Acasa Revista Presei Revista presei. Alex Căutiş, scos din schemă la Realitatea

Revista presei. Alex Căutiş, scos din schemă la Realitatea

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Alex Căutiş a fost scos de pe sticlă de la Realitatea TV de către Cozmin Guşă, după numai patru ediţii ale emisiunii sale, Combat News. EvZ susţine, fără să-şi vadă bârna din ochi, că acest lucru s-ar fi întâmplat din cauza investigaţiei sale asupra lui Liviu Dragnea.
Alex CăutişAluzia ziarului (acuzat de Realitatea TV că are politica editorială matrafoxată de Elena Udrea) este exact în oglindă la cea care i s-a adus cu o zi în urmă: că de fapt Liviu Dragnea devine un soi de Elena Udrea cu mustaţă.
Profit a aflat că miliardarul Ioan Niculae ar putea fi eliberat condiţionat fulgerător, la şase luni de la condamnare, după ce formalităţile s-au desfăşurat cu o viteză formidabilă, în trei zile.
Andreea Paul şi-a adus aminte că de fapt nu a născut sâmbătă, ca să nu piardă nici o zi de muncă, ci a născut într-o zi de luni, conform Gândul. Ceea ce înseamnă că marţi s-a prezentat la fabrică lehuză.
Albrecht Freiherr von Boeselager, Mare Cancelar al Ordinului Suveran de Malta, a fost primit miercuri la Palatul Victoria de Victor Ponta, care încă este prim-ministru, în pofida faptului că este trimis în judecată.
De regulă, în relaţiile cu emisarii ordinelor masonice, statele scot la înaintare proprii masoni, care sunt consideraţi de fraţi ca interlocutori mai buni, pentru că au primit lumina în Templu.
Mihail Neamţu a fost prezentat, conform Ştiri pe surse, ca director ştiinţific al IICMER. Acesta este instituţie guvernamentală. Mihăiţă, bine ai venit în gaşca lui Ponta.
Ţările din Orientul Apropiat se înarmează, pentru a fi pregătite pentru creşterea tensiunii beligerante acolo, o dată cu intrarea Rusiei în Siria, explică Maria Capitaine de la Curierul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult