Acasa Revista Presei Revista presei. AC/DC a dat spaga ca sa treaca de Nadlac

Revista presei. AC/DC a dat spaga ca sa treaca de Nadlac

scris de Ziua Veche
2 afisari

Gandul informeaza ca drumarii i-au luat la refec pe membrii trupei AC/DC in granita, la Nadlac, ca nu au ce nu trebuiau sa aiba si apoi le-au mai si cerut spaga. Este foarte-foarte rusinos.

Am trecut si eu prin aceasta cu Grupul Coral Sound. Si cand ieseam din tara, si cand reveneam. Tin minte ca odata soferul, ca sa ajunga in grafic la Bucuresti, i-a pus vamesului, la solicitarea acestuia, 10 euro in propriul pasaport. Ar trebui sa facem greva de spaga cu golanii astia. Noi toti.

INTACT Media Group anunta actionarea in judecata a lui Cristian Boureanu pentru defaimare publica in timpul emisiunii Stirea Zilei, informeaza Financiarul. Daca trustul clanului Voiculescu l-a dat in judecata pe Boureanu, de cate ori ar fi trebuit liderii PDL si Traian Basescu sa dea in judecata acest grup de presa pentru exact acelasi lucru?

Si iata cum povesteste, in cateva cuvinte, Adevarul cele petrecute: „În ediţia de luni a emisiunii de la Antena 3, moderatoarea Gabriela Vrânceanu Firea a şocat printr-un limbaj suburban la adresa deputatului Cristian Boureanu. Firea l-a întrebat pe deputatul PDL dacă a mâncat ceva „de pe jos“ sau „de la toaletă“, iar Boureanu a întrebat-o despre amant”.

Inutil sa mai adaug ceva.

Greva generală din sistemul bugetar începe să se spargă, anunta Evenimentul zilei. Grosul profesorilor a cam renunţat, funcţionarii mai protestează doar în câteva judeţe, restul se mulţumesc cu pichete.

Am fost intotdeauna de partea cadrelor didactice si/sau studentilor sau elevilor care protesteaza pentru reforma invatamantului si intotdeauna contra celor care cer bani, bani, bani, mereu mai multi bani, cand invatamantul este un dezastru, unde profesorii nu mai au nici o autoritate si elevii sunt niste huligani, care fumeaza, beau si se drogheaza, aflandu-se la limita infractionalitatii.

Bucurestenii vand garsoniere confort 3 la pret de Logan, arata Ziarul financiar. Fenomenul mi se pare cat se poate de normal.

Am spus acum doi ani, cand pretul unei garsoniere era de 60.000 de euro si cel al unui apartament de doua camere trecea de 100.000 de euro, ca pretul normal al unui apartament de trei camere obisnuit nu are voie sa depaseasca prea mult 20.000 de euro si ca piata se va tot dezumfla.

Caderea nu s-a terminat. Problema este ca aici nu merge cu atinsul fundului gropii, pentru ca „poate sa si sape”. Adica se poate ajunge la preturi anormal de mici.

Lucian Croitoru, citat de Romania libera, crede că, pentru a reduce deficitul bugetar, România va trebui mai degrabă să facă privatizări serioase, decât să crească taxele şi impozitele. E greu de definit insa in Romania ce inseamna „o privatizare serioasa”.

Vlădescu: Europa merge prost, iar România s-ar putea să nu meargă bine. Este un citat scos in fata de Curierul national. El merita comentat. Diversiunea tipica practicata de catre politicienii demagogi, critici la adresa Cabinetului Boc, in loc sa vina cu solutii, este sa afirme ca Executivul nu ia masuri de relansare economica.

Atunci cand lumea capitalista trece printr-o criza fara precedent de sistem, un stat ca Romania nu poate face relansare economica. Poate numai sa reziste la criza prin austeritate si masuri alternative.

StareaPresei.ro  

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult