Acasa Revista Presei Revista presei. Albă-ca-Zăpada prinde viaţă

Revista presei. Albă-ca-Zăpada prinde viaţă

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Puterea: Albă-ca-Zăpada începe să se trezească „Albă-ca-Zăpada sau megamişcarea de dreapta, acel nou construct despre care Sebastian Lăzăroiu a profeţit că va apărea pe scena politică până anul viitor, începe deja să prindă contur

Gandul: 10 ani de la 9/11. A fost sau n-a fost atentat: teoriile conspiraţiei duc la George W. Bush „Numeroşi americani continuă să creadă, şi după zece ani, în multiplele teorii ale conspiraţiei privind atentatele din 11 septembrie 2001, considerându-le un complot al administraţiei Bush destinat să justifice invadarea Afganistanului şi Irakului”

Curierul national: Zece ani de la 11 septembrie „SUA comemorează zece ani de la 11 septembrie 2001, dar continuă să lupte cu consecinţele atentatelor”

EvZ: Gabriel Oprea: UNPR merge pe propriile picioare şi va obţine minimum 10% în alegeri „Gabriel Oprea spune că UNPR cântăreşte greu în actualul echilibru politic şi că are un număr de parlamentari egal cu UDMR”

Adevarul: Aurora Liiceanu, psiholog: „La Suveica îmi luam leafa pe un butoi de motorină“ „Aurora Liiceanu (70 de ani) vorbeşte despre comunism, când a fost dată afară de la Institutul de Psihologie şi trimisă ca muncitor necalificat la fabrica „Suveica”. Psihologul povesteşte despre relaţia specială pe care o are cu fiul său, plecat de 17 ani în Japonia, despre crize profesionale şi copilărie”

Fin.ro: Bursa a inchis in scadere cu 0,9%, dupa ce americanii au deschis pe minus „Bursa a trecut pe scadere inca din prima parte a zilei, pe fondul sentimentului negativ de pe pietele externe, si-a accelerat pierderea spre finele sesiunii, astfel ca a inchis ziua cu o corectie de 0,93%. Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a deschis sedinta de tranzactionare de vineri cu un avans de 0,3%, insa la scurt timp a trecut pe minus”

BursaUn membru al BCE a demisionat din cauza programului de achiziţie de obligaţiuni „Secretarul de stat din Ministerul german de Finanţe Joerg Asmussen îl va înlocui pe Juergen Stark, membru în consiliul director şi cel al guvernatorilor la Banca Centrală Europeană (BCE), după ce acesta şi-a anunţat demisia”

Detalii pe StareaPresei.ro

1 comentariu

ParpanghEL- Uberrmencshul mithilistului 12-09-2011 - 06:26

Neavand programe reale si pus in fata propriului popor infometat sistematic, mintit in toate promisiunile pre si post electorale batranul cabotin incearca sa mai prosteasca si cu acest jalnic personaj de pantomina. A batut deja gongul, cortina sta sa se prabuseasca si cu un ultim zvacnet dobandit din aburii mitilicului ingurgitat , comediantul hidos la trup si suflet mai incearca si rolul Pacaliciului plangacios sustinut si de abulicul labardoi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult