Acasa Revista Presei Revista presei. Adrian Sârbu, gropar de preşedinţi, premieri şi miniştri

Revista presei. Adrian Sârbu, gropar de preşedinţi, premieri şi miniştri

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

Adrian Sârbu ar fi fost în toţi aceşti ani omul care a blătuit politica în mass-media cu toţi mai-marii tuturor guvernelor şi regimurilor, iar acum, strâns cu uşa de procurorii DNA, a început să spună tot ce ştie, afirmă jurnalistul Mihai Pâlşu în Puterea.

Adrian Sârbu pleacă din fruntea CME-PRO TV

Adrian Sârbu

Nicuşor Constantinescu îşi edifica un serviciu de informaţii privat penru a şti ce fac magistraţii, explică EvZ.

Georgică Cornu, amantul (sau fostul amant al) Marinei Almăşan, a fost reţinut de către procurorii DNA într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, conform Comisarul.

Curierul naţional o citează pe Kovesi afirmând că rolul pedepsei penale nu este doar pur şi simplu punitiv, ci şi preventiv: omul, când se gândeşte să câştige bani făcând o infraţiune, se gândeşte de două ori dacă ştie că va pierde şi banii, prin recuperarea prejudiciului.

Dorin Florea, primarul oraşului Târgu Mureş, a refuzat cererea secuilor de a organiza un miting şi un marş separatiste în oraş. Liderii secuilor vor să facă plângere penală. Curentul a descoperit însă că ei nu ştiu cui.

Fostul purtător de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a fost suspendat din partid pentru un an. Gândul reliefează faptul că astfel grupul care îl susţine pe Victor Ponta îi face acestui loc să fie reales preşedinte.

Atena încearcă să pună cu spatele la zid Eurogrupul, ameninţând cu proteste ale imigranţilor şi cu aşa-zişi „jihadişti”, conform României libere. Alexis Tsipras e puţin cam copt.

Cele două comandamente NATO din România vor funcţiona la Bucureşti şi vor fi operaţionale din 2016, respectiv 2018, anunţă HotNews. Să nu fie cam târziu.

Foarte grav: Rusia şi-a suspendat voluntar participarea la Tratatul Forţelor Convenţionale din Europa, arată Adevărul.

Şi, în fine, din categoria Soci-Putin: Brazilia a investit aproape un miliard de dolari într-un stadion superb în capitala Brasilia, iar acum nu are ce face cu el: capitala nu are o echipă de fotbal care să joace pe acest mare stadion de peste 70.000 de locuri, aşa că el a devenit autobază de autocare. A consemnat Naţional.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult