Acasa Revista Presei Revista presei. Alegătorii îi cer lui Iohannis: Condu ţara!

Revista presei. Alegătorii îi cer lui Iohannis: Condu ţara!

scris de Florin BUDESCU
13 afisari

Huiduit la intrarea în Sala Palatului, înainte de deschiderea Festivalului „George Enescu”, Klaus Iohannis şi-a pus pe Facebook o poză cu sine şi consoarta. Gândul arată că imediat cititorii i-au scris să mai lase pozele şi să-şi facă treaba de preşedinte al României.
Iohannis si CarmenSandra Pralong a fost numită consilier pentru românii din Diaspora al preşedintelui Klaus Iohannis, anunţă România liberă. Acum să te ţii! Ce trezire din somn pe problemele Diasporei va avea Neamţul!
Carmen Iohannis a făcut cerere să continue să lucreze la Catedra de engleză a Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, informează Ştiri pe surse.
Se pare că negocierile de eliberare a românului Iulian Gherguţ ar fi în stadiul final, conform fostului consilier prezidenţial Iulian Chifu, explică Adevărul.
Fostul şef al Statul Major al Armatei Române, Constantin Degeratu, susţine că criza refugiaţilor este o strategie a lui Putin, ca răspuns la embargoul impus de UE Federaţiei Ruse pentru războiul din Ucraina, notează EvZ. Ok, dar mai trebuie şi demonstrat acest lucru. Cum a reuşit Putin să pună în mişcare asemenea sinergii?
OMV dă în judecată Turcia pentru ieşirea din Proiectul Nabucco, conform Curierului naţional.
Când ţara e mică, spritele îanlte se întâlnesc mai uşor. Flux24 spune că liderul autoproclamatei republici transnistrene, Evgheni Şevciuk, se căsătoreşte cu şefa diplomaţiei, Nina Ştanski.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult