Acasa Revista Presei Revista presei. Adio condamnări cu suspendare!

Revista presei. Adio condamnări cu suspendare!

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

Judecătoarea Livia Stanciu, veste şoc: Adio condamnări cu suspendare! „Livia Stanciu insista ca singura cale prin care Justitia poate lupta eficient cu fenomenul coruptiei, care inca face ravagii in clasa politica romaneasca, este pronuntarea, atunci cand probele sunt indubitabile, a unor pedepse cu inchisoarea cu executare” (Naţional)

Caricatura de CRIV VECERDEA

Proiectul Parcului Ghencea, o minciună servită de Oprescu bucureştenilor „Oportunist de profesie, primarul general Sorin Oprescu s-a grăbit atunci să anunţe, cu surle şi trâmbiţe, un nou proiect de amenajare a unui parc, deşi avizul Comisiei juridice a Primăriei era negativ. Fără nici o explicaţie, proiectul noului Parc Ghencea a fost abandonat, dar primarul general refuză şi acum să spună cine exploatează terenul pe care acum se regăsesc Serele Ghencea” (Puterea)

Scrisoare deschisă adresată lui Mihai Gâdea de un scriitor adventist „Mi se pare că mândria îţi roade sufletul şi-ţi alterează creierul. Ştii prea bine ce a păţit Lucifer din cauza mândriei. Eşti în slujba unui om condamnat de o instanţă la cinci ani de puşcărie, o iudă dovedită, care îşi vindea rudele şi semenii la securitate. Invită-l pe domnul Voiculescu într-o cămăruţă, puneţi genunchiul la pământ şi rugaţi-vă împreună ca Dumnezeu să vă ierte păcatele!” (EvZ)

Extremiștii maghiari au prins curaj odată cu intrarea UDMR la guvernare și forțează acțiuni ilegale „Cu PSD-ul alături, maghiarii simt că nimic nu le mai stă în cale și pot să-și ia singuri „drepturile” clamate, iar aceasta ar reprezenta o stare de normalitate. Chiar dacă acest lucru înseamnă nerespectarea deciziilor autorităților locale, celor ale puterii centrale sau ale instanțelor judecătorești” (Curentul)

Emilia Popescu îi transmite lui Ion Caramitru că se consideră jignită de juriul UNITER „Actriţa Emilia Popescu i-a adresat o scrisoare deschisă şi “complet inutilă” preşedintelui Uniunii Teatrale din România (UNITER), Ion Caramitru, în care precizează că a fost jignită de juriul care a stabilit nominalizările pentru cea de-a XXII-a ediţie a galei premiilor UNITER” (Cronica română)

Taxa de securitate impusă de Guvern este abuzivă „Mediul de afaceri ar trebui să dea în judecată Executivul pentru că li se cere să plătească o evaluare făcută sub forma unui controlPractic, o mână de evaluatori de risc la securitatea fizică verifică dacă sistemele de securitate existente sunt suficiente şi cer firmelor să le îmbunătăţească” (Curierul naţional)

UE şi SUA pregătesc alternativa la gazul rusesc pentru salvarea Ucrainei „Liderii europeni au decis întocmirea unui plan prin care ar putea ajuta Ucraina cu propriile resurse de gaze naturale, dar şi alte state din estul continentului, în cazul în care liderul de la Kremlin ar bloca exporturile de gaze, ca răspuns la posibilele sancţiuni ale Occidentului asupra Rusiei, informează The Guardian.” (Adevărul)

Oligarhii, posibila armă anti-Putin „Garry Kasparov, disident şi critic al lui Putin, preşedinte al Fundaţiei drepturilor omului din New York, consideră că sancţionarea oligarhilor ruşi i-ar determina pe aceştia să îl abandoneze pe Putin dacă nu le mai poate proteja activele lor din străinătate.” (România liberă)

StareaPresei.ro

9 comentarii

urbos 10-03-2014 - 08:03

O schizofrenica.

UnUL 10-03-2014 - 08:50

Schizofrenic ești tu. Doamna Stanciu are perfectă dreptate: corupții la închisoare!

Antibasistul 12-03-2014 - 15:04

Mai ales corupții basisti protejați de Basescu!

UnUL 12-03-2014 - 15:11

Nu există corupți băsiști protejați de Băsescu.

Antibasistul 12-03-2014 - 15:20

Toți corupții basisti, sint mulți, sint protejați de procuroriii lui Basescu!

UnUL 12-03-2014 - 15:22

Nu există procurori ai lui Bpsescu.

Antibasistul 12-03-2014 - 15:49

Toata lumea informata, stie ca EXISTA!!!!!!!!!

Un galatean 12-03-2014 - 14:06

Am-o-ntrebare: doamna Stanciu are cumva un frate, numit Iancu Angel, sef de paza la Administratia Pietelor Galati, administrator si la firma de paza Iank Securirt Guard, cea care castiga fara licitatie contractele de paza din scolile si institutiile galatene apartinand CL dar si CJ? Daca e asa, le castiga fiindca e fratele doamnei sau fost coleg de scoala si amic cu VP Dobre? Sau fiindca e prieten cu seful sau de la Piete, Eugen Zaharia, fratele fostului ministru de Interne pesedist, generalul Zaharia? Intreb doar, nu dau cu parul…

UnUL 12-03-2014 - 15:12

Cere-i un CV, cu precizarea rudelor până la a 7-a spiță!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult