Acasa Revista Presei Revista presei. Alertă cu bombă la Guvern

Revista presei. Alertă cu bombă la Guvern

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Robert Turcescu anunţă pe contul său de Facebook că ieri a fost alertă cu bombă la Guvern. În loc să evacueze clădirea ca la carte, SPP-iştii au fost preocupaţi ca nimeni să nu intre şi să iasă din clădire, ca să nu se afle.

Ce structuri şi-a subordonat premierul Victor PontaPonta a stopat ordonanţa de mărire a salariilor demnitarilor, nefiind de acord cu iniţiativa lui Găbiţă Anticorupţie şi afirmând că nu mai este dispus să înghită aceste jocuri „de doi bani, în care faci ceva şi după aia dai vina pe altcineva”, spune Gândul. Premierul sugerează că Oprea s-ar fi înţeles cu Iohannis…

Adevărul scrie despre lupta internă pe care o duce Victor Ponta cu proprii săi colegi de partid, în frunte cu Liviu Dragnea, care este primul politician pesedist care-i contestă calitatea de preşedinte PSD.

Tribunalul Bucureşti a decis ieri înscrierea M10 în Registrul partidelor politice, anunţă Naţional. Probabil aşa se explică sondajul apărut ieri, conform căruia M10 ar fi la etcetera în opţiunile electoratului. Partidul Monicăi Macovei devine periculos pentru mainstream-ul politic.

Regele gunoiului Teodor Florescu şi soţii Marica sunt arestaţi preventiv în scandalul de la firma de salubritate Urban, explică Puterea, pentru operaţiuni comerciale fictive.

Specialiştii din BNR au declarat ziarului Bursa că soluţia la criza elenă, pe plan bancar românesc, este ca băncile româneşti cu capital grecesc din România, patru la număr, să fuzioneze într-una singură.

Un profesor de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa a fost prins luând mită. Acum, conform Curierului naţional, în unitatea de învăţământ se fac percheziţii.

Există ceva revoltător în această construcţie universitară românească. Cu tot respectul pentru Reşiţa, încă nu avem Universitatea de Filologie „Marin Preda” din Siliştea Gumeşti, Conservatorul „George Enescu” din Liveni şi Facultatea de Ştiinţe Politice „Ionel Brătianu” din Ştefăneşti – Argeş.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult