Acasa Revista Presei Revista presei. Adomniţei, reţinut de DNA pentru corupţie

Revista presei. Adomniţei, reţinut de DNA pentru corupţie

scris de Florin BUDESCU
17 afisari

Cristian Adomniţei, omul care nu ştie câte stele sunt pe steagul Uniunii Europene, a fost săltat din trafic de către procurorii DNA, fiind acuzat de mai multe infracțiuni asimilate celor de corupție și fals, pentru un proiect cu fonduri europene. Ulterior, a fost reţinut pentru 24 de ore, conform Realitatea.

adomnitei cristianÎCCJ a decis joi înlocuirea arestului preventiv al Elenei Udrea cu arestul la domiciliu. Udrea e trimisă în judecată pentru corupţie în Dosarul Gala Bute, explică HotNews.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi un senator sunt vizaţi de o anchetă complexă cu infracţiuni conexe celor de corupţie, anunţă Ştirile ProTV.

Ieri, au fost percheziţii în 12 locaţii din Bucureşti şi din judeţele Suceava, Botoşani şi Iaşi, dintre care patru sunt sediile unor instituţii publice.

Cu o pronunţată tentă socială, mişcarea de ocupare a facultăţilor continuă. Ieri, a fost rândul a două amfiteatre din Universitatea din Bucureşti, apoi încă unul la Iaşi, explică România Curată.

Conservatorii lui David Cameron ar fi câştigat alegerile din Marea Britanie, relevă un exit-poll dat publicităţii după terminarea votului, citat de Ziare.com.

S-a defectat tancul T-14 Armata al Armatei Ruse, la repetiţiile pentru parada de Ziua Victoriei. Cam atât despre tehnologia înaltă militară rusă. A consemnat Adevărul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult