Adevarul: 63% dintre români cred că SOV trebuia arestat. 39% cred că Traian Băsescu este în spatele scandalului. „63% dintre români cred că Sorin Ovidiu Vîntu trebuia arestat şi 39% dintre ei cred că preşedintele Traian Băsescu a ordonat ca acesta să fie reţinut, potrivit unei analize a Institutului Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), patronat de Vasile Dâncu.”
Curierul national: Băsescu: Cei care au furat bani de la FNI, din petrol să răspundă. „Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, la întoarcerea de la Bruxelles, că toţi cei care au furat bani de la FNI, din petrol, care au furat statul trebuie să răspundă şi a susţinut că presa consolidează minciuna conform căreia preşedintele s-ar ocupa să-i bage în puşcărie pe infractori.”
Puterea: Geoană despre arestarea lui Vîntu: “E doar o reglare de conturi între vechi tovarăşi”. „”Prefer să nu spun mai multe, dar cred că ce păţeşte acum Sorin Ovidiu Vîntu este doar o reglare de conturi între vechi tovarăşi”, a spus Geoană, la Braşov.”
Romania libera: Turcan despre Geoană: Când ai fost bichonul lui Vîntu, culmea tupeului să spui că alţii i-au fost tovarăşi. „Preşedintele Traian Băsescu apreciază ca lipsită de onestitate afirmaţia lui Mircea Geoană conform căreia cazul Sorin Ovidiu Vîntu e o reglare de conturi între „vechi tovarăşi”, spune purtătorul de cuvânt al şefului statului, adăugând că aceasta e culmea tupeului când ai fost „bichonul” lui Vîntu”
Evenimentul zilei: Averea senzaţională a lui Dan Diaconescu, mogulul de garsonieră. „Dan Diaconescu face cărare la DNA, unde zilnic are şedinţă, după ce ani întregi şi-a afişat cu ostentaţie averea: vile, iaht, avion, elicoptere, totul produs cu o televiziune de apartament.”
Ziarul financiar: Ce nu ştiu cei care s-au înghesuit la bănci să semneze noile acte adiţionale. „Pentru că legea nu i-a obligat pe bancheri, în mod expres, să-i anunţe pe toţi clienţii că trebuie să semneze noile acte adiţionale, multe bănci au preferat, pur şi simplu, să nu facă nimic în acest sens”
Gandul: Toţi locatarii blocurilor vor plăti „căldura comună”, chiar dacă s-au debranşat. Cotele au crescut de la 10% din factura totală – la 30% şi chiar 50%. „În lunile decembrie, ianuarie şi februarie, costurile pentru încălzirea părţilor comune vor reprezenta 30 la sută din valoarea facturii la căldură primită de asociaţia de proprietari de la furnizorul de agent termic. În celelalte luni, procentul va fi de 50 la sută.”