Acasa Revista Presei Revista presei. 4.000 de combatanţi ai Statului Islamic au intrat în Europa

Revista presei. 4.000 de combatanţi ai Statului Islamic au intrat în Europa

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Sunday Express susţine, citând o sursă ISIS, că peste 4.000 de combatanţi ai Statului Islamic au intrat în Europa cu valul de refugiaţi, conform Naţional.

isis jahadist islamInteresantă contradicţie dintre preşedintele Klaus Iohannis, care a dat cifra exactă a refugiaţilor pe care îi poate primi România, şi Victor Ponta, care susţine, conform Curierului naţional, că putem primi 1.500 de refugiaţi. Adică mai puţini cu peste 200.
Iar Le Monde este citat de Reporter Virtual explicând că România ar trebui să primească 4.646 de refugiaţi. După cum se observă, avem până acum patru cifre date de surse diferite: oficial, de către preşedintele Klaus Iohannis, se spune că România poate primi fix 1.785 de refugiaţi; premierul Victor Ponta îi dă cu 1.500 de refugiaţi (cumva, cei doi ar fi trebuit să se coordoneze, dă impresia de haos instituţional; Daily susţine că vor fi repartizaţi, prin cotă obligatorie, 6.937 de refugiaţi; cifra dată de Le Monde. Este posibil să fie vorba şi despre o negociere.

Plagiatele care au fost coordonate de universitarul Gabriel Oprea sunt luate la verificat de către Academia Naţională de Informaţie, explică BN24.
După căderea (evidentă, aproape sigură) a lui Sorin Oprescu, PSD îi caută un înlocuitor. Te-ai aştepta să cotrobăiască-n stele şi să o aleagă pe cea mai strălucitoare. Aş! I-au găsit pe Ecaterina Andronescu şi pe Robert Negoiţă.
Ieri, am scris despre detaliile sordide ale Dosarului Oprescu. România liberă detaliază, dar este interesant că articolul începe cu o dezvăluire. Cine credeţi că este Grenadă, şoferul domnului doctor, intelectual, director dă spitale fără număr, omul care negocia, pare-se, mizeriile pentru care e acum arestat preventiv omul? Cumnatul lui Nuţu Cămătaru.
Dar Oprescu încă nu vrea să demisioneze, iar avocatul său (acesta e cu adevărat ales din stele, este Alexandru Chiciu, care o mai apără şi pe Elena Udrea, fost şef al Secţiei a doua din PNA pe vremea lui Adrian Năstase) spune, ca Trahanache: „Aveţi puţintică răbdare!”. Citat de Gândul.
Gheorghe Piperea susţine în Bursa că arestarea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, duce la scăderea ratingului Primăriei Bucureşti, adică „o creştere a costului datoriei, care era oricum ridicat, dat fiind calificativul modest al Primăriei (Fitch – BBB-)”.
Un fost lucrător de la instituţia de cultură din MAI, numită în vechime „doi şi-un sfert”, Daniel Gabi Asănică, a fost numit de Victor Ponta secretar general al Departamentului pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi din Ministerul Muncii. Flux24 îl numeşte pe Asănică spion.
Mihai Găinuşă şi echipa sa, cu care făcea matinalul de la Radio 21, a rămas fără contract, spune Ştiri pe surse.
Angela Merkel atrage atenţia statelor care nu vor să accepte cota de imigranţi care ar putea fi impusă de Bruxelles că vor fi consecinţe, informează Aktual24.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS