Acasa Revista Presei Revista presei. Ada Mesesan. Si e indeajuns

Revista presei. Ada Mesesan. Si e indeajuns

scris de Ziua Veche
4 afisari

Iata ce panarama conduce biroul de presa al PDL si era gata-gata sa ajunga PDG al SRTV : Ada Mesesan este numele sau si iata ce fel a vorbit pentru Romania libera , care chiar i-a pus intrebari de bun-simt:

 “1. Care e audienţa medie a TVR?  Ee, iubire, nu  mă deranja cu aşa ceva. 2. Care e emisiunea cu cea mai mare audienţă la TVR? Lasă-mă.  3. Câţi abonaţi are TVR? Deci dragul meu. 4. Cât e abonamentul anual la TVR? Foarte frumoase întrebări… Crede-mă că am fost şi eu jurnalist şi ştiu foarte bine fiecare cuvânt cât costă şi cât se vorbeşte. Aoleu cât costă, o să zică lumea că cer bani”.

In atari conditii, ajunge doar sa scrii: “Ada Mesesan”, si atat. Lumea serioasa stie despre ce vorbim.

 

Interviu cu Sever Voinescu , realizat de Puterea . Voinescu spune: “Mi-am asumat rolul de vehicul dinspre mediul de afaceri spre ministrul Finanţelor şi primul-ministru pentru a găsi soluţiile care să ajute economia privată să treacă peste acest moment. O spun clar, este un moment foarte greu şi mi-e teamă că nu foarte mulţi vor reuşi să treacă peste acest deşert.”

Creste si taxa pe masini , anunta Gandul . De exemplu, impozitul pentru autovehicule cu o capacitate cilindrică de peste 2.000 centimetri cubi va fi dublat, comparativ cu valorile actuale.

BNR a mentinut dobanda-cheie la 6,25%, anunta Financiarul . Voci chestionate de catre jurnalistii publicatiei sustin ca aceasta denota o atitudine prudenta din partea Bancii Centrale.

Ploile au pus la pamant agricultura , explica Curierul national . Culturile de grâu, orz şi ovăz sunt în mare pericol, pentru că nu se poate intra cu utilajele.

Acum, daca-mi este permis, marile probleme sunt: rapita, care nu poate fi culeasa, pentru ca ploua atat de des, ca nu sta in umiditatea maxima admisa (maximum 9%, cu maximum 2% corp strain); orzoaica de toamna, care incolteste in lan; graul de panificatie, aproape de momentul recoltarii, care, chiar daca nu se strica, se transforma in grau furajer, pentru ca glutenul se dilueaza din cauza umezelii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult