Acasa Revista Presei Revista presei. Abramburica, în vizorul ANI

Revista presei. Abramburica, în vizorul ANI

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

 

CurentulANI cere procurorilor să o cerceteze pe Ecaterina Andronescu pentru conflict de interese „In timpul mandatului director al Politehnicii Bucureşti  a fost şi manager în cadrul unui proiect POSDRU, funcţie în baza căreia a încasat suma de aproape 40.000 de lei” 

Abramburica, in vizorul ANI

ZF: Acţionar la firma soţiei ministrului comunicaţiilor, în boardul Poştei Române „Ministrul comunicaţiilor Valerian Vreme (PD-L) l-a instalat pe Ionuţ Gogu, 31 de ani, partener de afaceri cu Mioara Vreme – soţia demnitarului, într-o firmă care face afaceri cu statul, în Consiliul de Administraţie al Poştei Române, unde ocupă funcţia de administrator, potrivit unui document publicat de firmă în Monitorul Oficial. Ionuţ Gogu are 14,64% din acţiunile UM-Soft, firmă care are afaceri cu mai multe instituţii publice, printre care primării din judeţul Bacău, Casa de pensii sau Regia Naţională a Pădurilor” 

Fin.roBugetele companiilor pentru publicitatea online, plus 33%, pana la nivelul de 32 de milioane de euro „In 2010 valoarea totala a pietei de digital in Romania a fost intre 36-38 mil. euro, potrivit estimarilor HyperActive, agentia de digital a grupului de comu­ni­care Lowe”

PutereaRăzboiul româno-francez al autrostăzii. CNADNR taie ”robinetul cu bani” firmei Egis, consultantul constructorului autostrăzilor Braşov – Borş şi Arad – Timişoara „Dacă tot nu mai primesc bani sau nu mai câştigă contracte de la CNADNR, francezilor de la Egis Route Scetauroute, care lucrează la sectorul de autostradă Timişoara – Arad, li s-a pus în spate şi o amendă de peste 8 milioane de euro pentru anumite gafe în elaborarea detaliilor de execuţie”

EvZŞpaga din port, episodul 2. „S-au furat şi stabilopozii” „Un fost inginer constructor, prezent încă din anii ’60 în portul Constanţa, face radiografia istorică a zonei şi a şpăgilor semnalate, recent, de arestările făcute de poliţişti”

Romania liberaÎncepe vânătoarea de averi netaxate „Persoanele ale căror venituri reale depăşesc cu mai mult de 50.000 de lei sumele declarate vor plăti un impozit suplimentar. Primii vizaţi sunt patronii care au “uitat” să treacă în contabilitatea firmei propriile venituri. Consultanţii fiscali spun însă că verificările vor fi frecţie la picior de lemn fără completarea declaraţiilor de patrimoniu”

AdevarulRomânia-Bosnia: Răzvan învinge sau pleacă „Simţind, poate, că drumul de la naţională se apropie de sfârşit, Răzvan a simţit nevoia unei noi răbufniri. Şi a trecut la critici. Ţinta? Oamenii din fotbal, că n-au fost alături de echipa naţională în momentele grele, publicul care s-a grăbit să-i ceară demisia şi, nu în ultimul rând, propriii jucători, pentru lipsa de încredere în forţele lor”

BursaFondul Proprietatea a pierdut procesul cu Romgaz „Statul rămâne cu donaţia de 400 de milioane lei făcută de „Romgaz”, definitiv şi irevocabil, a decis instanţa în procesul în care „Fondul Proprietatea” contesta hotărârea acţionarilor, din noiembrie 2010″

Curierul nationalProgramul „Rabla“ s-a rablagit de tot „Mai puţin de o treime din tichetele valorice au fost folosite la achiziţia maşinilor noi. Mii de vouchere din programul pe anul trecut au fost utilizate pe ultima sută de metri. Cu toate acestea, Guvernul a aprobat dublarea fondurilor alocate, suma ridicându-se acum la 456 de milioane de lei”

GandulMoody’s: probabilitatea ca Grecia să dea faliment este de 50% „Agenţia de rating Moody’s a redus cu trei niveluri ratingul Greciei, de la B1 la Caa1, acesta aflându-se acum la doar cinci trepte de calificativul care echivalează cu falimentul sigur”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult