revista presei 26 aprilie. Miron Cozma il da in gat pe Ion Iliescu

scris de Ziua Veche
5 afisari

Miron Cozma a devenit brusc guraliv si declara pentru Adevarul ca Ion Iliescu i-a cerut in anul 1990 sa-i faca o armata de ortaci. Ca lucrurile stateau astfel stiam demult. Ca nu se putea demonstra juridic pana acum si ca aceasta ne-a intoxicat tara 20 de ani, e specific romanesc. Sorin Oprescu declara pentru Jurnalul National, intr-un interviu dat lui Marius Tuca: Geoana a pierdut de fraier alegerile. Eu stiam ca-i prostanac, nu fraier.

Un investitor, citat de CNBC, spune ca Grecia ar trebui lasata sa intre in faliment. Curierul National mai gaseste inca o voce americana, a unui manager de business de la o firma de asset management, care ventileaza aceeasi teza. Evident, SUA ar iesi intarita dintr-un eventual faliment al zonei euro, asa ca pozitiile mediului de afaceri american sunt oarecum de inteles.

„Strainii cred in economia romaneasca. In tara, managerii sunt pesimisti”, anunta Financiarul. Dupa cum se poate constata, nu e nici o legatura directa intre Washington si Dambovita.

Gandul a descoperit ca aproape 100 de spitale romanesti nu ar trece testul septic. Sursa informatiei date de jurnalisti este consilierul ministrului Sanatatii, Molnar Geza, presedintele Societatii Române de Epidemiologie.

Puterea anunta ca „Ungaria si Croatia ancheteaza mituirea unor oficiali pentru cumpararea de vehicule marca Mercedes. DNA asteapta sa fie sesizata”. Chiar sunt curios ce iese, pentru ca subiectul e cu bataie la Adriean Videanu.

Curentul sustine ca Madalin Ionescu a fost surprins cu Madalina Siscanu la Viena.

Nu as da atentie acestei cancanareli, daca nu as vedea aici o resuscitare a campaniei mediatice de rebranduire a imaginii publice a lui Lucian Mandruta, ce trebuia racordat la consumatorii de show-uri de doi lei de pe televiziunile populare.

Dupa ce si-a cerut scuze sotiei, chiar inainte cu mult sa inceapa scandalul, a plecat bine-mersi cu aceasta in cele insule tropicale, sa o impace. Sa-l credem?

Mie mi se pare ca avem de-a face cu o poveste asemanatoare. Madalin are nevoie de popularitate imorala, prin imoralitatea sa, calificanta in ochii telespectatorilor din targetul lui de audienta.

http://www.stareapresei.ro/

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult