Acasa Revista Presei Revista presei. Acţiunile BlueLink nu se pupă

Revista presei. Acţiunile BlueLink nu se pupă

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

CurentulAcţiunile lui Elan la Realitatea nu ies la socoteală „Ar ieşi socoteala doar dacă fiii lui SOV au preluat şi acţiunile lui Vitalie Dobândă, iar FSLI ar fi vândut şi ea acţiunile deţinute”

Elan Schwartzenberg

Elan Schwartzenberg

Romania libera: Care este Realitatea? „Anunţul făcut de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, potrivit căruia a devenit proprietarul Realitatea TV, nu lămureşte pe deplin toate elementele acestei controversate tranzacţii”

Fin.roElan Schwartzenberg anunta investitii de pana la 100 mil. euro in Realitatea „Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat ieri ca a cumparat 90% din pachetul de actiuni al Realitatea TV, tranzactie pe care a catalogat-o ca fiind „poate cea mai importanta afacere pe care am facut-o vreodata”

PutereaElan Schwartzenberg, noul proprietar al postului de televiziune: „Nu doresc ca Realitatea TV să fie folosită pentru a răstigni sau a proslăvi oameni” „Schwartzenberg a mai adăugat că, deşi nu îl cunoaşte personal pe Sebastian Ghiţă, intenţionează să respecte înţelegerea pe care acesta a semnat-o cu fostul patron al televiziunii, Sorin Ovidiu Vîntu, astfel că directorul Asesoft va rămîne în continuare managerul RTV”

ZF11 septembrie 2001 – Turnurile gemene, rana încă deschisă a americanilor. Primul pas spre dificultăţile economice de astăzi „În cartea sa de memorii „Era turbulenţelor. Aventuri într-o lume nouă”, fostul preşedinte de legendă al Rezervei Federale (Fed) povesteşte măsurile pe care a considerat de cuviinţă să le ia pentru a impulsiona economia puternic afectată de cel mai cumplit atentat care a lovit Statele Unite”

EvZFostul şef al spionajului militar, despre moartea lui Osama bin Laden „Statele Unite au dovedit că nu uită şi nu iartă. Anunţul făcut de preşedintele Barack Obama a rezonat perfect cu ceea ce aşteptau concetăţenii săi. Şi nu numai ai săi”

GandulFaceţi cunoştinţă cu Echipa SEAL 6, unitatea specială care l-a ucis pe Osama bin Laden „Membrii unităţii sunt cunoscuţi drept agenţi „negri” deoarece sunt implicaţi în misiuni neconvenţionale, clandestine şi despre care nu se păstrează, de obicei, rapoarte oficiale. Ei sunt o entitate în afara armatei, fiind implicaţi în misiuni secrete, aflate adesea la limita legii”

AdevarulOperaţiunea „Kill Bin Laden“ şi gafele SUA „O fotografie trucată, care pretindea că prezintă faţa însângerată şi tumefiată a lui bin Laden a făcut înconjurul lumii, după care a fost retrasă”

Curierul nationalCe urmează după bin Laden? „Mulţi se aşteaptă ca al-Qaida să se răzbune după moartea lui bin Laden, prin orchestrarea de atacuri teroriste. Dispariţia liderului al-Qaida ar putea face loc altor grupări teroriste, cum ar fi Frăţia Musulmană sau Hamas”

BursaTeodor Ancuţa, la bilanţ: „Sibiul este un Chicago românesc”„Sibiul este cel mai mic oraş cu bursă din lume, lucru ce poate fi considerat un record. Am zis în 1997 că Sibiul va deveni, pe plan bursier, un Chicago românesc. Şi acum aşa e”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult