Acasa Revista Presei Revista presei. Adrian Sârbu îşi vinde proprietăţile una câte una

Revista presei. Adrian Sârbu îşi vinde proprietăţile una câte una

scris de Florin BUDESCU
17 afisari

Adrian Sârbu îşi vinde averea la bucată, după ce a fost arestat şi e urmărit penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Naţional afirmă că, de exemplu, Sârbu îşi scoate la mezat apartamentul din Mamaia, dintr-un complex rezidenţial de lux.
adrian sarbu jefuit in arestVictor Ponta, dincolo de faptul că se autovictimizează, a devenit paranoic cu serviciile: susţine, conform Gândul, că un serviciu privat l-a urmărit în toată croaziera sa.
Gândul întortocheat al lui Cristoiu, pentru EvZ: Va fi Victor Ponta atît de generos cu dușmanii săi din Servicii și din Politică, încît să le ofere marele cadou care e demisia sa?!.
Ponta ar fi anunţat în PSD, conform BN24, că nu demisionează din fruntea Guvernului decât dacă este condamnat definitiv, ceea ce dovedeşte că nu cunoaşte Constituţia.
Moise Guran va realiza emisiunea Biziday pentru Digi24. EvZ anunţă aceasta susţinând că este o exclusivitate, dar noi ştim că primii care au dat această informaţie au fost cei de la Pagina de media, la mare luptă cu Reporter Virtual.
Narcisa Iorga este citată de Aktual24 afirmând că familia regala a României a fost acaparată de Dan Voiculescu şi Antena Group, iar „regaliştii rămân cu Duda”.
Constantin Brâncuşi este bătaia de joc a gorjenilor. Curierul naţional povesteşte că prin Târgu Jiu se comercializează faianţă rebutată cu imagini cu Coloana Infinitului, Poarta Sărutului şi Masa Tăcerii.
Acestea sunt pocite în franceză. De exemplu, Coloana Infinitului e numită „La colone sans fin”. Corect e „colonne”, „colone” nu înseamnă nimic în franceză. Nu a fost îndeajuns că le-au spălat cu peria de podele…
Rusia se află într-o perioadă de scădere economică drastică. Astfel, pe primele două trimestre ale acestui an PIB-ul s-a diminuat cu 4,6%, conform Adevărul. Asta nu e deloc o mare bucurie pentru noi, pentru că în vremuri de criză statele acaparatoare au tendinţa să devină mai agresive geopolitic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult