Acasa Revista Presei Revista Presei. 500 de pesedişti sunt în dosare!

Revista Presei. 500 de pesedişti sunt în dosare!

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

500 de pesedişti sunt implicaţi îndiferite dosare, mai mari sau mai mici, în diferite stadii de instrumentare, dintre care 100 deja au ieşit la iveală, iar ceilalţi 400 sunt la vestiare, la încălzire, afirmă Comisarul.ro. 500 de pesedişti dansează acum prin somn, cu pantalonii de pijama uzi şi neuronii încârligaţi pe arcurile de sub ei, din saltea, rugându-se să vină ceva, orice şi să-i salveze.

psd

Revista Presei. 500 de pesedişti sunt în dosare! (foto:psdsv.ro)

Paltin Gheorghe Sturdza, şpăgarul din Dosarul Hrebenciucilor, s-a dat în gât pre sine şi pe ceilalţi făptuitori, notându-şi cu acribie în carneţel că se întâlneşte cu Hrebe la Hilton, notează EvZ.

Cazanciuc zice că PSD i-a cerut să-i sprijine pe procurori în lupta anticorupţie, iar el le-a dat tot ajutorul posibil, informează Naţional.

Cabinetul Ponta nu-şi achită obligaţiile faţă de Primăria Generală, în plata datoriilor istorice, din cauza cărora bucureştenii au dârdâit până acum prin case de frig, spune Puterea. E deranj în paradis, se ceartă cu Ponta şi Sorin 0.

În avalanşa de dosare, primii strigaţi la catalog, Abramburica şi cu Micky Şpagă, din Dosarul licenţelor Microsoft, stau cuminţi, doar-doar or scăpa, că-i iureş generalizat. Monica Macovei aduce aminte Senatului să se mişte mai rapid şi e citată de Curentul.

Trei bănci intră în hora fuziunilor, pentru că se spune în piaţă că nu vor rezista la testele de stres. Bursa explică faptul că Bancpost ar urma să fuzioneze cu Piraeus sau Banca Românească.

Stânga nu se simte bine. În Bulgaria a pierdut alegerile anticipate, în România PSD se dizolvă în DNA, iar în Franţa miniştri socialişti demisionari s-au întors contra premierului socialist Manuel Valls, informează România liberă. O-la-la!

Un necaz nu vine niciodată singur. Partea putredă a sistemului financiar global e pe cale să supureze. De data aceasta, Saxo Bank, citată de Curierul naţional avertizează că în curând pieţele financiare cad din nou.

Rusia crede că a găsit soluţia să atragă noi fonduri. Nu mai vrea Occidentul, se orientează puternic spre statele BRICS, conform Adevărul, de unde giganţii energetici aflaţi sub oblăduirea Kremlinului vor să-şi tragă snaga. Da, corect, e o piaţă emergentă imensă, dar ce te faci dacă statele BRICS intră în recesiune?

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult