Acasa Revista Presei Revista presei. Adrian Marino si pedala vanitatii

Revista presei. Adrian Marino si pedala vanitatii

scris de Ziua Veche
0 afisari

Evenimentul Zilei crede ca a descoperit de ce a colaborat cu Securitatea Adrian Marino: politia politica ar fi apasat pedala vanitatii. Eu cred ca, dincolo de faptul ca ne permitem sa judecam un astfel de om pentru ce a facut, nu putem sa stim exact ce s-a petrecut in capul sau. Lucrurile ce se petrec in mintea unui om sunt mult mai sofisticate decat o simpla apasare pe o pedala.

Consulul roman la Los Angeles, acuzat de abuz în serviciu, anunta Curentul. Potrivit publicaţiei „Mondo News“, Cătălin Ghenea s-ar face vinovat de abuzuri în serviciu, practici dictatoriale şi sfidarea cetăţenilor romani.

Sfantul Ion Iliescu (am decis ca, avand in vedere comportamentul public al pesedistilor, am sa-l numesc azi astfel) avea o vorba de duh pe la inceputul anilor ’90: Pe valurile schimbarilor sociale, gunoiul iese la suprafata. Adanc, profund si subtil foarte.

Disputa politica din Parlament si celelalte accesorii ale statului roman s-a mutat la Facultatea de Stiinte Politice. Stelian Tanase-cel-obiectiv, care ii ridica toate mingile la fileu lui Mircea Dinescu, odata pe saptamana, pe Realitatea TV, acuza ca prea multi oameni lucreaza pentru Cotroceni. Asa ca Cristian Preda, fost consilier al lui Basescu, azi europarlamentar, si-a dat demisia din functia de decan, conform Gandul.

Romania Libera a realizat un interviu in exclusivitate cu Adriean Videanu, care afirma ca prezenţa ruşilor în sectoare strategice este foarte importantă. Da, depinde insa in ce cheie privim o astfel de declaratie.

Daca o facea Dinu Patriciu, il banuiam ca este agent de influenta al Kremlinului. Asa, avem tendinta sa presupunem ca Mister Marmosim are dreptate, e diplomat si obiectiv, dandu-le rusilor sloampe dupa ceafa, cand ei ne ameninta in chestiunea moldoveana.

Este clar pentru mine ca Adevarul sigur face un lucru bun: ciclul „Misterele Revolutiei”. Azi avem un interviu cu Florin Helmis despre diversiunea de la Radio Romania. Descopar ca de la o vreme se fac foarte multe interviuri. Poate ca se apropie si ziua investigatiilor. Sau poate ca nu.

E oficial: Grecia va primi 110 miliarde de euro de la UE si FMI, pentru a evita falimentul – cel mai mare pachet de salvare acordat vreodata unei tari,anunta Ziarul Financiar. Oamenii acestia vor fi sclavi pe viata.

Oare ce se va intampla cu noi? Scapam fara un nou imprumut? Daca da, scapam fara o refinantare a primului imprumut?

www.stareapresei.ro

0 comentariu

caramache 19-11-2010 - 16:47

Cum de ati uitat sa mentionati ca socrul lui Adrian Nastase a fost secretar al cc pcr, vicepresedinte al consiliului de ministri pingelisti, ambasador al resere in repece si presedinte al Uniunii nationale a crescatoril;or de porci?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS