Acasa Revista Presei Revista presei. Adriana Săftoiu despre giugiulelile Elenei Udrea

Revista presei. Adriana Săftoiu despre giugiulelile Elenei Udrea

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

Furt, furt calificat şi insultă – acestea sunt noile acuzaţii aduse lui Traian Băsescu în Dosarul „Ţigancă împuţită”, care a fost redeschis de aceiaşi procurori de la Parchetul General.

Adriana Săftoiu îi cere lui Crin antonescu să fie consecvent cu cei care au turnat la SecuritateRepet: problema este că toate aceste dosare redeschise (până acum sunt 10, vor fi şi mai multe) sunt cauze pe care s-a dat o sentinţă, însă nu la ultima instanţă. Scopul este afirmarea faptului că „tot ce au afirmat Antenele în aceşti ani este adevărat”, indiferent de sentinţa definitivă şi irevocabilă de la finalul dosarului.

Până atunci, vuvuzelele Sistemului vor face o campanie îndrăcită pentru rescrierea adevărului celor 10 ani de preşedinţie a lui Băsescu.

Adriana Săftoiu povesteşte cum Traian Băsescu ar fi trimis salariaţii de la Cotroceni acasă ca să se giugiulească-n linişte cu Elena Udrea. Gândul o citează pe aceasta din urmă spunând: „Spre deosebire de ea, nu am fost fotografiată ieşind din apartamente obscure, de la întâlniri cu bărbaţii altora”.

Sordid, toată această poveste este de un sordid incredibil, cu două femeiuşti dându-şi în cap reciproc cu aventurile lor sexuale, reale sau închipuite.

Inspecţia Judiciară a constatat faptul că Traian Băsescu a încălcat iarăşi independenţa Justiţiei, arată Realitatea.net. Este vorba despre noi mesaje publice lansate de fostul şef al statului pe B1 TV, pe 29 aprilie.

Primarii şi preşedinţii CJ-urilor care şi-au pierdut mandatele vor fi înlocuiţi cu alţi demnitari locali de-abia la alegeriloe locale de anul viitor, după ce Executivul a refuzat să organizeze alegeri locale parţiale, informează România liberă.

Date îngrijorătoare de la CursDeGuvernare.ro: Curtea de Conturi arată că „creşterea datoriei publice a depăşit nevoia de finanţare a deficitului” şi că „datoria publică guvernamentală internă contractată prin împrumuturi din contul general al trezoreriei statului a crescut” şi nu se finanţează proiecte.

Dincolo de faptul că este foarte grav, este pentru noi un nou semnal că ţara se duce în jos şi PSD se pregăteşte să iasă de la guvernare spre anul electoral viitor, dând vina pe viitorul executiv PNL.

HotNews explică faptul că se lucrează la peste 200 de kilometri de autostradă în toată ţara, din care CNADNR speră să deschidă aproape 40. Este dezastruos. Oamenii aceştia nu vor ca România să aibă autostrăzi.

Curtea Constituţională a decis că ridicatul maşinilor parcate neregulamentar nu e constituţională, pentru că primăria nu poate lua această decizie, explică Mediafax.

Şi cum rămâne cu clienţii primăriilor, care şi-au făcut firme de ridicat maşini şi au înghiorţăit de la noi bani grei în toţi aceşti ani?

100 de miliarde de euro – la atât s-ar putea ridica creditele neperformante ale băncilor greceşti, conform Bursa.

SUA şi opt state europene au început un amplu exerciţiu militar de luptă în zona Oceanului Arctic, pe care Rusia lui Putin visează să o monopolizeze, informează Curierul naţional.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult