Acasa Revista Presei Revista presei. 32 de salarii minime?

Revista presei. 32 de salarii minime?

scris de Ziua Veche
32 Afisari

Adevarul: Premierul ar fi de acord să existe 32 de salarii minime în România. „Emil Boc ar fi gata să agreeze un sistem cu 32 de salarii minime, în condiţiile în care a fost de acord că bugetarii trebuie să devină o ramură ca oricare alta şi să aibă negocieri separate în privinţa salariului minim.”

Puterea: Cotroceniul confirmă: Băsescu face evaluarea Guvernului. Administraţia Prezidenţială confirmă pentru ziarul „Puterea“ iminenta întâlnire pe care o va avea cu grupurile parlamentare ale PDL pentru analiza activităţii Guvernului. „Ştiu că este în discuţie o astfel de întâlnire între preşedintele Băsescu şi grupurile parlamentare ale PDL. La mine în program nu apare o dată anume, dar eu ştiu că este în discuţie. Ar putea să aibă loc săptămâna viitoare, nu greşiţi cu nimic dacă anunţaţi acest lucru”, a declarat Valeriu Turcan.

Evenimentul zilei: Vlădescu: „România a ieşit din recesiune cu o creştere de 0,3%”. „Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a declarat, într-un interviu acordat Bloomberg, că Romania a ieşit din recesiune şi se află „pe drumul cel bun”.”

Comentariul meu la asta este astfel:

„Cica niste cronicari
Duceau lipsa de salvari
L-au chemat pe Rapaport
Sa le scrie un raport
Rapaport cel dragalas
Juca un carambolas
Nestiind c-Aristotel
Nu mancase ostropel”

Haralambie, ai inteles mesajul? Iar Haralambie raspunde, inteligent:

Bursa: Boc: Cresterea economica se datoreaza masurilor luate de Guvern. „Creşterea economică din trimestrul al doilea se datorează măsurilor de reformare a statului luate de Guvern, a susţinut, ieri, premierul Emil Boc, la finalul unei runde de negocieri pe tema salariului minim, cu reprezentanţii patronatelor.”

Curierul national: Românii nu văd cu ochi buni situaţia economică a ţării. „Nouă din zece români spun că situaţia economică este proastă, iar 85% dintre aceştia nu au încredere în Guvern. Peste 60% dintre cetăţeni anticipează o înrăutăţire a situaţiei economice a ţării pe o perioadă de 12 luni.”

Curentul: ANAF nu mai emite somaţii pentru creanţele fiscale mai mici de 10 lei. „Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat ieri că de la data de 12 august a intrat în vigoare ordinul prin care creanţele fiscale restante mai mici de 10 lei, aflate în sold la data de 31 decembrie a anului, se scad din evidenţele fiscale în primele 7 zile ale anului următor.”

Ziarul financiar: Cum a cucerit Republica Moldova inimile afaceriştilor din Vest. „Principalii investitori din Republica Moldova provin din Olanda – cu 17,5% din totalul ISD-urilor, Cipru şi Italia, ţări urmate de Rusia şi România – cu o cotă de 7,7 şi respectiv 6,6%.”

StareaPresei.ro 

0 comentariu

Chris P. 24-11-2010 - 18:33

in cei 30 de ani de inchisoare isi va primi rasplata cu varf si indesat… singura problema e ca el nu se va afla sub influenta sedativelor… domnule medic, paziti-va spatele 🙂

cercetas 24-11-2010 - 23:46

le-a violat conturile de economii
dar nu zic sa-i dea 278 de ani, 25-30 ajunge,
dar sa fie temnitza grea, cu sapat la sare si tot dichisul

cercetas 24-11-2010 - 23:49

pai nu bagase fenta cu cumparea blocului tot anul inainte sa inchida ziarul? vea vevoie de bani pesin si schema Pontzi era colea, gata pregatita

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult