Acasa Revista Presei Revista presei. Alertă în domeniul medical

Revista presei. Alertă în domeniul medical

scris de Z.V.
100 afisari

Kovesi, câștig de cauză la CSM, Orban solicită pedepsirea ‘golanului politic’ Mirel Palada, precum și Diaconu îl felicită pe Palada pentru pumnul dat lui Goțiu, dar și cum au fost înșelați mii de români cu teste medicale gratuite sunt printre principalele subiecte ale zilei de 15 septembrie.

Criza de medicamenteAlertă în domeniul medical: Mii de români, înșelați cu teste medicale gratuite. Alertă deosebit de gravă în domeniul medical. Foarte mulți români au fost înșelați cu teste medicale gratuite. Aceștia au fost atrași cu un set de teste gratuite în urmă cărora ar fi aflat că suferă de boli grave pe care în realitate nu le au, titrează Știripesurse.ro.

Mirel Palada, campionul jignirilor. L-a făcut ‘matrofoxat’ pe Băsescu, a înjurat de mamă jurnaliști și i-a ‘executat’ electric. ‘Stimați pufoși, luați cu alcool!’ Mirel Palada, de meserie sociolog și specialist în comunicare, a devenit purtător de cuvânt al Guvernului Ponta în octombrie 2013, după plecarea jurnalistului Andrei Zaharescu, numit consul la Cape Town. Palada a rezistat în funcție doar un an, iar Victor Ponta l-a înlocuit după ce a spus despre jurnaliștii care criticau Guvernul că ‘frige niște purceluși antiguvernamentali la proțap’. În rest, s-a remarcat pe Facebook prin limbajul de mahala, relatează Adevărul.

Victorie în fața procurorilor Țuluș și Iorga. Kovesi, câștig de cauză la CSM. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a stabilit, în urma discuțiilor de joi, să respingă contestațiile formulate de procurorii Mihaiela Iorga Moraru și Doru Țuluș la măsura revocării din Direcția Națională Anticorupție (DNA), potrivit Cotidianul.

Orban: ‘Solicit energic pedepsirea golanului politic Mirel Palada’. Ludovic Orban a reacționat tranșant în legătură cu incidentul din studioul B1 TV în care senatorul USR, Mihai Goțiu, a fost agresat fizic de către sociologul Mirel Palada. Liderul PNL a solicitat pedepsirea ‘golanului politic’ Mirel Palada, pe care l-a acuzat că are ‘un comportament grobian’, notează Evenimentul Zilei.

Diaconu îl felicită pe Palada pentru pumnul dat lui Goțiu: „Așa merită toți trădătorii care au ales să apere interesele lui Soroș”. Bogdan Diaconu, lider PRU și bun prieten cu Sebastian Ghiță, l-a felicitat pe Mirel Palada pentru lovitura pe care i-a aplicat-o parlamentarului USR, Mihai Goțiu, susținând că de un tratament similar trebuie să beneficieze toți „trădătorii care au ales să apere interesele lui Soroș”, precizează Gândul.

Traian Băsescu, despre Mirel Palada: Comportament de derbedeu ordinar. A găsit de cuviință să-și acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnii și picioarele. „Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale. Băgați mare Gâdea, Badea, Zamfir și restul clicii de la Antena 3, scrie Hotnews.ro.

Discreditarea lui Dragomir, după manual. Daniel Dragomir pleacă prin demisie din SRI, în februarie 2013. Avea 36 de ani, o funcție de comandă, fapte de arme la activ, decorații de la CIA. Ascensiunea în serviciul de informații fusese rapidă, îl însoțise pe Coldea în misiunea ,,eliberarea ostaticilor din Irak’, era apreciat de serviciile partenere. Își motivează acum demisia din cauza derapajului grav de la menirea constituțională a SRI, implicarea în jocuri politice a conducerii la care ,,prietenul’ Coldea contribuia decisiv împreună cu persoane-cheie din sistemul judiciar. Dragomir definește ,,statul paralel’, o mafie care trăgea SRI în activități în afara legii, titrează Jurnalul.ro.

Cristian Pârvulescu: Suntem pregătiți pentru Schengen, dar pentru zona euro nu există semnale pozitive. La 10 de ani de la aderarea la Uniunea Europeană, România este pregătită din punct de vedere tehnic să acceadă la  zona liberă de circulație a persoanelor spune la RFI Cristian Pârvulescu. Situația este, însă cu mult diferită în ceea ce privește zona euro.

Exclusiv — Verdictul la plagiatul lui Tudose, amânat pe termen nedeterminat: Academia SRI și Ministerul Educației își pasează responsabilitatea. Cele două instituții ale statului au depășit termenele legale prevăzute pentru a da un verdict în cazul suspiciunilor de plagiat din teza de doctorat a lui Mihai Tudose. Ministerul Educației explică tergiversarea procesului de analiză prin vacanța în care s-au aflat membrii CNATDCU. SRI susține că nu are cine semna recomandarea privind retragerea sau păstrarea titlului de doctor în cazul Tudose deoarece Academia Națională de Informații a rămas fără rector, informează România Liberă.

Primăriile rămân fără bani de salarii din cauza majorărilor și ar putea să dea statul în judecată. Din cauza majorărilor salariale din această vara, unele primarii ar putea rămâne fără bani pentru lefuri până la sfârșitul anului. În aceste condiții, primăriile subfinanțate cer bani de la Guvern, dar e posibil chiar să dea statul în judecată, notează Ziare.com.

Creditarea populației se limitează din nou. Rata creditului nu va putea depăși 55% din venituri. Florian Neagu, directorul adjunct al Direcției de Stabilitate din BNR a atras atenția că viteza de creștere a creditării populației raportată la PIB a depășit de câteva trimestre pragul de semnal impus de Uniunea Europeană, publică Economica.net.

Mesaj dur: Guvernul Tudose îi propune vicepreședinți ai ANCOM pe cei mai puternici doi oameni din fosta echipă de conducere, concediați fără explicații de Adrian Diță. Președintele ANCOM, convocat din nou să dea explicații în Parlament despre situația instituției pe 27 septembrie. Guvernul Tudose i-a transmis un mesaj dur noului președinte al ANCOM Adrian Diță, instalat în funcție tot de coaliția PSD-ALDE în urmă cu 4 luni de zile, propunând Parlamentului să-i numească vicepreședinți ai autorității pe Eduard Lovin și Bogdan Iana — cei mai importanți doi oameni din fosta echipă de conducere a arbitrului telecom, care au fost concediați de Diță fără explicație, printr-o operațiune fulger de reorganizare a instituției, scrie Ziarul Financiar.

Austria și Germania nu vor România și Bulgaria în spațiul Schengen. ‘Sincer vorbind, mai au un drum lung de parcurs’ Ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, a declarat că nu vede pentru România și Bulgaria ?nicio posibilitate să intre în spațiul Schengen’, relatează Libertatea.

Boloni pune tunurile pe Burleanu: „Să-si facă autocritica! Nu a rezolvat nimic pentru binele fotbalului românesc”. Ladislau Boloni (64 de ani), selecționer al României în urmă cu 16 ani, e de părere că Răzvan Burleanu e principalul vinovat pentru situația dezastruoasă în care se află prima reprezentativă, titrează Gsp.ro.

Daum a aflat pe aeroport, la București, că e dat afară! ‘L-am sunat pe Burleanu, dar n-a răspuns la telefon!’ Christoph Daum a aflat de pe aeroport că va fi înlocuit de la ‘cârma’ echipei naționale a României! Neamțul a fost foarte nervos iar atunci când a auzit de numele lui Cosmin Contra n-a mai vrut să discute cu jurnaliștii: ‘Știi tu pe altcineva care e antrenor? Știi?’, notează Fanatik.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult