Acasa Revista Presei Revista presei. Alin Cocoş, implicat în Dosarul Prostituţiei din Show-Biz

Revista presei. Alin Cocoş, implicat în Dosarul Prostituţiei din Show-Biz

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Alin Cocoş este implicat în dosarul prostituţiei din show-biz, conform Ştiri pe surse. Băiatul lui Dodo Cocoş, soţul udricioasei, era unul dintre clienţii reţelei de prostituţie. Alin Cocos i-ar fi oferit 1.000 de euro Aliciei Bonita pentru o partidă de sex. Cocoşul? Cocoş rămâne.

foto libertatea.ro

foto libertatea.ro

Mama lui Victor Ponta îşi ia singură apărarea, notează EvZ. Ea spune că e soacră, nu consilier la firma lui Herţanu, arestat preventiv. Noi ştim că e şi soacră, şi ţinea şi contabilitatea firmei prin care se făceau nenorociri. Unii oameni au talente care nu ţin de etate.

Demisii în lanţ prin agenţiile guvernamentale. Cristian Ababei de la AM POSDRU, Claudiu Preoteasa (pesedist) de la Administraţia Fondului de Mediu şi Eduard Dumitraşcu (PPDD Buzău), secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, au fost demişi, anunţă Comisarul.

Emil Hurezeanu are viziuni cu Justiţia Română precum Corul Alexandrov al URSS. Omului, aparent inexplicabil, i s-a umflat capul rău de tot şi vorbeşte în completarea aberaţiilor comentatorului trecut la Op-ed în paginile New York Times, sprijinindu-le, criticând, citat de HotNews, „arestul preventiv ca regulă generală”, într-„un mesaj scenic, teatral, de intimidare, de tip medieval”.

Curentul scrie despre un nou caz de tipul Dosarului Microsoft. Eugen Nicolăescu şi Nicu Bănicioiu au fost întrebaţi de procurorii DNA ce ştiu despre programul de informatizare a spitalelor din România, care a rămas, contra a 22 de milioane de euro, un simplu deziderat pe hârtie.

În Dosarul CFR Marfă, Gruia Stoica a luat patru ani de închisoare cu executare. Realitatea.netinformează că sentinţa nu este definitivă.

Umilinţă mai mare decât cea pe care i-o administrează Traian Băsescu lui Sorin Roşca Stănescu nu există. SRS l-a acuzat pe preşedinte că a primit mită pentru a susţine Proiectul RMGC. Băsescu a câştigat procesl. Sorin trebui să-i plătească 100 de lei daune morale, explică Puterea.

Un fost director din FMI recunoaşte că programele de salvare puse la punct pentru Grecia nu au fost pentru acest stat, ci pentru îngrăşarea băncilor franceze şi germane, arată Curierul naţional.

Ion Iliescu a recidivat din nou. Sunt unii ce consideră că e sclerozat. Nu e, acesta este Bătrânul Edec Bolşevic. Ia uite ce spune, citat de HotNews: că Rusia are drepturi asupra Ucrainei, că acolo a fost zona de formare a statului rus acum multe secole.

Păi, aşa şi noi avem drepturi asupra întregii arii geografice, de la Bug la Crişul Mare şi dincolo de acesta, de la Tisa şi până mult dincolo de Dunăre, spre sud.

Amerindienii ar trebui să le ceară americanilor să se întoarcă-n Europa, iar spaniolii şi portughezii ar trebui să fugă peste Ocean, înapoi în ţările lor, din America Latină. O tâmpenie, evident.

Vladimir Putin s-a întâlnit la Moscova cu premierul italian Matteo Renzi, anunţă Gândul. Au discutat trei ore, apoi Vova a ieşit, dând din şolduri şi umeri ca Gigi Becali, şi a spus: Italia e partener privilegiat al Rusiei!

Şase nave de război NATO au intrat în Marea Neagră pentru exerciţii militare, conform Adevărul. Este reacţia aliaţilor la exerciţiile militare ale Rusiei, care acum s-au mutat în zonele de graniţă din Caucazul de Nord şi de Sud, Abhazia, Oseţia de Sud, Armenia şi Crimeea.

Praga vinde Moscovei arme germane şi americane, a aflat publicaţia poloneză Rzeczpospolita, citată de România liberă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult